JellyPages.com

Monday, November 26, 2007

BESDAY AQIES...

Weekend yang lepas mama x bepa bz lah...tp hari jumaat malam tu,hubby mama eksiden...terseliuh kakinyer...mama lupa plaks nak snap pict motor..kesian hubby,baru spray fearing last weekend dah calar balik...mama dah plan nak g tengok nisa tp hubby dah mcm tu...sori k auntie virus!so malam minggu tu mama bawak anak2 makan luar je lah...mama dah malas nak masak plaks...layan adik main motor kat luar pas g makan tu...


Ahad,

mama and mum n ayah serta angah bawak atuk ngan nenek g berurut...yelah,org tua kan sesekali g berurut tuk betulkan urat saraf tu...kitaowg g dlm kul sepuluh pagi...dah settle semenya n masa balik kita owg singgah makan kat luar...

seme khusyuk makan,dah lapar...

petang,

mama belikan adik kek aiskrim...n pas maghrib mama buatkan adik majlis kecik2 aje...janji die seronok...jemputlah jiran2 yg dekat2 tu...mum,ayah,angah n tunang die pon ade...

pict2 sekitar parti besday aqies...

aqies dpt hadiah dr my mum...bawah ni pict aqies n hadiah..suka die...

ok,c u next n3....

9 comments:

cikdinz said...

banyaknya hadiah....
seronok kan.

Kak Lady said...

Mama....selamat hari lahir buat Qist...mesti dia suka sgt sebab dpt banyak hadiah...

Wah!! bukan main dia peluk lagi hadiah doll tu...

NBK466 said...

Best sungguh gambar makan2 sajek..he.he..he..

Kaklong Syikin said...

salam,

sorry for husband mama.harap dia dah ok.

happy besday Aqies..sebayalah ngan ALia kaklong, tp alia tua sebulan lbh krgla..moga jadi anak solehah yg cemerlang dunia akhirat. amin

Biarpun kecil majlis tu, tp yg penting anak gembirakan..

~ahni~ said...

Happy Birthday Adik!

Mama, tempat berurut kat mana? Bagus ke?

Azhar Ahmad said...

Kadang2 tengok budak2 sambut besday dengan hadiah segala, rasa macam tak adil pula... Kita tak pernah rasa cam tu pun dulu...

viruspadu said...

hepi besday to aqies
aku nak kasik dia hadiah
tp bagaimana mahu jumpak sama ko

eira(owner blog) said...

cikdinz,
memang die seronok...
kak lady,
suka die...
nbk,
nak tumpang sekali ke?
kak long syikin,
hubby dah ok dah..dah urut..
tq...
ahni,
tq,tmpt tu kat sini2 ajo...
azhar,
bile besday azhar,nanti mama kasik adiah k!
mah,
x yah lah adiah bagai,ko wish pon dah ok!tq...aku wendu bgt sama ko...

wan said...

Mama Aqies,

Comelnya Aqies dengan gown dia tu. Lovely sangat2 la....

My doter mmg tak minat sgt la gown2 nih. Beli sepit rambut ke, getah ke mmg tak lekat.