JellyPages.com

Friday, December 14, 2007

Lunch...

Malam tadi mama bawak anak2 kuar makan kat batu 4..ade satu kedai yong tau fu yg memang sedap...mama bawak adik sebagai teman...maklumlah nak ajak hubby,die tah ke mana...dah makan,mama ajak anak2 lepak kat tepi pantai..mama nak layan blues kejap...hehehe...lepaskan keresahan di hati pada laut yg tak mengerti apa-apa tu....
tadi lunch boss blanje makan pizza..tp kami makan kat opis aje...hehehe...di bawah ni pict2 mereka2 yg sukahati makan pizza free...memang lah sedap kalo free kan??

ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

17 comments:

LayarLara Legendary Of Journey said...

alahai mama... cam terngidam plak nak makan pizza ittew....

kurekuredalamperahu said...

mama,
blanja kite piza, leh?

Kak Lady said...

Mama...pizza!! feveret kak lady...yummy...

Mama apa khabar?...moga baik2 saja ye...

Zareda said...

mama
so tak payah susah hati kay.. jom makan pizza

cikgu jawe said...

bila le daku nak merasa pizza free yee..

Ungku Nor said...

mama, dah ok sikit?
jangan bebankan sangat hati dan perasaan tu, nanti badan yang dpt side efeknya.

dah usaha yang terbaik, dah doa sepenuh hati, lastly kita berserah aje pada Dia.
What ever will be, will be..ok bebeh?

Azzam Supardi said...

Mama ni kan kalau makan mesti lupa kat aku heh! Bak sikit.

blackpurple @ jowopinter said...

Kenapa adik baju kuning tu semacam pandangannya. Garangnya. He he he.

pu3nemo said...

waaaaaaaaaaa sedapnyer pizza tu? nk.. =p

p/s: mama da ok ker?

zino said...

pizza tu feberet baby juga tu..

ummi yang montel.... said...

alamak.. feveret ummi la pizza tu..
hehee.. sat lagi nk call papa beli pizza la onthway balik ofis.. hehehe

alaa.. mama x yah la sedih2.. kite da berusaha kan.. skrg ni tawakal jer.. insyallah.. Allah bersama org2 yang sabar...

suke tgk gmbar qistina.. siap jelingan mnggoda gitu.. eheheh.. aduh cair ummi.. ekekekke

Ms_MER said...

bab makan kan klu yg free ni mmg jd sedappp semcm kan..br ja wat entry mkn piza free aritu hehhe

muadzlife said...

amboi2 sedapnya makan beramai2...

muadzlife said...

amboi2 sedapnya makan beramai2...

muadzlife said...

amboi2 sedapnya makan beramai2...

viruspadu said...

aduh,
aku pun lapo piza dah ni
oh dunia ini kejam kejam lalalalala

mama ranggie said...

jom kita ramai2 makan pizza..hehehe...