JellyPages.com

Wednesday, November 07, 2007

Tajuk ape nak letak...?

Semalam pas balik keje,member ajak g umah cik sal kite ni...die cuti 2 minggu coz ade operation,biasa ler sakit pompuan...kesian gak tgk die tp al-hamdulilah die dah sihat...sambil tu sempat ler tgk koleksi VANTAGE...memang cantik..apalgi,mama pon order ler satu tea set..cantik betul...cik sal n cik aslawati...mase ni baru sampai umah die...nilah hidangan yg di sediakan...cantik x cawan tu?ha..ni baru koleksi VANTAGE...cantik x?mase ni dah nak balik dah...

balik umah tgk hubby dah amik motor yg mama hadiahkan tu kat kedai(hantar repair)..dah siap repair semua n make up...ok x?mama siap pesan ngan hubby jgn merempit,dahlah...n lg 1 jgn nak menggatal tau!walaupon hubby tu bukan ler hensem sgt tp risau gak ade yg nak tackle...maklum ler wife die ni dah ler chubby...


motor ni memang kene bawak masuk umah kalo x penyamun senyum jer...coz kat sini penyamun advance,pagar kunci pon die boleh angkat motor tu..pelik x?

ok..c u next n3...

12 comments:

viruspadu said...

cayalah ra, isteri mithali gitu...

13may said...

pencuri motor memang advance sekrg nih...pakai bomoh ka hapa....

mama ranggie said...

ma'mah,
moto second hand jer...
uncle 13,
memang advance..org seberang ler...

Azhar Ahmad said...

Huishhhhh, bestnyer kalo owang bagi hadiah phanter. Hummm, macam porcelain China je mama...

mama ranggie said...

azhar,
motor second hand jer tuh...
bukan ler,tu koleksi Vantage..ade masuk tv3...

Ceera said...

pencuri, kalau leh angkut rumah, dengan rumah diangkut sekali mama, hehehe...

ummi yang montel.... said...

cantekla collection vantage kawan mama tu...
teringin jgk.. tp keadaan kwangan x mngizinkan lagi....

teringat moto panther abg yg sebijik mcm ni dulu.. ummi la yg rosakkan handle dia sbb bawak msuk parit.. tp smpai skrg abg tk tau.. hehehe....

Mak Su said...

lawarler tengok vantage ngan motor tu.... shemuanyer nampak beshhh

Azzam Supardi said...

Wah! Erk! Jaga2 jangan sampai mat rempit macam aku ni nampak depan mata ha ha ha!

zino said...

kat rumah zino pun ada satu motor tapi kapcai je.. dah tak de sape nak guna.. sesekali alang yg curi2 bawa..

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Mamaranggie...
Hmmm... memang pun. Adik OD punya motor RXZ pun kena curi dalam pagar. Ayahanda tak percaya mula-mulanya... ya lah, secara logiknya, camana orang tu boleh ambil motor tu tanpa membuka pagar yang berkunci (dan pagar masih berkunci apabila diperiksa). Tetapi, selepas jiran tetangga memaklumkan perkara yang sama, barulah kami percaya. Kesian adik OD tu... nasib badanlah. Sihat MamaRanggie? Anak-anak comelllll...

Kak Lady said...

Mama...adik ipar kak lady pun suka buat koleksi pinggan mangkuk vantage ni...katanya cantik...

Memang cantik...