JellyPages.com

Friday, September 04, 2009

KITE TUKAR LAMAN K!

SILA KE LAMAN FACEBOOK MAMA K!
FACEBOOK.COM/MAMARANGGIE..




Monday, July 06, 2009

Mandi sungai di Jeram Gading...







Gambar2 masa di Jeram Gading...





PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

Sunday, July 05, 2009

IKLAN...

SALAM...
MAAF..LANTARAN KEBIZIAN YG AMAT..
AMAT MEMBATASKAN WAKTU MAMA...
UNTUK BERBLOGGING...
MAAF YA KENGKAWAN..
TP YM MAMA AKAN ON KALO ADO UMAH...
NAK G TGK VP PUN LOM ADO KESEMPATAN..
FACEBOOK MAMA AKTIF SIKIT..
JOM JOIN FB...HIKS...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments


..

Wednesday, June 10, 2009

OK X?

sama x muka mama?
Ok ke mama pakai tudung gini?
atau mama x pakai tudung..?
biasanye kalo g mana3,mama memang pakai tudung..
kecuali kalo dekat2....
org kata kalo mama x pakai tudung,mcm org dah berumur..
tp kalo mama x pakai tudung,ok ar sikit...sepadan dgn umur...
ape pendapat korang..???


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments


Monday, June 08, 2009

Thursday, June 04, 2009

Masih adakah.....???


MASIH ADAKAH CINTA ITU UNTUK KU...?????
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

Monday, June 01, 2009

Mata sape besar!!






bicarajiwa:...maaflah ye..skrg mama makin sibuk...tgh cari keje nih..perkembangan damia plak..dah pandai meniarap dan skrg tgh angkat buntut..dan makin lasak..kalo tidur terlentang,pagi dah kat kaki mama dah...anak sulung mama plak dah makin baik keputusan pereksa,dia dpt nbr satu dlm kelas..si kakngah merosot sikit,dapat nbr 6...hubby,die ok..makin bz cari duit sementara mama dapat keje..maklumlah dalam keadaan ekonomi skrg ni..pada yg wish on my besday haritu,thanks banyak2 ya..masih ade yg ingat...


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments


..

Friday, May 08, 2009

Mama dapat bb lagik!!!

Salam uols...
mama cuma nak kongsi kegembiraan...
insya-allah..dalam bulan 11 ni,mama akan dapat....
ANAK BUAH....
eiii...seronoknye....
dah lama gak mama menunggu...
kalo x de aral..insya-allah....
korang doakan ya!
moga2 semuanya selamat...
kite tunggu bb ceera plak yo..bilo tu yo?
dgn bb viruspadu...
ramai gak mama dapat anak buah tahun nih...
seronok lah!!!!
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

Wednesday, May 06, 2009

Ermmm...nampak ke?

Salam uols...hari nih mama nak tunaikan janji mama...
kan hari tu mama cakap berat mama dah turun...
ok,skrg korang nilaikan lah sendiri...
ada nampak x perubahan tu...
dan tuk pengetahuan korang,berat mama skrg 70kg...
dr start mengandung,92kg...
ha..berapa dah turun tu...
hehehe...ade org janji nak bg hadiah kalo mama dapat capai target...
nak turun 60kg...
kite tunggu lg sebulan yo...
baju merah yg mama pakai tu..
baju 3 thn lepas yg mama simpan sebab x muat...
see...dah muat balik...
korang bagilah mama semangat lagi yo!



PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

Saturday, May 02, 2009

Damia dah botak!











Salam uols...sori ya,lama mama x update..
bz aje every weekend...
nak tunjuk korang yg bb damia dah botak...
hehehe...kelakar je muka die dah botak..
tp mama suka tgk...



PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments