JellyPages.com

Thursday, November 01, 2007

Makan kat hotel plaks...

Semalam lunch company belanje makan kat hotel....seme staff di jemput tp bepa kerat sgt yg datang..memang kenyang abis..sampai nak muntah makan mcm2...ade lauk udang,kambing,sup tulang,ayam n daging...cuci mulut plaks,kek pelbagai rasa...eehhh lupe plaks,hotel yg kite org g mkn tu nama die,SELESA BEACH RESORT kat batu 5,Port Dickson...dan yg x bestnyer plaks,skyjuice jer,xde pon air warna-warni...he..he...






pict2 di atas menunjukkan seme org memang kelaparan..he..he..khusyuk betul makan..sampai x hengat bile makan...

dan yg ni pict selepas seme kekenyangan...dok melepak n isap rokok..kami yg pompuan sibuk posing jer lah...

7 comments:

Mak Su said...

kat selesa tu kalu tengok web memang cantik ek... recommended tak? saya baru jawab tag, sori, lambat,

mama ranggie said...

maksu,x per..asal jwb k!

ummi yang montel.... said...

hmmm... nyum nyum.. giler besh.. heheh
ummi skrg kalu ada jmputan openhouse peggi sekadar tgk jer.. coz stil in diet..
berat naik gilerr maaa.. huaaaaa...

13may said...

apsal selesa beach resort...saya baca selsema beach resort???

hahha... :D

Ceera said...

saya pernah pergi sekali, memang selesa ooo. hehe

cikdinz said...

lar... bagi air kosong jer.
tak patut betul..

mama ranggie said...

ummi,
x kisah lah janji cik abg sayang kita...
uncle 13 may,
baca2 betul2 uncle..
ceera,
bile nak dtg lg..
cikdinz,
memang x patut..tp x pe ar,dah konyang pon...