JellyPages.com

Wednesday, December 05, 2007

Doakan mama....


Demi Kasih Sayang

Lupakan aku saja

Dari kaca fikiran

Andainya bersamaku

Engkau tidak bahagia


Aku bukannya insan

Ingin cinta percuma

Sehingga aku sanggup menantimu

Walau berabad lama


Cintaku bukan kerana harta

Cintaku tidak kerana paras rupa

Sedarilah kasih...

Cintaku harap hingga ke syurga

Bersama-samamu


Demi kasih sayang

Yang aku pertahankan

Sanggupku meniti

Malam tanpa mimpi


Aku berdoa

kita dapat berdua

Hingga ke akhir hayat

Untuk selama-lamanya


Aku bukannya insan

Ingin cinta percuma

Tetapi aku sanggup menantimu

Walau berabad lama



p/s:mama masih mencuba untuk mencari sedikit kekuatan bagi menempuh dugaan ini...doakan mama k!terima kasih pada semua teman2 yg memberi dorongan buat mama terutama kak ayu dan ma'mah...sayang u ols...tp sampai bile mama ni boleh pura2 tersenyum?


c u next n3....

7 comments:

zino said...

kalau kita ingin kan kejayaan kita akhirnya akan berjaya.. jangan sesekali berputus harap.. minta lah kepadaNya..

Kak Lady said...

Mama...malam ni baru kak lady berkesempatan membaca luahan hati mama pada entry yang lepas...terlalu banyak dugaan yang terpaksan dihadapi untuk menegakkan sebuah bahtera rumahtangga....

Berusahalah mama...demi untuk suami yang disayang dan anak2...selesaikan dengan cara baik. Jgn kerana orang ketiga yang kita dah tau maksud hatinya yang hanya nak memporak perandakan rumahtangga kita berjaya mengorak senyuman...

Insyaallah...andai teguh cinta dihati mama dan suami...segalanya akan dpt diatasi...Bila terjadi dugaan beginilah maka kita suami isteri harus berpakat elok2 dan sama-sama mengatasinya...

Jgn sesekali berhenti memohon pertolongan Ilahi...Insyaallah...DIA tidak akan menghampakan kita

blackpurple @ jowopinter said...

Semoga Allah melindungi MR sekeluarga. Semoga dipermudahkan segala-galanya. InsyaAllah.

Sastri said...

semoga dapat bersabar dalam menempuh dugaan ini... harap2 segalanya akan kembali ceria buat Mama...

Mak Su said...

semoga dilindungi Allah dunia dan akhirat buat mamaranggie and husband

Faizah_Haris said...

semoga mama terus tabah harungi dugaan 2 ini...take care yer....

owner blog said...

uncle zino,
insya-allah...
kak lady,
terima kasih yg tak terhinngga diatas nasihat ini...muuaahhh...
bp,tq atas doa anda,
sas,
tq...
maksu,
terima kasih maksu..
faizah,
muuuaahhh....