JellyPages.com

Tuesday, June 10, 2008

KITE TUNGGUUUUUUU!

Mama dah beli bende nih....so kite tunggu dan lihat keputusannye k! sabor ye! kalo ado,mama x leh nak kato apo laei lah...sebab DAH TUHAN NAK BAGI KAN..tp kalo -tive,ok jugak kan! mama kan berazam tahun ni nak kurus dan org tu plak dah janji nak bg hadiah..hehehe..tp bukanlah mama nak sgt adiah tu kan tp janji yg mama buat pada die..tp org tu boleh x bukak tawaran tu sampai tahun depan?kira terbuka lah sampai bile2...hehehehe...kalo compom mama +tive lah..boleh lah ye babe!

bicarajiwa:saat ni mama menahan kesakitan yg amat sgt...td jugak mama ke klinik tp doc suspek kotor aje..tp maybe esok mama mc..nak refer klinik kerajaan plak..sbb gomen ni details sikit..dah x mampu nak berdiri dah ni...mcm org dlm pantang aje...nak turun naik tangga pun punyer lah siksa...so korang doakanlah mama ye cepat sihat! dan pada DIE,thanks for ur caring...i appreciate the way u caring me...pray for me k!

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

31 comments:

Ummi Yang Tomey said...

hehe.. x sbar nk tau result nih..
ish.. teruknya sakit... byk2 kan lah rehat.. jgn la naik tangga turun tangga lagi..
moga cepat sembuh yerrr

IdaShah said...

berdebar gak nih tggu result. klu pregnant aku ucap kan tahniah!

Ada Ayrissa said...

Rezki jgn ditolak ma..musuh jgn di cari..(boleh la plak view..bengong agaknya pc nih..)

zino said...

nak ada penambahan ke? hehe tahniah..

faisal said...

alahai, sy plak yg berdebar2 ni mama,hehe..jgn lupe update tau..

~dyla~ said...

mama,
dah lama dyla tak buka blog ni....
apa2 pun if +ve, congrats to u in advance....

bykkan rehat, jgn byk jejalan k....

muadzlife said...

jaga diri k..apa2pun kalo ada..tahniah yer

DarLingsz said...

alahai mama...slim2 world nnt2 bole..bikin ank dulu meh..muahaha.ampun mama...jgn mare..hehehe

CIKGU PANJI said...

mama, cepat testt...tak sabar tunggu keputusannya

CikguZue said...

tahniah. moga berhasil...hehehe

ija said...

mama..tahniah..moga2 berjangkit kat kita lak yek..tiup2 sket kat sini...puhhhhhh

Mardhiyah Mustaffa said...

suspend2.. hehehe..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mama nantie kalau ada good news share ler sama kitorg .. mama rehat & take care ok ;-)

Aku Bukan Bidadari said...

Nanti share tau good news..
pehtu leh kongsi2 pengalaman..

hug mama

wan said...

cemana eira, apa pun harapnya semuanya selamat yek.

klu +ve, fahim akan ada geng :)

klu -ve, buleh kurus lagik :P

supermummy said...

dah test ke belom mana..hehe teringin nak tau ni :)

Mommy Lily said...

hope for good news ye mama...

kalau ada syukurr...dpt la adik seorg adik kan..

gi cek juga sakit tu takut ape2 nanti..

jgn lupa hapdet lagi. take care

KV said...

mana result? Ehehe
tak sabar nak tau ni!

Mieza said...

best2...klu +tive bgtau awal2 ya...along lak seronok....:D

jg kesihatan n jgn buat keja berat2 ok...

silversarina said...

semoga sakitnya tak melarat.

kalau +ve , mabruk, tahniah !!

kalau -ve pun tahniah jugak sebab boleh teruskan program kurus badan.

take care !!

ita.itu said...

waaa..tahniah mama...semoga tercapai impian..nak buat anak la malm nih..hehe

tintaHati said...

Wahhh moga2 ada good news :) Semoga sihat sejahtera dan dalam rahmatNya....

TauruzMama said...

Tahniah in advance Mama!
Cepat sembuh ya..!

cikgu jawe said...
This comment has been removed by the author.
cikgu jawe said...

wah mama! moga2 sihat2 je ye. dn moga2 juga dpt bertambah ahli keluarga. hehe.

ratna said...

mama, kita pun tak sabar nak tunggu result. harap2 mama sihat..tak der apa yg serius okay...

rasp said...

InsyaAllah kalo ada rezki adalah kan mama... take care tau!

cendawanintim said...

berdebor tunggu result nih, cam tunggu result sendirik sajork nih...

cepat2 bagitau yer mama..

jaga diri bebaik..

starstar said...

hope mama baek2 saje..
:]

mummysyafie said...

mama...nanti tengok result tu mesti berdebar² kan..macam orang tunggu result SPM lak

semoga cepat sihat ye mama

eedany said...

cantiklah plastik pregnancy test tu... ada bunga2 lagi.

:)