JellyPages.com

Tuesday, July 01, 2008

~Anak mama warded (asthma)~

Petang semalam hubby mama col,nak dekat pukul 5 ptg gak lah semalam..die nak anto anak bujang mama amik gas kat klinik gomen yg dekat dgn rumah..tp bile pegi sana, H.A tu kata die kena anto hospital besar gak sebab oksigen dah kurang...siap ambulance anto sampai hospital besar..merasalah si bujang mama tu nak ambulance...mama dah risau sebab die jarang kena teruk mcm tu...dah lah mama semalam memang x de mood,makin gundah gulana hati ni pikir kan die...si bujang ni degil sikit,x nak pantang makan..ha,baru die tahu sakit kena amik darah..mama dah pesan,kalo rasa nak dok sepital lagi,jgn pantang....mama cubit2 die semalam,geram sangat..dah lah kenduri tu dah nak dekat..korang layan gambar ye...

kalo korang perasan,mata die bengkak!

masa ni masih kat kecemasan lgik...sebelum kena warded...
ni masa dapat katil..
sibuk suh mama bukak kan jarum tu..die ingat boleh bukak sesukahati...

muka boring sebab kena bangun kul 12 mlm amik gas....mama gelakkan aje!
org degil kan,x nak dgr cakap mama!

ni pagi ni sebelum mama masuk opis(mama jaga die malam td)..confiden je dpt keluar..
sekali doc kata x leh keluar lg sbb oksigen kurang..tah ape,mama x fhm sgt..
punyalah boring die kena dok semalam lagi...


bicarajiwa:arini hubby jaga die sebab hubby off arini..esok mama kena amik cuti gak sebab hubby keje esok....korang doakan anak bujang mama cepat sihat ye! n sebelum mama terlupa,mama nak ucapkan terima kasih atas sokongan korang atas n3 mama semalam..insya-allah,semua akan seperti sedia kala...mama x dpt nak reply satu2 komen ya..harap korang faham ya...

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

30 comments:

nn said...

semoga anak bujang mama cepat sembuh dan sihat seperti sediakala...

puterikurekure said...

harap2 anak bujang mama tu sehat cepat2 ye...

kite doakan... :)

Mommy Lily said...

semoga cepat baik abg... mama bz tu nk kenduri..risau dia tuu...hiii

mOhD^.^rAz said...

bujang lagi rupanya dia..
hik..:)

hope dia cepat sembuh..

salam singgah ('.')

SUZIE APAI said...

semoga cepat sembuh...mmg risau klu anak sakit..rasa mcm nk ganti tempat diakan...? bersabar yer mama..

muor76 said...

anak muor mase 2 tahun dulu pernah masuk ward kat colombia.. peparu ade kuman... ermm risau ler gak.. tapi risau tu hilang sekejap bile tengok dia senyum

Mak Su said...

eh? kenapa? kenapa? ada asma ker?

Umi Mia said...

ermmm..apasal mama....ishkishkishk....moga anak sulung mama tu cepat sembuh

KAKTINY said...

siap posing kt dlm wad tuh.. bravo..

KV said...

oh, sian nya anak bujang mama. Moga cepat sembuh!
Org sakit boring, orang yg jaga pun boring bila kena tahan kt ward ni. Huhu

Mieza said...

semoga cepat sembuh abang...hero mesti kuat ok...:D

ratna said...

semoga cepat sembuh. mmg risau kalau anak kena warded.

that`s girl :)) said...

smg anak mama sihat ye :)

risanur said...

moga cepat sembuh...jgnla 'down' sangat MR..moga mama akan tersenyum kembali...riangkan diri anda...

muadzlife said...

semoga dia cepat sembuh k :)

zino said...

sempat lagi dia posing tu.. anak bujang mama lah kata kan hehe

-akuni- said...

Alahai cian nyer anak bujang Mama ni.... semoga cepat sihat ek... Amin

kuchalana said...

mamaaaaaaa.... senyum ckit... :P

sabo bebanyak k... learn from mistake .. hu2

kes anak bujang mama tu aku ada advise.. excersice.. tu ja ubat dia.. aku dah try ngan 3 org method ni.. smua berkesan...

*~dEWiSoULhAa~* said...

saya doakan semoga anak bujang mama cpt sembuh & kembali macho....hehe.

p/s --> si bujang, sile ikut cakap mama suh pantang makan tau...jgn degil2..hehe.

IdaShah said...

abg jaga kesihatan. dgr cakap mama tau...

semoga cepat sembuh

imz said...

semoga kembali stabil...anak mama cm adik2 im...dua2 lelaki..dua2 ada asma....tp x sampai g sedut oksigen lagi..just mkn ubt je...

Sastri said...

kena pasang oksigen tu... sas baru-baru ni pun kena pakai nebulizer... takleh bernafas punya pasal... dah hampir tengah malam plak tu...

sas doakan anak bujang mama cepat sembuh dan mama pun jaga diri ye...

edrina said...

alahai siannya dia.. hmm akak paham camana perasaan mama.. anak bujang akak pun ada asthma..sian dorang kan.. semoga anak bujang mama cepat sembuh kay! and don't forget to take good care of yourself too! :-)

HAPPYIRFA said...

salam mama..
semoga abg cepat baik.mama jangan sedih2 yer..

Mak Su said...

eh! sori mama, tak pasan tajuk, dah ok ker anak?

Jie said...

moga cepat sembuh ya..

wahhh...
masih sempat berposing lagi tu

:D

ita.itu said...

mama dugaan betul tu ek..harp ko tabah ye

silversarina said...

semoga sihat segera,.Amin.

Mama pun kena pastikan kesihatan baik, jaga diri ye .

*SiRibenMerah said...

alahaii...
bertabah yek mama..
hope anak bujang mama get well soon..
mama pon take care..
nnt kalo saket, susah lak..
da dekat2 nk kenduri neh..
*smile*

hugs n kisses =)

ida.. said...

sian anak mama.... moga dia cepat sembuh ya... mama pun take care k....