JellyPages.com

Monday, June 30, 2008

DOWN!

Hari ni mama rasa down sangat!
rasa seperti.............
argghhhh...............
sukar diungkapkan....
mungkin ini satu kesilapan!
dan mungkin jua sekadar menguji...
tatkala jemari menaip,airmata jugak gugur bersama...
mampukah mama hadapi semua ini....
bukan masalah family tp dgn diri mama sendiri...
pray for me ya korang!
i must be strong!
berhentilah airmata nih...
kenapa semakin deras engkau mengalir!?
seakan rajuk ini tiada hujungnya!
dan ke manakah bayang itu...
semakin ku kejar..
semakin ia lari..
berhentilah di sana..
aku cuma perlu cahaya..
agar bayang itu tetap ada dan x kan hilang di dlm kegelapan!

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

31 comments:

imz said...

okla..im doakan semoga mama tenang dan dpt cahaya dari-Nya...

eedany said...

sabarlah mama... Jgn nangis...
Semoga mama cepat tenang ya mama...

take care :)

~dyla~ said...

napenya nie mama? jgn sedih2 k.

IdaShah said...

jgn camtu mama..
mama kn tgh pregnant
kdg2 org pregnant nih emo sket
sabar ekk...
semoga mama tenang n happy sokmo

Ayu said...

Jangan sedey2 ok..
ceria selalu
nanti effect plak baby tuh
u take care ok

-akuni- said...

Mama! Apo dah jadi ni? Camno ni?
Semoga Mama tabah.... walau apa jua dugaan nya....

nn said...

ayo...mama...apa sudah jadik?
jangan sedih2 yea...bwk byk bersabar..ingat baby tuh..sian dia...

puterikurekure said...

mama banyak2 berdoa dan bertawakal ye...

RaFFLeSiA MeRaH said...

muhasabah diri selalu yer ira...pastu istighfar byk2...

fealize_eleanoer said...

nape ni mama...

mama ade problem ke...share la dgn FE... ;)

jgn byk2 risau k...mama pregnant kena jaga kesihatan tau!

mummysya said...

Salam...

Jangan lah sedih mama, we olls kan ada...Jgn sedih sorang2 ya, kami ada untuk ceriakan mama.... Luv u...Take care

KAKTINY said...

mama.. kenapa sedih.. anything nak share.. jom kita kuar makan kat pavillion.. kaktiny belanja nak tak?..

dah dah.. jgn sedih2.. tak elok utk baby.

Jentayutiara said...

jgn sedih2... tabah & sabar ya... take care!

SUZIE APAI said...

hidup mcm ni la mama, kdg gembira..kdg berduka, kdg sehat...kdg sakit....lumrah hidup...yg penting sumer2 tu mengajar kita erti kehidupan...sabar & tabah selalu...

pB said...

salam Mama

kita manusia penuh dengan emosi.
Ada harinya emosi kita secerah hari yang sempurna ...

ada harinya emosi kita segelap malam yang kelam .....

namun yang pasti , hari hari yang kelam itu akan berlalu


tabahkan hati...

ingatlah bahawa Mama punyai ramai kawan di alam cyber ini ...

Mak Su said...

tak per mama, rehat dulu, body dan minda

tinkerbell said...

kenapa ni mama..
whats wrong..
maybe hormone mama je tuh...
be strong!
mama can go through this...
love u!

Umi Mia said...

relax yer mama...jgnlah down sangat...think about ur baby ok...

ratna said...

ngapa mama? jgn sedih2 yer...

Honeylemon said...

napa nie mama? jgn la sedih2...

mama jg diri yer.... syg mama...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bsaabarlah mama...mg mm tabahh...

ida.. said...

mama.. nape jgn sedih2 k.. nanti baby dlm tu pun sedih... mama byk istighfar k.. kdg2 waktu camnin mmg kita sgt emosi like me.... hehehe

pak ngah rep said...

mama.. bila kita nak hadapi masaalah tu.. kita mulakan ngan fikiran yg +ve.. ukir senyuman itu.. dan wujudkan rasa yakin yg mama leh lalui semua itu.. yg balance2 tu.. moga2 doa kami semua diberkati olehNYa...

Aleeya said...

nape ni mama, tak best aar camneh, mama kena happy ok, for the baby okay, cheer up!!!take care tawww, ape2 sms yaya ekk..love you!!!

cendawanintim said...

mama,

naper ni laling?jangan camnih tau, ingat baby tuh, dia pon sure sedih cam mama jugak...

sabar ok..pape, YM, YM saya akan off bila tido jerk...

umie@kakyong said...

Salam mamaranggie,
harap mama tabah menghadapi semua dugaan.... t/care

zino said...

sabar dan tabah..
bayang tu ada tapi mungkin sesekali terselindung di mana mana kot..

CikguZue said...

usah resah gelisah.
doalah byk2.
solat hajat mohon yg terbaik utkmu and the becoming baby.
insya-Allah kekuatan yg didamba akan bersama2mu sentiasa.Amin.

Mieza said...

jgnlah sedih2...kekadang kita ngandung ni hati cepat tersentuh...n nak lbh perhatian..

jaga diri ok...:D

cikgu jawe said...

oh! mama pun down juga. kita senyum kelat ye mama.. huhu

Ada Ayrissa said...

Huhu..napa ma?
be strong k?sian bb kat dlm tu tgk mama dia sedih2...
hadapi dgn senyumannn segala dugaan, ya?....