JellyPages.com

Thursday, December 27, 2007

Mama new henfon...

Pada n3 yg lepas mama dah cerita tentang henfon baru hubby kan?coz henfon die masuk j**b** kan...so mama dah belikan yg sama mcm mama tp....

mama plaks dah jpe henfon idaman hati mama...dah lame gaks ngidam tp baru senin tu dapat..hehehe...so x sama dah lah ngan henfon hubby...so sape yg tau jenama ape ni,tau lah ek!yg x tau tu,buat2lah x tau k!lalala...oopps!ni secondhand je mama beli,nak beli yg baru x mampu...maklumlah anak2 nak masuk skola ni..

P/S:Kepada dalila a.k.a dyla,samalah kite ek!tp mama masih blaja lg cara nak pakai nih...

ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

26 comments:

Mak Su said...

wah.. dah ada permainan baru

viruspadu said...

korang sume dah tukar tipun canggih manggih, aku gak yg pakai phone cokia kan... huhuhuh

Jie said...

hp saya2 sedara sy yg masih student tu lagi canggih..kaya dia org dgn duit pinjam...:p

iman_qaisara said...

eheheheh hp br...beshnyeeee....

Azhar Ahmad said...

Sekurang-kurangnya, ada juga henpon dari tiada kannnn

zura lias said...

waah..nnti leh le henpon baru 1 utk sy gak..hahahaha

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

wah...... tiru kite ker mama......?hehehe.. blaja jgn tak blaja...leh upload mcm2 tue.....

mama ranggie said...

maksu,
xde games pon dlm hfon mama nih...

ma'mah,
mane ade canggih,ko punya pon ape kurangnyer...

kak jie,
tulah jgn salah pakai duit tuk study kan?

iman,
tq...

azhar,
betul gak tu...

zura,
boleh aje!

dyla,
x faham lg nih...

ita.itu said...

wah best dpt hp br..hp sy ni buruk je kak

Kasawari said...

amboi.. canggih nya hanset mama.. leh bagi pinjam untuk isi air tak.. he he

muadzlife said...

aww..besnya dapat enpon baru

mama ranggie said...

ita,
beli second hand aje lor...

kasawari,
isi minyak petrol pon boleh...muahahaha...

muadz,
secondhand je lah sayang oii...

happyirfa said...

salam..
wah..jeleslah,ada hp baru.kita dah berzaman pakai hp cikai ni.x tukar2 pun.asal buleh call,terima call,sms dan ambik gambar kabur2 pun oklah

nanonano said...

err..so skunk mama ade 2enpon la ek??
enpon lame bleh ar buat main baling2 yek,
:p

cikdinz said...

den nak teka. nokia kan....heheheee....

~ahni~ said...

tahniah sebab dapat handphone, second ka baru ka, janji hati seronok!

Aku Bukan Bidadari said...

mama.. saya nyer bday bulan smilan.. hihihihihi

umie said...

wahhh canggih hp mama ni... umie ni hp pun tak ada kaler.. B&W jer... kamera pun tak ada tau...
meh la sedekah2 kat umie hihihi

spek kat belakang hp tu... mcm spek umie le...

Alex Lacey said...

sori komen tak de kena mengena ngan henpon...nak tanya, kenapa bila nak tulis something kat tagboard sebelah tu, dia lari2 naik atas sokmo?

shasha said...

salam ziarah blog..saya tak minat pakai nokia..saya adalah pengguna sony erricson yg sejati..hihihi..

Ungku Nor said...

saya punya boipren terulung pun Sony Ericsson jugak!
hehehe

zino said...

zino ari tu pun terbeli henpon baru.. sebab yg lama tetiba menamatkan perkhidmatan nya tanpa di suruh..

mama ranggie said...

irfa,
alaa...secondhand jer...

nano,
yg lame trade in la sayang,,

cikdinz,
tepat sekali...

kak ahni,
thanks...

aku bukan bidadari,
dah lepas lah..hehehe...

umie,
tu ler spek mama...

kak alex,
mama pon x tau nape..

syasya,
mama peminat setia nokia tau...!!!

kak ungku,
la ni pakai apo?

uncle zino,
dah sampai waktunye...

Zareda said...

Wah mama dah beli Hp baru yer.. tadi nampak gambar hubby mama kena jahit kat kepala ek.. so cam ne sekarang? lama tak sembang ngan mama kat YM

mama ranggie said...

kak zar,
secondhand je lah..
kepala hubby dah ok!senin nak g bukak jahit tu balik..

wan said...

Wa... gadget baru! Saya tak mampu lagilah nak tukar hp, takat yang ada ni dah puas hati. :)