JellyPages.com

Monday, June 02, 2008

~Anak2 punya hal~

Salam ceria di pagi senin ni ya! uols seme apo kabar?harap2 terus ceria k!jom kite layan cerita mama weekend lepas!

Ptg sabtu-5.00 pm..
adik n tunang die balik dan bawak surprise tuk mama...see..kek SR lagi ...coklat indulgence...hahaha...gelak mama..dah tuo2 pon ade gak yg nak celebrate...thanks to all my family...sayang korang!


adik yg tolong tiup kan kek mama!

Malam-8.00pm-Tanjung tuan resort..jumpa bloggers!
mama jumpa ina aka nazasfrog...lawa ar die...adik beradik die semua lelawa...perghhh...suker mama tgk org lelawa nih...baik tau ina ni...lembut je cara die cakap!tp nak g tau ek,dlm gambar die chubby sikit tp kat luar kurus je...cun tu! thanks ina sudi jumpa mama walopon sekejap..mama malu sebenarnye nak join bbq tu..soganlah yang!tu pasal mama bg alasan hubby nak cepat..sowi k! maks sogan!
~dah jumpa ina,mama ke bandar PD lak..bawak anak2 ke fun fair ni ha..sebaik murah je token die..kalo mahal,harus lariks bajet mama bulan ni...semua nak di naik nye! poning mama melayankan!si balqies memang hepi sgt malam tu...terhibur mama tgk anak2 mama hepi...sape x sayang anak kan!?~




~senyum terukir di bibir,mulut berbicara gembira tp hati hanya tuhan yg tahu..semoga kelukaan tu cepat beredar dr hati ini...x sanggup menanggungnye lagi...hati terasa pahit tuk menerima segalanya...!~

P/S:mama nak ke banting minggu ni..ade sedara kawen..so pada bloggers yg jemput mama minggu ni,sori k atas ketidak hadiran mama ke majlis itu nanti...semoga majlis berjalan lancar dan di berkati allah...mama mungkin balik hari je sbb rumah auntie tu nanti dah penuh dgn adik beradiknye!tp tetap kena jd org pangkal...alamaks..xde reason ar nak lariksss....

UPDATE

mama nak tahu sape dr KUALA PILAH ni...sila tunjukkan diri anda k!
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

35 comments:

puterikurekure said...

wah!
HaPpY BiRtHdAy untuk along dan ayed ya!

mama ranggie said...

putri,
along tu mama lor!kan mama anak yg sulung!

imz said...

happy birthday to you..hehhe..semoga panjang umur dan di murahkan rezki...

Zareda said...

besnyer kek mama... feberet kak zar tu...

ala tak jumpalah kita kat rumah uncle zino ek...

mama ranggie said...

imz,
dah belated lah plak!

kak zar,
x dapatlah nampaknye...aritu dah compom nak g tp x blh buat apelah!

sakurasa 2 said...

Salam kenal dari sakura n selamat hari lahir buat mama ranggie kek bday mama ranggie sama lak cam kek sakura semalam he he he

Jentayutiara said...

best nyer kek tu... tentu sedap yer..

musim cuti sekolah nie byk sangat kenduri.. tak sempat nak atur rmh dah.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

oo..mama kat tjun tuan erkk..kiter kat ancasa hotel..x tau pun mama pi sane..klau x...leh jumpo kat funfair tuhh..tp almaklumla..mlm minggu tu kat ujan lebat kat saner..so x la pi..funfair tuh..

Aleeya said...

hepi besday to mama
sedap tu kek tuhhh, choc le plak kan..

bestnye jumpa bloggersss lagikkk
he he

YanDarwisy said...

Wah...bestnyer dpt kek. Yummy.....!
Nasazfrog tu pregnant ke x? langsing nampak? Hubby bg aper...:P

Mak Su said...

wah... kek SR lagik tu...eeehhhmmm.

dah lama tak gi funfair.

ita.itu said...

wah mama jumbpe nasaz..syok nye..mama ada peminat la gitu..hiks..

KV said...

jeles lah ngan eira. Slalu dpt peluang jumpa blogger tau!

Jie said...

mama...freejit tak leh caya sgt mama....ade ke dia tulis Cheras, N9 pastu Ampang, T'ganu????

kola pilah tu kadang kalo kat blog kakjie si mat gebu, kadang2 si dina..tataulah blog mama ni sapa...

Mommy Lily said...

seronoknye gi funfairrr... suka anak2 kannn mama

best tul kalau ada org celebrate kita cam tu mama

Sabiah said...

wah2,birthday mama dah lepas pun masih ada yg sambut ye.

Ummi Yang Tomey said...

huhu...
mama pun bulan may gak ker?
sama ler kita... baper ari bulan tu...
anyway.. happy belated besday yer..
semoga happy2 selalu... amin...

that`s girl :)) said...

=) bestnye men fun fairrr!!!

lindosh said...

wah epi besdayy. kek tu yg sedap tu.. nazafrog tu cun melecun aa

suealeen said...

mama.. kita dah tak lalu dengan kek SR. tapi kalo dah orang bagi takkan plak nak tolak.

last pegi funfair bawak anak sedara lepas exam masa cuti sekolah tahun lepas. anak2 ni suka je kita bawak tempat2 macam tu walopun takat nak naik ketapi pendek or dok dalam cawan yang berpusing...

mama ranggie said...

sakura2,
thanks sudi ke blog mama...nanti mama add link awak k!

ku ina,
memang sedap kek tu...lain rasa die..sodap bangat!

lovely,
hari jumaat mlm tu hujan lebat kan!memang x dpt gerak ke mana2 pon...

leeya,
dah belated lah yang!hehehe...

yan,
ina memang tgh ngandung..tp kecik je perut die, comei je!

mama ranggie said...

maksu,
jom kite ke fun fair...

kak ita,
dah die ke sini kan...mesti lah mama amik peluang jumpa die..die comei tau!

kv,
jgnlah gitu..nanti kite jumpa k!

kak jie,
hehehe..mama dah tau sape!

mommylily,
sesekali dorang buat surprise,best tau!

mama ranggie said...

sabiah,
tu lah pasal..rezki kan!

ummi,
mama 25 hb aritu,ummi plak?

dinda,
jomlah kite ke fun fair..

lindosh,
sodap kek tu..choc lg yang!

faisal said...

Slm mama,
Happy belated besday mama ye..smoga apa yg mama impikan dalam dunia ni akan jadi kenyataan,amin..smoga mama diberikan kesihatan yg baik bersama keluarga tercinta..:) pergi banting kat mana mama? bleh ar singgah,hehee

nasazfrog... said...

mama kek kite same lah,,, sodap banget tuh... nanti la tghari sikit baru updated,,, la ni tgh bz... :)

TauruzMama said...

Bes alalu dpt jmpa kengkawan bloggers kan mama...

sya said...

Wah lama dah tak menjadi orang pangkal...

mama ranggie said...

acai,
mama betul2 rumah makcik kat sebelah pantai morib tu..taman bayu?gitulah namanye..email lah mama..leh kite jumpa2an..hehehe...

ina,
same ke?hehehe...n thanls for that gift ya..mama x de benda nak bg..excited sgt nak jumpa sampai lupo!

tauruzmama,
mama pon teringin jumpa awak!bile ek?

kak sya,
mama pun..last sekali sejak adik ipar punya kenduri...

RaFFLeSiA MeRaH said...

hepi besday...moga pjg umur, murah rezeki dan dipelihara tuhan selalu....

rasp said...

wah! bestnye dpt kek SR itew! Sungguh yummy! Syiok gak dpt jumpa bloggers kan....

mummysyafie said...

mama jumpa bloggers lagi ke?

glamer mama ni mengalahkan artis..bila lah leh jumpa mama kan?

Mieza said...

best nya dpt kek SR lg....

jumpa nasaz ya...comel kan dia...:D...ambik berkat nak ngandung thn depan ya eira...:D

tinkerbell said...

selamat hari jadi!!!!
rindunyerrr dkt mama...
been bz la mama..
mama sihat ke..
wah wah sonoknye berjln..
hows everything mama..
dah ok ke?

PuteriSatu said...

epy besday panjang umur dan dimurahkan rezeki...wah...jumpa nasaz ye...dia peknen kan...slim je tengok...

mama ranggie said...

kak rm,
dah belated pon..nyway..thanks ya!

rasp,
memang sodap!yummy...

mummy,
mama pon teringin jumpa die...

along...
larikssss......xnak lah...2010 lah..hehehe...

nawwar,
mama ok..tgk blog awak selalu x update,bz ye!everything is fine babe..muahhh!

puteri1,
ahah..die peknen tp tulah..slim sgt..mcm x de bb je..tp maintain cute lah die...