JellyPages.com

Wednesday, November 21, 2007

Ade appointment ngan doc...

Hai seme...hari ni mama masuk opis pas lunch..pagi tadi mama ade temujanji ngan doc..biasalah pompuan kan...adik mama pon ikut...die pon ade temujanji...so mama mcm biasalah amik ubat...tp adik mama kena rujuk ke hosp tuanku jaafar seremban..kes berat gak nih..tp mintak2 lah nothing happen to her...die ade ketumbuhan sikit,doc kata dah besar...tkut jugakkan ape2 hal...next week kena hantar die ke sana lah...auntie virus,kite pon nak g hosp gomen ni..sape kata hosp gomen ni x bagus?he..he...kite org yg boring nunggu giliran...sebbaik x lama sgt...dah lah sejuk,hujan dr tgh malam x henti2...ni surat rujuk ke hosp tuanku jaafar seremban...(blur sikit lah ....)ni mase dah nak balik..sempat lagik posing tuh..ish..ngada2 sungguh mama nih...

sebelum tu mama nak upload pict kete eksiden malam td...yg kesian nya mamat ni nak kawin x lama lg...sebbaik x parah..dah tau awak tu darah manis nape nak bawak laju2 kete tu...time corner die bantai tekan minyak...


ok...c u next n3...

6 comments:

zino said...

ni nak pi jumpa dr ke nak shooting kat spital ni..? hehe

owner blog said...

spital ler nih...

ummi yang montel.... said...

haa... mama pegi jmpe doc?
ada apa2 ker..
atau aqies nk dpt adik bawu.. hehehe

viruspadu said...

ra, betul2, hosp gomen best tau...
ai suke g spital gomen... FREE hehehe

Sastri said...

hospital gomen ni yg paling tak larat ialah bab menunggu... lemau tul bila masuk bab tu...

13may said...

oh! mana gambar doctor tuh???

hahha