JellyPages.com

Monday, April 21, 2008

~MAMA JUMPA ????~

Sabtu-2.00 pm-Bandar PD-carik langsir tuk kenduri nanti...

banyak betul pilihan kan!
tema kami-biru putih so sesapa yg dtg nanti,ikutlah tema k!
dah penatlah tu!
mak dah pening nak pilih yg mana satu...

Sabtu-8.00pm-Tiara beach-mama jumpa dua org si cantik jelita...

ish!mama yg paling tembam kan?
ni gambar cover gumuks mama lor!

Ahad-1.30pm-KFC Port Dickson-lunch with my family...

disebabkan mama malas nak masak...
so layan je lah KFC!

P/S:thanks to aleeya dan haja yg sudi jumpa mama...tp memang tak puas lah borak2 dgn dorang..si haja memang peramah..x henti bercakap..seronok mama layan die..aleeya ni mungkin masih malu2 kot!next time jgn malu2 lg ye!mama dpt bayangkan kalo bloggers2 yg ade kat sini jumpa,pasti hangat kan!sure seronok kan!?so pada sesape yg ke PD,sudi2lah jumpa mama k!hehehe!mama pasti akan cuba jumpa kalian...

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

34 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

beli langsir kat mane tu mama? kat nilai ker? waaa...haja dah pi jumpa mama yerrr...bila la kita nak berjumpa pulak yerrr....

mummysyafie said...

oooo..mama jumpa haja n leya sekali erkk...best gitu!

tinkerbell said...

huhu.... bz betui.. tapi best kan nak kenduri besar... me happy sgt mase my bro my sis kawen dulu..
tapi x tahu la my turn bile pula..
im still young... kan mama kan..eheh
alor mama you are beautiful in ur own way..
seriously...
:)

arianna adrizal said...

mama, camane nk contact mama kot2 sy ni terlajak ke pd ke..

umie@kakyong said...

mama ranggie,
mmg letih sgt2 nak kenduri... umie pun tgh letih sgt2 sekarang ni... tapi sempat juga blogging... jenguk kawan2 kat sini... hilang la tensen sikit...
Semoga kenduri adik mama nanti berjalan dgn lancar... insyaalah...

umie@kakyong said...

ehh.. ada aleeya.. seronok le jumpa kawan2 blog...

haja said...

mama..kite xhenti brckp ke???adoiii...pnyakit membebel tu tibe2 dtg..muahaha. bstlah jumpe mama.next time kite g mkn2..plak k...tnkiuuuu mama...

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

dah dpt ke langsir pilihan hati tu? dah byk2 tgk memang jadi susah nak pilih.. tema biru putih sure cun nanti ek...

bila majlis tu,mama?

faisal said...

slm mama, moga mama ngan family sihat2 hendaknya ye..:) mama mmg rajin jumpe blogger dan menambah kawan2,hihi..bila nak jumpe sy mama?ehhee

Zareda said...

mama
kalau kat Nilai 3 lagi penin nak pilih. Kak zar boleh tawaf pi balik pi balik kat kedai langsir aje dekat 3 jam..

Mama
Kak zar nak pi PD 1 mei ni.. tunggu ek...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

RM,
mama survey kat PD aje dulu...tu pun dah poning pale!belum kat nilai lg!

mummyshafie,
bile kite plak?:)

tinker,
tu lah..awak bile lg?thanks ya!

arianna,
email je mama k!

umie,
memang penat..mama dah rasa 2 adik ipar kawen so kali ni adik sendiri plak!

ja,
mama suka peramah gitu!best ooo...

dalila,
maybe julai tp dun worry,dah compom,mama update ya!

acai,
awak tu bz je..mcm ne?

kak zar,
nak dtg sini ek?ok..nanti sms mama ye!

Aleeya said...

he he kita malu2 ke mama hahahahaha

aleeya mmg camtu sekali dua baru kenal mmg segan2 sket..tapi dah lama baru le aleeya lak take turn ngan haja ahahhaha

KV said...

jeles lah ngan eira, asyik jumpa bloggers je! Best nya!!

-akuni- said...

Dekat bandar PD tu kedai mana lah yang Mama pergi nih?

Shopping jgn tak shopping, selagi tak abih kenduri kawin tu, takkan abih nyer shopping....

pB said...

Salam


beli langsir ....
bila masuk kedai kain, WAJIB kelabu bijik mata sebab banyak sgt pilihan.


Dulu ada gak g PD.
Tapi masa tu tak kenal lagi Eira.

Nanti , lepas ni bila pB g pD , pB mesti carik Eira....

azlanlin said...

waaa...caya la mamaranggie. Full xtvt in weekend! janji ceria apa yg dilakukan....

TauruzMama said...

mama sgt bz yer..preparation tuk kenduri bila tu..

ita.itu said...

wah sakan ye mama jalan..x ingat..best asyik jumpa bloggers jek

PuteriSatu said...

sakan la mr jumpa bloggers...bila nak wat gathering bloggers..mesti seronokkan...kita kumpulkan seme bloggers kan...MR...watla...leh bawak family memasing..mesti meriah...

muadzlife said...

huhuuu..sopping kain langsir tuuu

nasazfrog... said...

mama kite bile lagi nak jumper nih...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

aleeya,
next time rasa mama dah ok lah sikit kan!

kv,
kite plak bilo lagi nak jumpa?

akuni,
kat pd memang x banyak pilihan lor...kena g nilai 3 kot!

pb,
sure..pasni kalo nak ke sini,email me k!

azlan,
memang seronok!

tauruzmama,
kalo mama dah compom tarikh..sure mama jemput k!nanti dtg tau!

ita,
dah kebetulan dekat kan so amik peluang lah kan!

putri 1,
kalo ado maso yg sesuai,pe salahnya kan!

muadz,
prepare dr awal, senang kan!

naza,
kalo trn pd jgn lupo email mama k!

Mak Su said...

biru putih? mmg ler warna kesukaan maksu

Ungku Nor said...

nama kedai langsir tu ialah NAGOYA..hehehe.

mama, serbey la pulak kat jakel sban 2.
alaa..yang dekat dgn jusco akak tu, ekekeke.
lagiiiiiiiiii la rambang mata ngkaauuu..;p

Sabiah said...

colourful kain kat kedai tu.rambang mata nak memilih...

mama tgh sibuk prepare tuk kenduri la ye.

btw,anak bongsu mama tu comel la!!

fizz said...

mama,

sy nnt kalo malas nak msk, bwk g kfc jela eks, senang kan..:)

NBK466 said...

Awat tak turun Nilai jerk borong kain raya skali??????

cikgu jawe said...

part ni le paling bosan bagi aku. tak reti le pilih2 kain ni.

selalu aku suruh je isteri aku shopping dgn kawan2 dia. rela aku jaga anak je takpe. hahhaha

silversarina said...

jumpa kawan2 lagi... mama kata mama tembam... tak pe , kalau kita berjumpa, akak lagi tembam..hehehe.

lindosh said...

oooo mama kat pd ye.. nanti bebila bleh terjah nehh ehehee

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

maksu,
nanti dtg tau!

kak ungku,
memang nak pegi...tp x tau bilo laei ha!

sabiah,
comel?thanks ya!

fizz,
betul tu...

nbk,
lom lgi,maybe nak g jugak tu!

cikgu jawe,
hehehe...kalo org pompuan soping,memang gini..lmbt ceritanya...

silver,
bilo lah nak jumpa akak ek?

lindosh,
tu lah pasal...nanti terjah,email dulu k!

viruspadu said...

apsal tak ajak aku weiiiiiiiiiiii

ida.. said...

ha ah kan mesti best dapat buat gathering bloggers kan mama.. heheh

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

mah,
aku tahu ko bz kan..hehehe...

ida,
betul tu..nanti2 lah kite buat ek!