JellyPages.com

Monday, December 03, 2007

Weekend yg lepas...

Jumaat...
mama cuti coz nenek sedara mama meninggal...actually arwah meninggal hari rabu tp disebabkan mama x dpt nak cuti hr khamis coz ado meeting so mama cuma dapat balik ke sana hari jumaat...so malam khamis tu mama gerak dr sini ke pilah...tkut gak coz byk sgt lori yg guna jalan ni memalam...mama tido sana malam tu...


umah nenak sedara mama di kuala pilah...

petang jumaat tu mama dah gerak dr sana sbab dpt panggilan anak jiran plaks meninggal...dah dua ari arwah tu x sedarkan diri...dan die meninggal tanpa sedarkan diri...kesiankan...anak kecik lg,belum pandai jalan lg lah...n wife die pon dgr ade bb lg dlm perut...kesian sgt..

sebelum tu mama sempatlah singgah ulu bendul..anak2 dah menjerit2 nampak ulu bendul...nak x nak,singgahlah jugak...


Sabtu...

mama x g memana duk umah jer....operasi mengemas umah....

Ahad,

pon x g memana...cuma melayan anak2 mandi kolam kat depan umah jer...first,ingat nak bawak mandi laut tp cuaca panas sgt so mama cancel aje lah...nanti demam plaks anak2 mama...so die org pon ok je,mama bg mandi kolam ajelah....



ok,c u next n3...

4 comments:

faisal said...

slm mama,

waaa, bestnye tengok diaorg mandi,huhu..rasa nak buat satu kolamla kat umh sok,heheee

Azzam Supardi said...

Mana lebih best...mandi sungai ke mandi kolam?

viruspadu said...

muat la plak ra kolam tu...

semoga arwah ditmpatkn dikalangan orang2 beriman... alfatihah

mama ranggie said...

acai,
buatlah...boleh join ti...
azzam,
mama suka sungai lg...
ma'mah,
ala,muat2 die org je...aku nak join pon dah x leh so tgk ajelah...hehehe...