JellyPages.com

Friday, April 11, 2008

MAMA TGK EVOLUSI KL DRIFT!

RABU-6.00pm-JAYA JUSCO-KL DRIFT(7.40PM-WAYANG START)

mama tgh tggu member siap make up
director(cik Nadzri) yg sponsor tiket wayang n makan
tgh tggu sal solat sblm tgk wayang
ade promotion apo tah!
kite org layan MC D lor...
sal sempat bergambar!
masa ni kite org dah nak balik!


P/S:mama tgh set time nak jumpa ratu unibers tu...hehehehe..tah bilo lah dapat jumpa kan kak?ado jo halnya ni...minggu ni mcm x jadi aje sbb..ade bloggers plak nak turun PD weekend ni..padat lor jadual mama!
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

21 comments:

ita.itu said...

wah ratu unibers..kelas..harus ditepek ye

nasazfrog... said...

mama nanti sy balik sbn kite jumpa nak tak,,, sib baik member mama tuh pandang belakang time kete stop,, kok tongah berjln,, habih la,,,

HAPPYIRFA said...

SALAM MAMA..
hai bilalah kita nak jumpa

Mieza said...

wah nak jumpa bloggers lg ya...mesti best kan....:D

best x cite evolusi KL drift tu...bgtau ek...

siapa ratu unibers tu....klazzzzzzz kan...:D

Kak Lady said...

Mama...kaklady skroll bawah tengok gambar bayi kecik tu...ya Allah...pilunya hati tgk ada orang sanggup buat camtu...

Nak jumpa ratu unibers...heheheh...mintak dia otograf tau...pastu kalau dpt mintak le sebiji berlian kat crown dia tu...kita boleh gadai...hheheheh

Mama...best ke KL drift tu?...akak macam tak minat nak tengok sebab cerita orang muda2...

mummysyafie said...

mama..ada bloggers nak mai PD erkk..mama bila lak nak mai putrajaya?

ngeh...ngeh...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ita,
kalo jadi,x compom lg ni...

naza,
bilo balik somban?gambar tu masa kat parking lagi lah yang...

irfa,
nanti kalo mama naik somban lg,kite jpe k!

along,
klik kat nama die tu..nanti along kenallah die...

kak lady,
ok lah citer kak...org mudo...x compom lg ni nak jumpe ke x sbb mama ade plak yg turun sini kan...

mummy,
putra jaya?nantilah kot..kalo x de pape,cuti skola lah kot!

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

LaAaAa...
MaMa PuN TgK HaRi RaBu GaK Ke ???
MaMa Gi TgK Kt JJ eK :P
WaNa G TgK Kt GSC Je...HuHu
x aJaK WaNa PuN... aHaKz !

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mama ni femes ler .. selalau ada member blog jumpa mama ... bestnyerrrr dpt ramai kwn blog cam ginie .... ;-)

cendawanintim said...

Mama,

besh ker kl drift tuh? syioknyer mama jenjalan ngan member2...ngan saya bila la mama???

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

wana,
next time mama ajak k!

diana,
seronok tau dpt rami kawan...

c.intim,
oklah gak cerita tu...sesuai tuk org muda...kalo free,no hal...

Jie said...

kadang2 mmg tak leh nk janji2 ni

main terjah je..he he he

cikgu jawe said...

hehe.. kirim salam kt blogger iman qaisara tu ye.

Aleeya said...

perghhh tengok wayang
tak sempat lagi tengok citer tuh

mama, aleeya pon nak turun PD weekend ni ..ade kursus, klo free leh le mama jengok2 kut2 hotel tu dkt ngan umah mama he he

zino said...

jalan2 makan2 dan tengok wayang.. seronok tu..

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

mama,
tgk wayang ek...
best tak citer tu....? teringin nak nengok la...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

kak jie,
memang pon..kalo janji ni selalu x jadi...

cikgu,
die x compom lg...

aleeya,
lambat ar...mama bru tgk komen aleeya ari ni (senin)...

uncle zino,
sesekali lah...

dalila,
oklah citer tu...memang sesuai dgn org muda!

haja said...

mama..best ke citer tu....nk g tgkkkk lahhh....

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

sedap jugaklah!

memang seronok tgk lumba kereta ni...

Cikpid said...

hehehehe..mama,kim slm kat sal tu..best tak tgk wyg?

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

cik pid,
ok!citer tu oklah!