JellyPages.com

Monday, November 05, 2007

Sakit hati stories...

Mama nak cite satu stori ni..semalam sebelum mama balik PD,mama dpt col dr hubby.cermin kete mama pecah..sakit hati mama dgr...coz hubby kata si s*t*n yg bawak kete tu x nak tanggungjawab...tersirap darah mama dgr..hubby cakap,si s*t*n tu kata x de duit nak ganti..die suh kite org claim insurans jer...ade ke patut...???apalagi mama pon col ler si s*t*n tu...die boleh cakap aper tau.."anta ler dulu kat kedai,kalo kite ade duit nanti kite bayar ler...!"statement yg kurang ajar kan!pastu bukan ler nak minta maaf,blah mcm tu ajer...at least kalo minta maaf x pe ler gak,ini tidak buat selamber b*b* die jer...pasni x kan merasa lg ler ko pakai kete aku!!!!


p/s:hei s*t*n,ko tgk ler nanti..ko susahkan aku arini,besok ko akan lg susah...!

kerja2 mengantikan cermin kete mama...

dah siap dah...tp dalam hati tuhan jer yg tau betapa sakitnye hati mama dgn kelakuan si s*t*n tu...

15 comments:

ummi yang montel.... said...

ish.. mmg kureeng ajor la org tu..
tk buat report polis ke?

mama ranggie said...

ummi,
mama dah buat report dah...mama kalo dah marah,mcm2 boleh kuar dr mulut ni...

viruspadu said...

eeee geramnya aku ra
suka2 ati dia jer wat mcm tu
bengang nih
teruk giler cermin tu... ish
ko tabahkan hati ko ye ra,
xpe, ada balasan kat dia nnt tu

kakLuna said...

sapa yg menganiaya org lain pasti dpt balasan yg setimpal..org yg teraniaya pulak doanya makbul. mama sabar2 la dan biaq ALLAH yg balas perbuatan s*t*n tu :)

Kak Lady said...

Lorrr...dah le pecahkan cermin keta orang...kuang ajar plak tu...memang patut le kene report...sakit hatikan dengan perangi orang2 mcam ni...tak tau nak cakap apa dah...kalau cakap nanti banyak perkataan tak elok yang kluar...sabor ajelah...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ermmm..sapo punye rkeje la nihhhh...dh pkai...x reti2 plakkk...aduiii...tensen dibueknyooo

Azhar Ahmad said...

Mak aihhhh, kong hajo punya budak. Dah bagi osak kete org peh tu, sukati mak bapak dia jer, soh pi klem insurans... Hummm...

Marah tul mama yek, sampai tahap keluar segala-gala...

Eh lupa, salam perkenalan dari saya, Teratak Nurani. Selamat Hari Raya...

mama ranggie said...

ma'mah,
x pe lah pon kalo x nak gantikan,at least mintak maaf..ni x...tu yg lg hot diwatnyer..
kak luna,
allah tu maha adil...
kak lady,
kalo ikut hati marah,seme perkataan kuar kang tp sebbaik ade lg tahap kesabaran tu..
lovely,
org dah bg pakai pon dah ok..x tau terima kasih ler die...
azhar,
mama x kisah ler kalo die ganti tp biarlah bersopan sikit...say sori ke...(p/s:mama silent reader blog azhar ler...)

mama ranggie said...

ma'mah,
x pe lah pon kalo x nak gantikan,at least mintak maaf..ni x...tu yg lg hot diwatnyer..
kak luna,
allah tu maha adil...
kak lady,
kalo ikut hati marah,seme perkataan kuar kang tp sebbaik ade lg tahap kesabaran tu..
lovely,
org dah bg pakai pon dah ok..x tau terima kasih ler die...
azhar,
mama x kisah ler kalo die ganti tp biarlah bersopan sikit...say sori ke...(p/s:mama silent reader blog azhar ler...)

Mak Su said...

mak su pun ikut sama geram ler... dah kasik pecah kena ler ada responsibility ek... mana leh lepas tangan cam tu je. bahasa jiwa bangsa

Red Mummy said...

wow!!

cara pecahnya dasat tuh..kalo kena batu pun pecah nya sekali panjang ni cam berderai2 semua tu langgar apa bagai tuh?

budak yg pinjam tu lelaki ke pomp?

very the rude, mmg la lah claim insurans, but still....that fellow is so x de hati perut.

Azzam Supardi said...

Eish! Macam2 hal kan?

Ceera said...

cermin retak, hati pun retak sama... mama jangan kasik dia pinjam lagi okey... boikot sama si setan itu, setan kan??? hehehe

julia said...

umm dak setan tu lelaki ke pompuan kak ? ishk teroknyeee.. cermin kena ngan apa tu ? batu ? pokok kelapa ? pelepah kelapa sawit ? batu konkrit ?
huhu terok sangat la pecah

bape kena tuka cemin kancil ?

mama ranggie said...

maksu,
sori..dah geram,mcm2 keluaq dr mulut ni...
red mummy,
x de rase tanggungjwb betul die..sure lelaki...
azzam,
x tau nak ckp pe dah..
ceera,
dah pulau pon die...
julia,
kena batu...mahal ler buat mama yg gaji lom kuar ni..