JellyPages.com

Friday, June 27, 2008

~KAU ADA DIA-THE LIMA~

~gambar sekadar hiasan~

Sudah lama ku memendam rasa
Cinta di dalam dada
Namun tidak pernah bersuara
Kerana takut kecewa

Ku tunggu waktu yang lebih baik
Untuk langkah pertama
Jauh dari apa yang ku kira
Hatimu ada yang punya

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia

Mungkin juga semuanya salah ku
Terlalu mengharapkan cinta
Tapi sepi yang merasuk kalbu
Membawa angan melayang

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia...

bicarajiwa: first time mama dgr je lagu,mama terus jatuh cinta..melodi begitu romantis..bagi mama lah,kalo org lain,x tau lah plak mama..hehehe...lirik die memang meninggalkan kesan dalam hati mama...ishhh..korang jgn ingat lain pulak tau! mama teringat kisah zaman sekolah dedulu..hehehe..kalo sape yg ingat tu,diam2 sudah lah ye..terutama silent readers dari budak2 skolah mama k! ade lah sorang mamat ni,x lah hensem mana pon ..kira muka die cute sgt..bg mama lah jugak..org lain x pandang pon..tp die dah berpunya...tp mama usaha jugak ngurat die..sampai lah mama berjaya korang..hahahaa..jahatkan mama memisahkan 'mereka'...tp last2 mama yg x boleh 'get along'dgn die sbb die slow sgt...mama nih jenis yg hepi go lucky tp die senyap aje..perghhh..memang x masuk...hahhaha...kelakarkan! skrg nih die pon dah kawen dgn awek yg mama hack tu dan dah ada 3 org cahaya mata! org cheras baru nih...kihkihkih...


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

16 comments:

Faizah_Haris said...

mamaaaa..
amboiii amboiiii...kijamm kijammm..muahahahaha...sib baik dia dah kawen gak kan kan kan....

ita.itu said...

wah mama feeling abis ye...harus papa baca nih

SUZIE APAI said...

hiks..skali skla flashback memori lama mmg mengusik jiwa & raga....kan?

muadzlife said...

kenangan mengusik jiwa nih....

zino said...

kiranya tak ada jodoh la tu..

faisal said...

waaa, mmg nostalgik sungguh,huhu..amboi mama ni nakal juga ye dulu nih,hehehe..takpe, kenangan betul tu dulu..mmg romantik lirik lagu tu kan mama..:)

*mama, nak lagu yg kat blog mama ni bleh?

CikguZue said...

ooo gitu yea...hehehe....

*~dEWiSoULhAa~* said...

hehe...lagu ni mmg besttt..saya dh donwnlod die nye vid clip yg soundtrack sepi tuh...mmg meragut jiwa lah...hehe.

cendawanintim said...

ari2 dengo lagu nih kat blog tipah...huhuhu..

Jie said...

dah dengar gak lagu ni..kalo eira tak blog it out mmg tak perasan pun..hehehehe

Ayu said...

alaaaaaaaa buat akak rindukan cik abang aje tauuu uwaaaaaaaaaaaaaaaa
dah le mood blues 2-3 ari ni

*SiRibenMerah said...

ewahhhh..
maa neh.. cam tau2 aje i pon tgh menjiwang neh..
hiksss.. jum layan jiwang jugakkk =P

lindosh said...

mama sudey jiwang hikhik

Mommy Lily said...

mmg best...i pon soka mama... kru yg cipta ke?

mama ranggie said...

faizah,
hahaha..kelakar bile terkenang cerita lama...

ita,
die tahu kisah silam mama!hiks...

suzie,
hehehe...memory...

muadz,
sesekalo terkenang!

uncle,
dah x de jodoh!!

acai,
amiklah acai,mama x kisah!

mama ranggie said...

cikgu zue,
gitulah citenye!

dewisoulha,
menyentuh perasaan kan!?

cendawan,
hiks...

kak jie,
memang sayu dgr lagu ni...

kak ayu,
hehehe...sori!

si riben,
ahaks...sama2lah kite blues ya!

lindosh,
mama jiwang sikit je!

mommy,
agaknye lah kot...mama x sure lah!