JellyPages.com

Friday, December 14, 2007

IRIS


Iris

Kau masih ku cintai,sungguh...
Dari awal dulu hingga hari ini

Aku pasti seyakinnya pasti

Kau lah satu untuk ku

Kau masih Dewi hatiku, sungguh

Biar sejuta tahun hilang di hari

Usah gusar sayang usah ragu

Aku milikmu

Cinta ku jika kau tanya pada bintang

Gemilauan sinar tak kan hilang

Akan aku sinari duniamu

Moga terpadam sangsi mu oh

Cintaku jika kau lihat tingginya awan

Tak kan tercakar tinggi cintaku

Hanya hati ku tahu apa mahuku

Kan dunia ku pastinya milikmu

Hingga ke akhir hayatku

Kau masih ku cintai, sungguh

Dari hari pertama kau ku nikahi

Aku pasti seyakinnya pasti

Engkau milik ku

P/S:Lagu ni papa tujukan buat mama...malam td die buat voice sms kat mama...so inilah jawapan die pada mama...malam ni papa ajak mama g makan kat luar n settlekan problem kami..teman2,doakan masalah ni selesai dengan happy ending k!dan terima kasih jua pada semua teman2 blog yg beri semangat,nasihat dan dorongan buat mama...actually benda ni dah dekat 3 bulan tp baru2 ni yang over die kaco kami membuatkan kami berbalah...mama doa selepas ni kami akan kembali bahagia...tanpa gangguan lagi dr anasir2 luar seperti ini lagi...pada kak long zura,kak zar dan uncle zino juga berbanyak terima kasih sudi melayan mama dlm ym...dan juga pada kak ayu yg sudi sms mama pagi2 bertanyakan khabar dan x lupa jua pada hepiirfa yang sudi email mama...sesungguhnya persahabatan ini xkan berhenti di sini...dan juga kepada semua teman2 blog yg x jemu2 meninggalkan komen di blog mama...mama sayang kamu semua...dan mama amat hargai persahabatan ini...
ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

7 comments:

Kaklong Syikin said...

salam,

gembira baca entri ni :D. amin..moga rumahtangga mama bahagia berpanjangan. Nanti dah kembali seperti biasa hubungan tu, jgn lupa teruskan berdoa mohon kebahagiaan rumahtangga dan pohon rumahtangga mama dilindungi drp sebarang gangguan luar yg tidak diingini. Mohonlah hari2 kalau boleh hingga akhir hayat.

Moga kalian lebih saling menghargai satu sama lain. ok.

ttg entri sblm ni pula, betul cakap mama tu, seorang isteri sanggup buat apa saja asalkan rumahtangga bahagia hatta sanggup melahirkan anak wlwpun ikutkan semasa melahirkan tu, nyawa kita diperjudikan, itu belum lagi alahan mengandung yg pelbagai tu, betul tak?

muadzlife said...

betul tu.. kami semua mmg x henti mendokan yang terbaik utuk mama..
jaga diri..
bykkan berdoa...
sebagai isteri, berilah yang terbaik utk keluarga mama,
harap lepas ni kehidupan mama menjadi lebih manis dan bermakna

NBK466 said...

Pinjam pepatah mat salleh yg agak relevent "things that don't KILL you may only make you STRONGER"

Jelly said...

mama... tuko la no hp.. lepas nie kalau ada jugak gangguan... baru la bole persoalkan mcm mana gangguan bole ada lagik sedangkan no sudah di tukar.....

jell doakan yang terbaik buat mama sekeluarga... tabah k mama....

byk2 dugaan dalam kehidupan suami isteri nie... dugaan org ketiga la yang paling berat dan pedih sekali kan mama....

sabar ok...

kurekuredalamperahu said...

papa sayang lagi la mama

papa tak akan tinggalkan mama la...

saya rasa lega sket..heeeeeee..

ummi yang montel.... said...

alhmdulillah.. kan da ckp.. everything'gonna be fine... hehe
eh.. x sangka lak papa ranggie ni romantis org nyer.. hehehe

Ms_MER said...

romantiknyer siap voice sms..
moga life mama n hubby bahagia sokmo..insya allah