JellyPages.com

Tuesday, November 27, 2007

Mum warded...

Semalam my mum warded coz kena operation...ade sikit kes tp alhamdulilah x kritikal sgt...malam td mama g lah melawat mum kat SEREMBAN SPECIALIST HOSPITAL..memang best giler condition kat situ...layanan pon first class...mama g ngan angah,fara n yana(kawan fara)...kita owg sampai pon dah malam tp sebbaik boleh melawat lg...hari ni mum akan di operate lah..tp x compom kul bepa....mudah-mudahan akan selamat semenya...maybe mama pon keje half day kot coz nak g nengok mum tghari karang...

ok..c u next n3...(x de mood nak taip byk2,risau kat my mum)

16 comments:

mami hafiy said...

mama balqies,

membalas kunjung :)

smg ur mom selamt dioperate & kembali seperti sediakala. ameen~

Ceera said...

moga mak mama sihat2 ajer ye...

Azzam Supardi said...

Harapan agar ur mum sihat sejahtera.

Faizah_Haris said...

mamaaa
semogaa mum mamaaa tu cepat sihat yerrr...AMIN...

zura lias said...

semoga mak mama sehat...aminnnn....

faisal said...

smoga mam punye mom cepat sembuh seperti sediakala dan dapat menjalahi kehidupan seperti biasa hendaknya,amin..:)

13may said...

oh! harap semuanya selamat :)

cikdinz said...

hope semuanya ok...
layanan kat sana ok yeik...

owner blog... said...

seme yg beri komen,
terima kasih banyak atas doa anda seme...al-hamdulilah,my mum dah sedar ptg td...dan seme ok!kalo x de masalah,2,3 hari nanti dah boleh kuar spital...

Azhar Ahmad said...

Huhuhuhu, hospitak swata, mahal dowh....

zino said...

semuga mak era selamat dalam pembedahan tu.. inshaAllah..

owner blog said...

azhar,
insurans bayar...merasalah gak dok spital swasta my mum...
zino,seme dah ok...

ija said...

cmna mak mama?hope dia kembali sihat..kim salam kat dia ek..

hOtMaMa said...

semoga mak awak cpt sembuh ok!

viruspadu said...

ra,
cepat sembuh yer mama ko
erm kimsalam sama dia
dia kat spital lg ke
igt nak g melawat lah

owner blog... said...

jijah,mak eira dah ok!
hotmama,tq...
mah,mum aku dah kuar dah...tp dlm pantang lgm ler...