JellyPages.com

Monday, December 31, 2007

ReUnion SM TAMAN SERAYA,KEY ELL...

Sabtu,
mama g tukar tayar kete coz dah botak sgt...tAkut gak nak jalan jauh...besok mama ade re union budak2 sekolah menengah...so hari ni mama dah sibuk kemas ape yg patut...malam mama nak gerak...malam mama sampai KL,mama tido umah mak cik mama di AU2...
Photobucket
Ahad,
mama g umah eija dulu,kawan mama jugak..die x dpt join re union tu..ade hal lain plaks...die siap masak lagi asam pedas kegemaran mama...memang sedap tp mama nak tambah nasi segan so,tgk ajelah...
Photobucket
2.30,
ma'mah sms cakap die tggu mama kat depan hotel flamingo,ampang..so kite org gerak sesamalah ke RESTORANT KUNANG2 di Taman Melati..dua2 x tau kat mane tp kite org redah ajelah...tawakal..sebbaik senang cari tmpt tu...kite org lah org first yg sampai..boringnyer nunggu die org nih...
Photobucket
4.00,
semua dah ade..tp ramai sgt yg x dtg... ni yg sedih ni...mcm x best ajer..tp x pe lah...kite org layan ajelah...banyak gak xtiviti yg di adakan..seronok tau!masing2 kena amik bahagian...mama pon terkena tau...ish,malunyer...kena nyanyi lg...hubby mama pon kena gak!hahaha...kelakau lah...viruspadu seronok gelak kan mama...nanti ko!yelah,mama nak kena kan die tp mama yg kena...padan muka mama...ade music chair,misteri couple n lucky draw..viruspadu menang lah misteri couple tu,ni yg jeles ni...tp x leh nak nafikanlah yg mereka ni memang loving couple...music chair sue menang...dgn baju kurung die still boleh menang...hehehe...karoeke,hubby su menang...tiup belon,sape lg kalo x auntie viruspadu...jeles nih...hehehe...
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
nilah pengerusi re union kite org..Fazly...
6.00,
majlis selesai...sebelum balik,kami bergambar ramai2...n tukar2 nbr fon..persahabatan ini satu ikatan yg bukan mudah nak dilupakan...sahabat sukar tuk di cari ganti...kenangan bersama ketika dulu amat manis tuk di kenang...di situlah kami blaja erti persahabatan,menangis dan ketawa bersama...kalo lah dpt dikembalikan kenangan itu...alangkah bahagianyer...PhotobucketPhotobucket
malam,
ingat nak ronda2 KL sebelum balik tp hubby penat sgt dah..mata pon dah x larat nak bukak so kami singgah umah makcik mama kat ampang n terus balik PD...mama langsung x leh bukak mata dah...sebbaik hubby dah tido pas balik re union tu so dielah drive sampai PD...
ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

14 comments:

happyirfa said...

salam mama..
emm bestnya jumpa kawan lama.sy dah lost kontek dgn kengkawan lama.x tau camne cara nak jumpa mrk lagi.hu hu

ummi yang montel.... said...

lorr..
kat flamingo ker..
naper x bgitau ummi.. leh ummi bgtau jalannyer.. hehehehe
anyway selamat tahun baru yer mama...

Mak Su said...

senang ek nak cari flamingo tu...rajin mamaranggi and geng ber-reunion ya..

viruspadu said...

ra,
bestkan dpt jumpa2, tp kalu ramai yg hadir mesti lg best kan

Azhar Ahmad said...

Hidup mama ceria sungguh!

Amir Hamzah Hashim said...

Terimakasih MAMA, sudi singgah ke Blog Saya.

umie said...

Seronok jumpa kawan2 lama kan...
semuga mama ceria selalu.

Selamat Menyambut Tahun baru 2008.

zino said...

bagus juga sesekali jumpa geng lama..

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

seronoknya dpt jumpe geng2 lame..... nmpaknya masing2 dah berkeluarga... mesti byk nak sembang kan...

Ceera said...

lor, tak ramai pun... pemalas tul yang lain nak join, apa da... bukan jauh pun kunang2 tu, orang jauh jugak yang semangat... semua muka, kakak2 senior ku, dah jadi mak orang dah masing2... hehehe...

mama ranggie said...

irfa,
memang beshhh...

ummi montel,
bukan kat flamingolah ummi tp rest kunang2...

maksu,
eira dulu dok k.l sampai habis spm...dok ampang so thu gaklah jalan kat sana tp pening skunk byk flyover..

ma'mah,
next year pastikan semua involve...

azhar ahmad,
impian mama tu,ceria selalu...

usop,
mama akan sentiasa singgah...

umie,
selamat thun baru jugak...

uncle zino,
memang seronok...

dyla,
semua dpt col balik..

ceera,
tulah pasal..kalo ramai lg best tp ramai plaks yg x hadir...

Azzam Supardi said...

Salam Azzam Baru. Buang yang keruh ambik yang jernih heh!

Sastri said...

yea... seronok jumpa kengkawan lama... pasti banyak yang nak 'catch up'.... :D

m i n e r a l . . . said...

seronoknyer reunionnnn