JellyPages.com

Monday, June 01, 2009

Mata sape besar!!






bicarajiwa:...maaflah ye..skrg mama makin sibuk...tgh cari keje nih..perkembangan damia plak..dah pandai meniarap dan skrg tgh angkat buntut..dan makin lasak..kalo tidur terlentang,pagi dah kat kaki mama dah...anak sulung mama plak dah makin baik keputusan pereksa,dia dpt nbr satu dlm kelas..si kakngah merosot sikit,dapat nbr 6...hubby,die ok..makin bz cari duit sementara mama dapat keje..maklumlah dalam keadaan ekonomi skrg ni..pada yg wish on my besday haritu,thanks banyak2 ya..masih ade yg ingat...


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments


..

8 comments:

rynas said...

amboi besarnya mata dia..pandang apa tu???

@e_da said...

salam mama.. kejap je baby dah besar kan.. dah leh meniarap dah.. sok2 tau2 dah leh jalan.. kejap tul masa berlalu kan...

zino said...

amboi mata damia....hehe

syareena said...

besarnye kalah auntie ni...

Khas Lysha said...

dah angkat bontot tak lama lagi makin kuat la meround.. :D

rasp said...

amvoi mata..... cute banget!

Abang Long said...

Kalau ikut budaya orang Mongolia. Anak yang bermata besar akan menjadi pemimpin besar. Baru sahaja membaca kisah Hulagu Khan.

ratna said...

ya allah.. besarnya mata.. tp maintain cute.. mmg selalu ker dia buat mata besar gitu?