JellyPages.com

Monday, April 14, 2008

Weekend mama!

Jumaat-6 pm-Butik De'fara-tempah pakej perkahwinan adikku..

fara tgh memilih baju...
mak pilih pelamin...
sibuk berbincang...
bayo deposit sekali...
balik umah kena masak..hehehe...

Sabtu-2 pm-Tapak Pesta Air batu 4-VIRUSPADU n Zack-u jpe mama!


vp n zack-u...
mama n vp...
pastu mama anto adik mama ni g tempah baju...

Sabtu-7 pm-Restorant Pak Kassim-Fazly n geng jpe mama-(kawan satu sekolah menengah)




Malam-8 pm-Tapak Pesta Air-Konsert Pancaindera...

Dafi on stage!
anak bujang mama...
mila AF...
adik bergambar dgn tanduk-beli kat PESTA AIR...


P/S:betul jugak kata kak jie,janji ni kekadang x leh nak buat..kena main terjah aje kan...lain yg nak jumpa atau mama nak kena jumpa,lain plak yg mama jumpa...die ni plak yg ajak mama jumpe...selepas die ni x jadi dtg!mama on kan aje...bz gak schedule mama weekend lepas..pas tukan mama ade g tau nak jumpe ratu unibers ni tp hubby plak dpt col kena ganti org keje hari ahad tu..so mama terpaksalah kensel jpe die..mama ni memang x berani lg nak drive sensorang g somban tu...fobia lg pas mama tgk satu eksiden yg ngeri gak lah...so kalo nak g memana kena tggu hubby gak lah!sorry ya kak ungku,jgn lah kecik ati k!nanti mama main terjah ajelah,janji2 ni kadang x leh pakai...hehehe...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments


34 comments:

Ceera said...

banyaknye aktiviti mama.. yela, kalau plan kadang2 tak menjadi gak...

umie@kakyong said...

bila adik mama nak kawin.... bz sungguh mama ler ni erk....

hOtMaMa said...

huishhh...bz sungguh weekend u ols.. penuh dng aktiviti gitew..!

Mak Su said...

baeekkk punyer wazzzuppp wazzzuppp, bang bil tak da ker?

iman_qaisara said...

salam mama...
soriiiiiiii... x dpt dtg dating arituh...frust tul....tp xper la...next time kte jumpe eh....

*mama di tagg...tgk kt blog nana eh

puterikurekure said...

mama ni sangat sebok kan? rajin jumpa blogger2 lain.

KV said...

pasni mesti eira lg bizi uruskan hal kawen adik tu ya.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bz nmpk..

Ungku Nor said...

aiseyyy..akak tunggu je kalo awak ajak gi pesta air tau..:(

ija said...

mama..bila nak datang bentong plak???hihi..n9 pun sy tk lepas lg tau..tunggulah kot2 tersesat kursus kt sana..

cendawanintim said...

mama,

syioknyer juma2 member2 tuh...ngan saya bila lak mama...

Kak Lady said...

Terjah mama...jgn tak terjah...sebab kalau janji2 ni selalunya ada aje yang dtg menghalang...

-akuni- said...

Kadang-kadang busy, kadang-kadang terperap aje kat rumah- itu saya la... tapi Mama memang best dapat pergi jalan2 sana-sini dan dapat jumpa kawan....

haja said...

mamaaaaaaaaaaaaa.........uwaaaa sedihhhh.nk jumpe mama ntah bile2 la nie....walhal sekmpg jek...ermm...cptlah ali kawin...leh makan nasik mnyk freeeeee....hehehe

TauruzMama said...

Mamar slalu jumpa bloggers kan..bes lew camtu..bila la kiter dpt jumpa kan..

Cikpid said...

Amboi mama syok nye penuh aktiviti hari minggu ni..hehehhehe...nk jumpe mama gaklaa kalo g PD..

ita.itu said...

wah sakan mama memeluk vp..en laloq pun x peluk mcmtuh..haha

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

atam,
kalo awak ade lg best kan!

umie,
tgh bz ni..sibuk ke hulu ke hilir...

hmama,
kekadang je bz ni...

maksu,
bang bil x do lah!

nana,
x per,next time k!

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

pkure2,
bagus kan tuk merapatkan tali persahabatn...awak bilo lg nak jumpa mama?

kv,
bz lah jugak..adik nak kawen ni..nak settle mcm2...

l.corner,
bz lah jugak!

kak ungku,
seganlah mama nak suh akak lak turun sini padahal mama yg nak jumpa kan!

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ja,
kalo mama naik sana,mama sms k!

c.intim,
awak set lah date!

kak lady,
betul tu...

akuni,
mama ni kalo free,oklah...

ja,
betul tu..macam org jauh je kan!

tauruz,
awak kalo turun sini,ym lah mama...

cikpid,
kalo nak turun,ym mama k!

ita,
ngehngehngeh...biasalah tu kan!

m i n e r a l . . . said...

jeles nih.. ni i jeles nihhh.. kekekekek

silversarina said...

Jadual weekend pun mengalahkan YB .... janji dapat gunakan masa cuti dengan sebaiknya ... yang best tu part jumpa2 kawan2 :)

mummysyafie said...

sibuknya xtvt mama hujung minggu nihh

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

mineral,
jgn jeles ya!

silver,
mano ado ...memang best dpt jpe kengkawan...

mummy,
x bz sgt kan!

Zareda said...

adik dah sihat yea... makan banyak banyak ye dik, biar montel semula.. boleh nak cubit pipi lagi..

Aku Bukan Bidadari said...

berjalan sokmo.. hihi

umie@kakyong said...

mama ranggie,
meh dtg blog umie sat... umie jemput tu... dtg tau...

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

seronok la buat persiapan nak kawin....

waH DPT JUMPE GENG LG....

RaFFLeSiA MeRaH said...

bila tgk org wat persiapan kawin, teringat kat diri sendiri dkt2 nak kawin ri tu...rasanya baru sgt lagi duk pakai baju pantin, huhuhu....

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

kak zar,
adik dah sihat dah!dah banyak makan balik dah!

abbidadari,
dkt je dgn umah mama...:)

umie,
insya-allah kalo x de papae aral,mama akan datang k!

dalila,
mama bz lah sikit kan...adik nak kawen ni...

rm,
masih teringat lg ke?hehehe...

pu3nemo said...

bila nk jmpa sy lak..hehehehe

Jentayutiara said...

ehhh mama tgh bz ker la nie....

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

pu3nemo,
kalo ade jodoh,kite akan jumpa gak nanti k!

ku ina,
bz jugaklah ni!:)

Kasawari said...

perghh byk xtvt eh.. dan sempat juga jumpa blogger tu..

beep beep