JellyPages.com

Thursday, June 05, 2008

~18sx~


Untuk perhatian kaki cium.........


Suka cium dahi isteri........suami yang romantis.

Suka cium pipi isteri........suami yang penyayang.

Suka cium mulut isteri.......suami yang gelojoh.


Suka cium tengkuk isteri........suami yang mata keranjang.

Suka cium telinga isteri.........suami yang sensitive.

Suka cium leher isteri.........suami yang penyabar.

Suka cium buah dada isteri........suami yang suka bermanja.


Suka cium tangan isteri.......suami yang hipokrit.

Suka cium ketiak isteri.......suami yang menerima isterinya seadanya.

Suka cium kemaluan isteri......suami yang pemalu.


Suka cium punggung isteri.......suami yang suka bergurau.

Suka cium kaki isteri.......suami yang terlalu menghormat isteri.


Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri....suami yang mementingkan diri.

Suka cium seluruh bahagian badan isteri........ suami yang baru balik dari outstation...

so kamu kaum lelaki yg bagaimana?


Amaran: Kajian ini dibuat secara rambang, mungkin ada sedikit perbezaan dari individu ke individu yang lain...


bicara jiwa:kepala dah pusing lor...sbb semua naik...minyak,elektrik dan rega makanan pon dah naik..pening kepala mama pikirkan...nampaknye lepas ni kena jimat cermat dan lebih peka pada situasi..kena cut mana2 belanja yg x perlu dan yg x penting...hehehe....kalo nak lebih jimat,mama pakai beskal ke tempat keje..ok x?blh mempercepatkan proses penurunan berat badan mama nih..muahahaa...sebbaik tempat keje dekat..x pon suh hubby anto naik motor ajelah pasni...kete simpan kat umah je lah...


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

34 comments:

viruspadu said...

Suka cium dahi isteri........suami yang romantis.

hehehehehe i like

lindosh said...

tade sx mana pon mama hehehe

IdaShah said...

cium ketiak pun ada ekk hehehe...
elok lah cium isteri selalu kan

puterikurekure said...

hehehe...
tergelak baca ayat last tu..

:)

-akuni- said...

Suami saya yang baris last sekali tu - maklum lah weekend husband...


Poning Mama, memang poningggggg..... drastik naik harga tuh... inflasi inflasi

Zareda said...

naik mama jangan tak naik.. paling drastik kali ni..

pepagi memang hubby cium dahi kak zar sebelum kitaorang babai babai.. lantak ler orang nak kata apa pun.. dah laki kita kan.. hehhehe

fealize_eleanoer said...

suami saya yg mana satu...

jeng3x...

rahsia.. ;)

cendawanintim said...

18sx yer mama...adehhhhh...

syiok gak baca, bila tensen ngan kenaikan rege minyak nih...

nasazfrog... said...

ader la mama,, itu rahsia... hihkhihh

Mak Su said...

tak sempat nak check ler mama

kaktiny said...

sms hubby .. sesaja suh hubby listkan 5 priority - hehehehe..

dia balas : nih mesti ada aper2 kan..

hish.. prejudis betulll.. tapi sampai satu lagi sms.. hehehe.. dia balas ler mama.. hikhikhik..
tau dah.. hahahah..

sukenyer sukernya.. (perasannya kaktiny nih mama oiii).. kuang kuang kuang..

TauruzMama said...

Mama..err..cium mane ek..nt pikir sat..;p

irasilver said...

gelojoh ke laki saya? ekekekekkekekke!!! :P

Tak lahhhh tu salah tu! :)

CikguZue said...

kalau asyik cium mana2 badan...walau tak outstation, macamana pulak yea.....hehhehe....

takde beskal, cari kuda la...atau pakai kuda-kuda kaki je.

rasp said...

rega beras naik, minyak naik, eletrik nak naik, ni buat naik darah ni *ahaks*

smooochhh!

mama ranggie said...

mah..
hubby memang gitu..i know...hehehe...

lindosh,
saje mama buat gempak je tu...

ida,
betul tu..merapatkan lg...

putri,
:)hehehe...

mama ranggie said...

kak ahni,
wah..lomantik lor...syhhhh.......

kak zar,
betul tu..laki kite kan...pedulik!

fealize,
syhhh.........rahsia ek?

c.i,
sesekali rehat sebentar!

nasaz,
alamak,rahsia ek!x per...keep it up babe!

mama ranggie said...

maksu,
aik??????

kak tny,
welcome to my blog..thanks ya!

tauruz,
la..nak pk gak ker???hehehe...

ira,
muahahaaha...syhhhhhhhhhh......

cikguzue,
tu penyanyang lor!

rasp,
jgn naik minyak udah lah ye!

Jentayutiara said...

a'ha.... ada kelas cium lak...

aduissssss kenapa dah naik penin, jpa lg naik minyak

HAPPYIRFA said...

salam mama..
pasal jemputan insya Allah cuba dipenuhi.
suka cium dahi ngan pipi jer..oklah tu

Jie said...

suka dicium dan suka mencium...

ida.. said...

tiap2 pagi sure cium dahi sebelum g keje... hehehehhe

zino said...

ala dah isteri dia ikut suka dia lah mana nak cium hehe

manje said...

salam

jom naik beskal sama2 mama... :)

Abang Long said...

Salam hormat.

Bagaimana kalau suka cium semua tempat ?

mama ranggie said...

ku ina,
poning lah kan kak!hehehe...

irfa,
dtg tau!awak dekatkan!

kak jie,
hehehe.........

ida,
lomantiknye!

uncle,
yolah..yolah...

manje,
jom!hehehe...

abanglong,
kan ade kat atas tu kalo suka semua tempat..hehehe...

Mieza said...

hehe...hubby mieza lelaki yg mcm mana ek...suka cium mana ya...

biarlah rahsia.... :D

imz said...

baik utk hubungan suami isteri..yg tak kawin lagi jgn plak try2 tawww..!!

muor76 said...

muor cium pipi wife..
kalo ngan anak.. cium pipi n umbun²(sambil hembus hembus)..
ermm lepas nih kene cium umbun² wife sambil hembus².... kekekekeke

mama ranggie said...

along,
syhhhh........rahsia ya!

imz,
ya betul tu..kalo belum kawen,x bolh ok!

muor,
muahahaa..ade baca2 gak ke tuh?

supermummy said...

haha lawakla suka cium ketiak isteri..ni la paling bagus sebab bole menerima isteri dengan seadanya..tak kisahla isteri cun ke selebet ke..kurus ke gemuk..kehkeh

mama ranggie said...

supermummy,
ya betul!

mummysyafie said...

yang pertama tu selalu dapat setiap pagi..romantik ke?

mama ranggie said...

lomantik lor mummyshafie...hehehe...