JellyPages.com

Thursday, April 03, 2008

DINNER!

Malam tadi projek manager belanja sempena die resign dan dpt keje baru di tempat lain...ala,ade yg mama dah buat n3 die yg kami sambut farewell tuk die kat opis tu kan...so malam td die plak belanja kami makan...mama as consultant haruslah kan di jemput!mana blh,kalo x de consultantkan!...hehehe....so korang layan je lah gambar ek!tmpt makan ni kat tempat mama lunch aritu gak...yg bos besar belanja tu....tp uols jgnlah kutuk mama yg tembam ni ek!sebenarnya malu nak tempek gambar mama tp disebabkan atas permintaan member kesayangan mama ni kan yang nak tgk ghupe mama yg tembam ni kan so mama dgn besar hati lah menempek kan gambar yg tembam gini...





P/S: nilah kerabat opis mama yg kecik...hehehe...so lepas ni project director plak nak belanja tgk wayang so nanti kalo jd,mama update lah...may be minggu depan kot...adik?al-hamdulilah,dah ok dah sikit..arini mama dpt tahu die dah dpt makan dah...lapar agaknya,yelah seminggu x makan kan so...sampai 2 pinggan tambah!thanks ya yg sudi sms tanya mama tentang adik...mama sayang uols...

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

35 comments:

pearlEJ said...

wahhhhhhh makan besar lagi... syoknya org belanja dinner neh kann mama... :)

mama lain sgt nmpk mlm tu... baju lawo.. pakai tudung pun berfesyen, lawa.. :)

Aleeya said...

perghhh mama glamer lahhh
tengok gambo tu rasa mama paling glamor, cantek baju mama!!!
*wink*wink

-akuni- said...

Mama! Tak aci sungguh! Makan2 lagi....

cendawanintim said...

wah, mama vogue giler laaaaaaa...caya laaaaa...

ni tensen nih, tepek gambo makanan jugak...huhuhuhu

mad redo1 said...

sedap sungguh makan-makan nih...

Mieza said...

amboi bestnya dinner mama ek...meriah tul siap bergambar bagai...

glamour nya mama mlm tu...:D

bibir adik dh ok skt ya...alhamdullillah....

haja said...

mama..lawa ape...org kate gemok2 ni xnmpk tua tau...elok la chubby2 cm tu..jnji ada org syg..kite pun dh gemok ni ha...arap2 maintain gini jek...muehhh

RaFFLeSiA MeRaH said...

sakan yer mama...sedap2 lak tu makanannyer...huhuhu, tembam2 pun cute kak oiiii....

NuRuL said...

salam jenguk mama..wah...mama nih murah rezeki tul lar..selalu org banjer eh..lapor pulak tgk makanan2 tuh :)

mummysyafie said...

wah...dahlah makan ditaja

tengok wayang pun ada gak yang nak taja ekk...

psttt...baju lawa..seksi gitueww...

viruspadu said...

vouge la ko ra

alah ko ni, time jumpa aku x cun melecun mcm ni pun tau

x aci la mcm ni

lepas ni kalu jumpa aku, harus tau mcm baju vouge2 gini

igttttttttt!

puterikurekure said...

canteknya mama!

very the vogue the vass gituuu!!!!

i loike!! :)

ita.itu said...

wah..vogue la mama..nampk lain okeh..mesti cik abg x carik lain..garenti

sya said...

opis kecik?? kak sya nya opis lagi kecik.. 13 org je. wah rasa lapo le plak... tgk gambar makanan tu

Mommy Lily said...

ala mama, tembam2 pon lawa jugak...kalau kurus pon tk cute wat pe kann...muahahaha

best nya makan ramai2 dan best2 nieee

Mommy Lily said...

kesian adik...dah sihat ke dia ma?...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ej,
tu lah yg mama suker keje kat sini...ade je org nak belanja...ish,jgn lah puji lebih2..malu mama lor...gumuks lah...

aleeya,
apo ni..kang kembang lak mama..koyak suar eden kang...:)

akuni,
sile jeles ok!

c.intim,
hahaha...sile jeles ok!memang odap tau makanan kat situ...

mad redo,
memang sodap..restorant tu memang terkenal dgn kesedapannya...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

along,
ish..malu la mama...

ja,
mama dpt sikit aje kurus pon dah ok lah kan?ni gumuks sgt lor...

rmerah,
tembam2 ok ke cayang?:)

nurul,
kalo keje construction,ginilah..ade je org nak belanja...

mummy,
seksa lor...hehehe...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ma'mah,
aku seganlah nak vogue sgt..gumuks lah...kalo kurus aku x kisah punya..hehehe...

putri kure,
muah..muah...muah...

ita,
insya-allah..tp mama ni gumuks lah..nak diet lah mcm ni...

kak sya,
ye ke?lg kecik ghupenya ek!

mommylily,
adik dah ok dah...sihat sikit!

Faizah_Haris said...

wwiiiwwwettttt!!
sgt cumillll tauuu!! dappnyer mamam....aduh lapo....burp!!!

cikgu jawe said...

wah wah mama nih.. makan aje dia. tak ajak orang pun. haha

Jentayutiara said...

sjk kehadapn nie en3 mama pasal makan je.... jealous nie!

Mak Su said...

maksu tak kisah, maksu kalau dpt mkn mcm ni belasah je...ahaks

silversarina said...

Seronoknya asyik makan besar je.... sure you all happy kerja di situ.

Ira said...

Makan besar nampak mama...best tu.

QasiehFirdaus said...

wuhuu.. mama sgt ranggie.. pakai ala ala gipsi gitu.. :)

tinkerbell said...

salam mama..
do u mind nak link mama on my page?

http://tinkerbell.dre.am

~eira~ said...

faizah,
sedap tau!sile jeles ya!

cikgu jawe,
jom lah mai sini...mama belanja!

ku ina,
abis diet mama tau!:)

maksu,
betul lah...nafsu makan memang x leh nak halang...


silver,
memang seronok keje kat sini..pressure pon x de...

ira,
best tau!

qasieh,
thank u...

irasilver said...

mama org tengah lapa nih!!! Tgk makanan tu sedapnya!!! Semua fav lak tuh!! Kita ni takde sapa nak banja! Hhehehe

TauruzMama said...

mama glam okey..sgt vogue d' vas okey..

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ira,
dtg lah PD..mama belanja nanti k!

tauruzmama,
ish..jangan ar puji lebih2 k!malu mama lor!

Ms_MER said...

glemernya mama..skali melaram..sakan nooo

arianna adrizal said...

wah, glamer gituuuuuuu ;D

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ms_mer,
ish..malu mama lor...

arianna,
ni pon sesekali aje tau nak glamer!

日月神教-向左使 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛