JellyPages.com

Wednesday, November 14, 2007

Hadiah tuk along...(anak bujang mama)

Mama ade janji haritu ngan along..kalo die lulus peksa,mama nak hadiahkan die pc...so mama terpaksa ler tunaikan janji nak belikan die pc..coz die lulus peksa...mama cri serata PD.. xde yg kene ngan poket mama..ha..ha...(maklum ler...dah tgh2 bulan)tup tup mama jpe flyers,ade somebody nak jual brg2 rumah termasuk pc(org tu nak pindah jauh gak lah so die malas nak bawak byk brg)...so mama pon col..die kata pc still ade lg...so mama pon g ler umah die malam td...dah rezki along agaknye...memang murah die jual...x rosak ape pun..siap ade printer lg...al-hamdulilah...n siap meja die bg...untung mama...

cpu die mama hantar upgrade...n pasni nak bodek hubby masuk streamyx plaks..he..he...mama yg nak pakai ke nih atau along..ha..ha...(boleh ler update blog kat umah jer pasni..he..he...)

ok..c u next n3..

22 comments:

sya said...

Wah cantik komputer.. tima kasih sbb ziarah blog kak sya

Ayu said...

salam.. akhirnya jumpa jugak blog ni :)
kite datang buat lawatan balas.. dok PD eh.. selalu jugak ke sana melawat adik ipo kat poli PD and jugak sellau ke Mambau sbb ade rumah kat situ :)

umie said...

Salam mama..
Beruntung le Along dapat komputer, Lepas ni boleh la mama online kat umah.
o0oo. dok PD erk.. umie selalu gak ke sana dok ambik angin tepi laut...

mamaranggie said...

kak sya,
tq..
ayu,
kalo dtg,singgah ler umah...
umie,
kalo dtg,gtau ek!leh le kite kenal2 lg...

Azzam Supardi said...

Untong betul jadi anak Mama ni. Aku nak jadi anak Mama la heh. Ma, aku lulus peksa empat kali tau. Jadi aku boleh dapat empat pc le kan, Mama? Ahaks!

Ayu said...

camner nak gi umah awak.. heheh tidak tahu alamatnyaaa :P
meh le email kat saya.. mana le tau boleh kite dating2
srm.ptm@mod.gov.my

mama ranggie said...

azzam,
nanti mama bg k!he..he...
ayu,
nanti mama email k!nak dtg,compom dulu tau..jgn main terjah je k!kalo x,dpt teh kosong je nanti...

13may said...

siang..PC anak..
mlm...PC mak

:D

mama ranggie said...

uncle 13,
ya memang tepat sekali..he..he..

Ceera said...

hehe, yela.. mama nye yang terlebih excited rupenya, lepas nie takder alasan tak update okey...

mama ranggie said...

ceera,
he..he...tanduk sudah keluar di kepala akak nih...mama die yg over nih...

Faizah_Haris said...

mamaaaa..
cakkkkk!!! wahh wahhh!! dah bli pc yek....ok laa tu siap ngan meja2 skali...hehehe...

Azhar Ahmad said...

Cantik lagi ya, pc tu....

Kak Lady said...

Alhamdulillah mama dpt pc yang masih baik dan murah...siap tuan punya bagi meja lagik...

Heheheh...nak mintak masuk streamyx tu macam mama aje yang berlebih nak pakai...alah..biasalah kan..anak punya...mak punya jugak...

mama ranggie said...

faizah,azhar n kak lady,
memang berbaloi dgn harga die..siap ngan meja sekali...mak die lyg lebih2 kot..he..he...

cikdinz said...

ni anak yg nak pakai ke mak yg nak pakai ni....heheheee...

mama ranggie said...

cik dinz,
ha..ha..mak nyer pon tumpang sekaki...

Mak Su said...

alhamdulillah. mamanyer leh tumpang conquer

zino said...

ada peluang le mak dia bergayut di PC tu kat rumah hehe

Sastri said...

kalau dah ada streamyx kat rumah, rasanya lama laa melekat kat depan pc tu.... :D

faisal said...

slm mama, waa untungnya dapat sume tu dgn harga yg berpatutan..makin rajinla mama update blog pasni kalau ada streamyx,hehee

mama ranggie said...

maksu,
memang pon..he..he...
zino,
mama die pon tumpang 2 kaki lah...
sastri,
sure punyer...
faisal,
pasti akan lebih rajin..ha..ha...