JellyPages.com

Wednesday, December 26, 2007

Aktiviti diz weekend...

Semalam mase hubby mama tgh kemas kete,kepala die kena bucu bonet kete tu...banyak darah kuar..mula tu mama tgk ok ajer..dah sapu minyak gamat..tp pas tu dara masih kuar lagik...mama tgk balik kenapa darah still x henti kuar,rupanye koyak kulit kepala hubby mama..so mama suggest g klinik coz dalam luka die n panjang gak lah...mama ni bukan boleh tgk darah...kepala lutut dah mengigil...hubby nak drive tp mama cakap x pe lah,mama ok!die faham bini die kalo tgk darah mesti nak muntah...sebbaik die dah cuti so dapatlah die berehat...





Sabtu,
jnjalan kat GIANT SEREMBAN...boring sgt dok umah...tp x beli ape pon...mum mama yang shopping barang dapur...byk gambar sebenarnye mama amik tp disebabkan mmc fon mama kena reformat balik,hilang seme pict...bateri kamera plaks mase tu kong!


Ahad,
kuarga maksu mama datang rumah dari Kemasik,Terengganu...riuh umah dibuatnyer... Photobucket
ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

huwargh!! saya pun ngeri tengok luka tuh.. huawaa...

viruspadu said...

ngeri ko kepala cik abang ko, seb baik ok, aku tgk mmg panjang lukanya tu, eee kalu aku tu, panik x hengat dunia dah, x tahu nak buat hape, seb baik ko pantas, bahaya kalu biar lelama tuh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ciannn

NBK466 said...

Tak pernah den amik gambar kek Giant Senawang tuh..he..he..he...

iman_qaisara said...

uiiksss....sgt ngeri...

Azhar Ahmad said...

Uh Uh, sakitnya.... Tak ada apa2kan papa ranggie? Ahahahhaha

faisal said...

slm kak, alahai mesti sakit sangat kepala hubby akk..:) moga bertambah baik skrang ye..