JellyPages.com

Saturday, April 26, 2008

~ Promote blog ~

Mama nak promote blog2 mama dan blog2 baru kengkawan mama...sila lah ye ke sana...

sile klik sini kalo nak ke blog anak2 mama...


sile klik sini tuk ke blog ke-dua mama...

sile klik kat sini lak tuk ke blog adik mama..

klik kat sini plak tuk ke blog member satu skola ngan mama...

kat sini lak tuk ke blog kawan satu opis mama...

klik sini tuk ke blog QS satu opis mama ni..

P/S:mama saje nak promote blog2 ni...nanti kalian pon akan bertambah kawan kan...blog ke dua mama tu saje mama buat sbb mama dpt lay out kegemaran mama..nak tukar yg sedia ade,mama malas nak godek..so korang jengah2 lah ye..kalo sempat,tgglkanlah jejak...bagi semangat org2 baru yg nak berblog ni k!

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments



..

15 comments:

Aleeya said...

wahhh promosi hebat nehh hehe

ooo mama ade 2 blog yer..
jap lagi nak skodeng he he

erkkk blog aleeya tak promote ke mama muahahahha

KV said...

byk nya blog mama ada! Tabik!!!

ida.. said...

bagus ni.. promosi hebat.. hehhe.. ida ada tag mama tau.. hehehe

faisal said...

slm mama, amboi siap promote blog lagi tu mama,hehee..baik sungguh mama nih..:) anak mama tu dah buat entry sendiri ker?

...$weE+ 666... said...

wahhh mmg ranggie sunggoh la mama ni... rajin sgt promote blog! chaiyokkk!!!~

cendawanintim said...

wokeh mama, roger n out!

wan said...

sudah masuk satu2.

siappppp! :)

muadzlife said...

huiihh dasat promosi mama nie:)
teruskan usaha mama yg murni iteww :)

mummysyafie said...

promoso sempena sale yer mama...nanti kiter terjah erkkk

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

leeya,
blog awak dah glamo kan?:)hehehe...

kv,
blog kengkawan pon ado tu!

ida,
tag..ayo!mama pon byk utang tag lg ni!uwaaa...

acai,
bkn anak mama lor,mama lah create tuk dorang!

sweet,
sesekali promote kan!

c.i,
sila tgglkan jejak ye!

kak wan,
tgglkan lah jejak kalo rajin ya!

muadz,
hehehe...saje je...

mummy,
wokeh~!

Kasawari said...

wah promosi besar besaran jualan runtuh ni..

anak2 pun dah ada blog eh..

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

kasawari,
dah lama mama buatkan tu...tp ade yg x perasan kot!

ita.itu said...

promote blog saya boleh x? kah.kah.kah

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ita,
awak kan dah glamo...tgk rating awak,kalah mama tau!hehehe...

haja said...

hehehe..mama jgn lupa glamerkan blog kite gak...hehehe