JellyPages.com

Wednesday, November 28, 2007

Mum after operation...

Malam semalam selepas maghrib mama g tgk my mum kat spital lg...die operation belah pagi so ptg dah ok lah...sebbaik x de kompilasi ape2...everythings ok!al-hamdulilah...so hari ni dah boleh dis charge...my mum dapat cuti 2 minggu lg..jahitan tu x ok lg lah...dah borak2 mama balik,mata sangat ngantuk...mama x de mood nak cite nih,byk kojo coz nak siapkan report tuk meeting sok...poning kepalo mama...

khusyuk betul nengok tv...

makan kena pantang...

duo anak dara sibuk nak posing...

ok,c u next n3...

15 comments:

Sastri said...

semoga mum mama segera sembuh...

Azhar Ahmad said...

Semoga mama punya mama (betul ke ayat ni?) cepat sembuh ya... Nak cepat, cuba try air gamat... Gamogen pun ok

viruspadu said...

alah ra,
kesian nya mak ko
dia warded yg pasal ko citer hari tu yer, harap2 ok2 la sume ek, papehal sms aku, kalu nak aku tolong apa2 ckp jer ok

Alex Lacey said...

muda lagi nampak your mum...insyaAllah, cepat sembuhnya...aminn

umie said...

Salam mamaranggie.... Semoga mama punya papa cepat sembuh seperti sedia kala,,,....

umie said...

aiksss apa la umie silap taip pulak... nak taip mama punya mama la... apa lak ke papa.... ;-(

Zura@Kak Long said...

Semoga mak mama eira cepat sembuh seperti sediakala. InsyaAllah

Kak Lady said...

Semoga ibu mama cepat sembuh...dan sihat seperti sedia kala...

Ungku Nor said...

mama. ambik no tepon akak nih.
*semenjak 2 menjak ni kemain lagi menjaja no henpon kat blog orang..hehe*

012-2247343.

Ne tau kot ada rejeki buleh jumpa mama kat sepital speselist tu..hehehe.

Mak Su said...

semoga mak cepat sembuh ek

zino said...

semuga mom cepat sembut.. sementara tu kata kat dia lupa kan dulu pasal kerja tu.. hehe

azzam supardi said...

Semoga sihat seperti sedia kala hendaknya.

Ayu said...

semoga mama era cepat sembuh yer...

13may said...

moga semua baik baik

ummi yang montel.... said...

alhmdullilah.. mak mama da okeh...
semoga cepat sembuh yerr...

p/s mak mama nmpak muda aar.. apa rahsia... hehehe