JellyPages.com

Wednesday, June 11, 2008

~Rezeki DARI ALLAH~

~patutlah....adik manje terlebih sekarang...
~patutlah....die makin nakal sekarang...

~patut lah...kakngah kuat merajuk sekarang...
~patut lah...mama x blh lapar skrg!!!!.....
~patutlah...tekak nak makan macam2 skrg...
~patutlah...x blh bau bende bagai2...
~patutlah...nak muntah kalo bau org tgh masak...
~patutlah...mama kuat merajuk skrg...
~patutlah...mama x boleh di tegur sikit sekarang..
.
~patutlah...manja mama terlebih2 skrg...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

rupenyer!!!!

mama x puas hati...mama g sini plak....
amik test kat sini plak!

dan results die tetap sama!
close up sikit!

bicarajiwa
:dlm mcm2 dugaan yang datang...rupanye allah nak bagi mama anugerah yang tak ternilai harganye...memang pada mulanye mama tak boleh terima hakikat kerna masih terbayang kesakitan waktu nak melahirkan...tp bile pk2 balik,ini semua kerja tuhan...mungkin allah nak beri mama rezki melalui anak ni...dan mama dah redha sekarang...mama bersyukur sangat...dan bagi mama ia satu rahmat! so umur 30 nanti mama dah boleh maintain kembali body...pastu mama tutup kilang terus...cukuplah rasanye 4 ni kot...tp tu lah..kite hanya merancang kan...tuhan yg menentukan! mama kena lebih prihatin dgn kandungan ni sebab mama pernah gugur sebelum ni...kalo ikut tarikh mama..maybe due bulan 2 '09...korang semua doakan mama selamat ya! doa dan sokongan kalian..mama amat hargai...LEPAS NI SURE BANYAK N3 PASAL BB NIH...hehehe..korang layan kan ajelah k! dan terima kasih pada SEMUA YG SABAR MENUNGGU RESULTS DR MAMA! MAMA SAJE NAK BG SURPRISE SIKIT!....

~pssstttt...sakit mama tu dah kurang..mama dah minum air bali seperti saranan doc...dan pada DIE,mama akan tunaikan jugak janji tu lepas mama bersalin ye! n mama harap DIE akan terus berada di sisi mama tuk beri sokongan! sokongan dr DIE amat mama perlukan...~

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

49 comments:

iman_qaisara said...

maaaaaaaaaa...waaaa bestnyeeeeee tahniah!! waaaaaaa
*pelok2

"sishoney" said...

tahniah mama *hugs*
yehaaaa!!! sis dapat anak buah lagi :)

PuteriSatu said...

Alhamdulillah...tahniah..tahniah MR...kita ni dah 4 kali beli test kit..hampagas jek...wekeke...

zino said...

tahniah..
anugerah yg bakal mengikat apa apa yg longgar selama ni hehe.....

ija said...

mama..tahniah mama..mama sgt bertuah...

ita.itu said...

amin..tahniah ye mama...kalo bab mabuk yg tak tahan kan..

Mak Su said...

ohhhhhhh, ada orang nak mai..... beshhh... tahniah untuk mama, mmuuaah!

-akuni- said...

Eh eh jeles nyer... tahniah Mama... sabar lah ek... berat mata memandang berat lagi bahu memikul kan... semoga Mama sihat sepanjang pregnant ni dan selamat melahirkan baby yg sihat walafiat....

mummysya said...

Salam....

Tahniah!!!! Syikin rasa tu Anugerah yang paling hebat dalam bumi ini.... Tahniah kak!!!

cendawanintim said...

mama,

tahniah..tahniah n tahniah...hepinyer saya...

ske ler dapat news mama peknen lagik...

CikguZue said...

tahniah ek...wa dpt anak buah la.

Abang Long said...

BERSYUKURLAH. Itulah nikmat pemberianNya.

Mardhiyah Mustaffa said...

tahniah mama.. rezeki yg terlalu bernilai utk mama.. tahniah sekali lg..

viruspadu said...

tahniah ra
jeles aku, anak ko dah 4, aku baru 2 huhuhuhuh

tak aci neh

Ayu said...

tahniah!!!!!!!! heheh rupanya permintaan hubby Mama tuh tertunai ler hahahahahaha.. :)

ni nak kene jumpa ni nak amik aura nih hehehe

Mieza said...

tahniah eira...bestnya...dh msk 4 ek...hubby tu sukalah dia ya...:D

jg diri n kesihatan ya lps ni...jgn buat keja berat2 tau...

Faizah_Haris said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa besnyerrrr.....tahniahhhh mamaaaa...jaga diri bebaik tauuuuu....ishkk ishkkkk gumbirakkkkk...

IdaShah said...

tahniah! pasni cukup lah 2 girl 2 boy kan.

jaga kesihatan n baby dlm perut tu. aku pun tumpang gembira

Umi Mia said...

seronok...seronok...tahniah mama...happy for you...happy sangat...lepas sorang..sorang bloggers pregnant..kasi hembus sikit kat sini yer....

Ummi Yang Tomey said...

alhmdulillah...
tahniah.. tahniah...
lepas ni.. just be careful yer.. more careful.. jgn buat keje berat2 sgt tauu...
sonot.. sonot.. sgt dgr mmber dah pgnant....
*big hugs from ummi*

~chacha~ said...

congrat!!congrat!!congrat!!
jaga baby tu leklok tau.:)
takecare ur self too..

RaFFLeSiA MeRaH said...

bestnya mama...nanti tolong doakan akak sekali tauuu...x sabar nak tgk 2 line kat test kid tu haa, penah buat asyik 1 line jerrr...

~dyla~ said...

waaaa mama,
bestnya.... Tahniah!!! seronok kan bile pregnant ni.. mama pasni kene jaga diri bebaik, jgn lasak2, jgn aktif sgt ke sana kemari. moga2 mama sihat sepanjang pregnant ni...

memang bagus minum air bali, dulu dyla pun kene kencing kotor waktu awal2 pregnant ari tu

Congrats again!

TauruzMama said...

TAHNIAHHH MAMA!!!!
harap mama jga ksihatan tu ok..xmo stress2,sedey2 lagik tau...

risanur said...

tahniah MR...rezki dr Allah jgn ditolak...
umur 30thn dah ada anak 4...risa ni 30thn anak tekak je ada... :(
take care ur self...

Jie said...

wahhh..tahniah..tambahlah list kawan2 sy tgh ngandung ni

wawa
anis
arin
jiji
mama
>
>

lepas ni sapa?

Pak Ngah: said...

:: salam... TAHNIAH... rezeki tuu...

:: blog along... ainulmohd.blogspot.com

edrina said...

Congrats sis!! Era nampak gayanya nanti anak kita lebih kurang lah yer usianya hiks.. Akak neh baru check sendiri lum pi klinik lagiks.. Anyway jaga diri..jaga kesihatan dan kuatkan semangat :-)

© EM Muhammad said...

Patutlah opah tengok gambar mama sejak dua menjak ni berseri-seri aje...
Patutlah opah rasa, macam nak mual-mual manja gitu bila opah makan...
Rupa-rupanya... cucu opah ni ada isi di dalamnya... he he he...
Tahniahhhhhhh!!! Sekarang, dengor cakap opah. Jaga diri baik-baik. Opah doakan semoga ibu dan anak dilindungi sehingga cicit opah selamat dilahirkan ke dunia. Amin.

muadzlife said...

wahh..tahniah maaa..jaga diri k..:)

mad redo1 said...

congratulations! may you have a safe passage for the next nine months... and BEYOND!

KAKTINY said...

tahniah tahniah tahniah..
Alhamdulillah...
mama mengandung alah tak?..

Zareda said...

alhamdullillah, rezeki untuk mama.. nampaknya baby lahir sama bulan ngan kak zar.. hehehe

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah Mama. Alhamdulillah.

eedany said...

wah... tahniah mama....

mulai skrg mama kena jaga kesihatan... jgn duduk lama2 depan PC tau...hehehe (memandai2 jer)

Take care mama....

rasp said...

syukur alhamdullilah.. tahniah mama.. jaga diri tau..takmo sad2 k..

that`s girl :)) said...

tahniah ma! congratulation :D

NBK466 said...

Tahniah...syukur alhamdulillah...

fealize_eleanoer said...

wahh !!

tahniah mama...

;)

muor76 said...

tahniah... semoga ia akan menambah rejeki dlm keluarga mama

Aleeya said...

woaaa mama salute ler,ni yg ke4 kan, besar pengorbanan mama tauu, bestnye nak ade org baru, semoga semuanya selamat okay...:))

Mommy Lily said...

tahniah mama .... mmmmuahhh **hugs**

bertambah la kebahagian keluarga mama...aminn..

take care ye...nanti terus kita blogging pasal baby okeyy

*tumpang heppy

CIKGU PANJI said...

mama,tahniahhhh....bestnyeeee...tahniah...

*SiRibenMerah said...

wow..
peknen..
hikssss..
tahniah mama ranggie..
hehehehehe..
I lak tetiba excited neh..
pelikk woooo =P

*take care yek*

DarLingsz said...

bestnyeeeeeeeeeeeee mama...tahniah2...silap2 saing ank di alie esok ni..ape pun mama take care ye..dugaan allah dn ni hasilnye..rezeki...

Jentayutiara said...

tahniah, tahniah, tahniah mama... byk ketingln nie... tenet problem la kat sini...

irasilver said...

tahniah mama!!!!! sori baru tau... hehehe best nyaaaaaaaaaa!!! :)

mummysyafie said...

taniah mama!

nizza-abira said...

dah lama tak lawat blog mama ni...
sekali bukak dah mcm2 entry rupanya..paling suprise rupanya mama dah berbadan dua... wwwaaahhh..tahniah kpd mama & family. dlm sibuk nizza tertanya mana pi cik p nizza yg tak muncul rupa2nya mama pun sibuk menge'test' ye...hehehehe...
lps ni ma, tolong lah hembuskan aura2 mama tu pd nizza... moga2 lps ni turn niza lak...huhuhu