JellyPages.com

Thursday, July 17, 2008

~Mama dapat hadiah~

Salam korang...ni mama nak cerita pasal hadiah plak...
ni sebelum kenduri lagik..
tp byk citer tggu q,
so mama draft citer ni lepas kenduri lor..
mama dpt teddy bear comel ni dr mummy syafie..
korang kenal kan?
bloggers glamer nih..sape x kenal,rugi lor..die baik...
thanks ya mummy..mama suker bangat! mama dah letak dlm kete lg...

Photobucket

Photobucket

yg ni plak kamera baru mama...
hehehe..hadiah dr my mum..
mama suker walopon murah..ia berbaloi..
7.1 mpixel,anti shake..boleh zoom digital...
video pon terang walopon malam...
kamera lama dah kena amik dek ameera-adik mama tu..
oh ya,yaya,adik mama tu dah masuk masterskill,amik nursing..
tu pasal blog die sepi je..bz...

Photobucket

Photobucket

yang ni plak dr khasnida..cute kan! comel.. pun mama letak dlm kete..
masa majlis adik mama tu die bg,very da cute..
thanks ye yang!


yang ni plak dr ku ina, cikgu zue dan white tulip...
lamo dah x dpt award nih...
terharu babe!


bicarajiwa:...ade lagik mama dpt..kad ucapan dr kak wan...thanks ya kak wan..mama x sempat nak snap gambar kad tu..terharu sgt! ! dah tuo2 pon dpt ucapan..hehehe...mama dah ade sindrom "M" nih..ntah nape lak nih...rasa mcm letih sgt badan nih..kepala otak pon asik risau x tentu arah..apesal ek? mama rasa mcm fobia je nak bersalin lg nih..takut n mcm2 keluar kat otak nih..seram pon ye...sape pandai kaunseling,boleh tolong mama x? sebab malam2 mesti x leh tido..teringat2 kesakitan masa bersalin tu..ya allah,ape lah nak jadi kat mama nih kan,mcm x biasa lak beranak! tp memang,ni lah dillema yg mama hadapi skrg!!!!!!
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

27 comments:

rasp said...

mama bestnye dpt hadiah dari kawan bloggers ek..dpt camera plak tu..mau snap pics byk tau mama!!!

Ayu said...

tahniah.. cantiknyaaa... hehehe nanti bleh bagi akak satu bear plak hahahaha tapi akak takut patung ni beno nyaaa hehehe takut mlm2 dia bangun kekekekeke :P

viruspadu said...

ra, bersalin tak sakit laaaa

eceh

~dyla~ said...

hepi la mama byk dpt hadiah dri kwn2...

KV said...

Takpe, sampai masa mungkin mama tak takut lg.
Wah, best nya mama, sakan dapat hadiah.

Mak Su said...

wah, murah rezeki mama, semoga terus murah rezeki, Insyallah, Amin.. nanti dtg blog maksu ya

kuInaJentayutiara said...

salam mama.. abis knduri dpt adiah lg yer... rezeki tu. take care

Khas Lysha said...

u r welcome mama.. ada rezki kt jumper lagi ek!!..

KAKTINY said...

alahaaaaiiiii... ramai betul peminat maam nih.. kaktiny pun minat mama gak.. tapi nak bagi hadiah apa yer?.. takder hadiah lah.. tak per takper..

kaktiny bagi seikhlas doa..
"Ya Allah, pemudahkanlah hidup mama.. berikan bahagia kepadanya bersama insan-insan yang disayangi dan yang menyayanginya.. dan selamatkanlah kandungannya dan permudahkanlah detik melahirkan anaknya itu nanti..Amin.."

Jie said...

itulah mama
best dpt hadiah
apalagi dr kawan2 blogger

-akuni- said...

Ni hadiah sempena apa pulak ek? Sy terlepas pandang ke nih...

shafarina said...

hehehe

hadiah besday belated byk lagi ek dapat.. bestnya dapar bear..

baby oh baby bagi mama rajin sikit cepat... hehehe

Mummy said...

murah rezeki mama.. Amin! hehehehe

muor76 said...

murah rejeki... mesti hati berbunga mendapat hadiah... pastu dpt adiah baby lak.. pastu baby tu lak dpt adiah.. wahh byk nyer adiahh

CikguZue said...

tahniah tahniah tahniah...

murah rezeki...rezeki anak baru agaknye yea...

risanur said...

semua org akan berasa trauma nye..cuma kita perlu fikirkan betapa cutenye baby yg akan lahir nati..
risa pandai cakap je ttp takde pengalaman lg pun :)

eedany said...

wah seronoknya dapat banyak hadiah...

mesti senyum sampai telinga...lalalala

:)

zino said...

banyak nya hadiah... ..

kuchalana said...

wah2 mama.. dah bleh bukak kedai hadiah lepas ni.. kekkekeke..

IBU KUMBANG said...

Wah! sangat syiok la...

faisal said...

waaa, bestnya dapat hadiah,huhu..mummy nak lah jugak,hahahah..:) waa, pasni maskin hebatlah akku sorang ni tangkap gambar..

muadzlife said...

bes nya ma

mummysyafie said...

mama..harap mama suka yer..tak tahu lah bila nak jumpa mama ni..ada rezeki kiter jumpa yer mama

pu3nemo said...

best dpt kamera br,pasni lh amik gmbr byk2 lagi kn..=)

cendawanintim said...

mesti tepek gambo bebanyak dalam n3 nanti, dah ader kamera baru kan..

ratna said...

wah..bestnya dpt hadiah. mama...tolong bagi kita hadiah.. pleaseeeeee...

Great G.U.R.U BaniHassim said...

Curahan kasih syg terbalas bile kite dihargai kan Kak??
Bile kite tau ade org syg kat kite, kita akan lebih berusaha utk curahkan kasihsyg pada semua org...

Seronok tgk org dpt byk hadiah nih...
Besh3...