JellyPages.com

Wednesday, April 23, 2008

~Mama anta ameera g spital~

Semalam ade sesape ke cari mama?ishh..perasan betul mama kan..sape lah nak cari mama kan?semalam mama anto ameera ke spital pakar seremban...lanjutan kes sakit die tu...semalam amik result n al- hamdulilah,x de pape yg di luar jangkaan berlaku tp ade satu je kes kena amik result 13/5 ni...kalo tu compom,kena operation lah nampaknya...

no ameera-masa ni masih 2501-lambatnya!
sempat lg nak mik gambar!
tgk tu,ramainya yg dah dtg!
pastu kami layan mc d..
ameera layan sundae...
mama sambar baju kat terminal one...
dan sandal ni!hehehe...duit hubby lor!

P/S:lepas balik dr spital tu mama singgah terminal one...ya allah,geramnya tgk baju2 kat situ..ade plak kedai2 yg jual baju saiz mama..apalagi,mama ketuk lah hubby suh belikan baju n seluar serta sandal..biasalah pompuan kan!hehehe..sbgai suami yg penyanyang,die bg mama beli..ha..amik ngkau..sampai 3 helai mama beli n sandal sepasang...hehehe...thanks sayang!nanti mama dah kuar gaji,mama ingat nak beli lg 2 helai baju,mama dah 'aim' semalam tp x cukup bajet lor...x pe,sabar,gaji hubby kuar sok kan atau lusa,so harus weekend ke sana lg..hehehe..kalo rajinlah naik bas...nak harap hubby weekend,mimpi ajelah!die x suka kuar ke tmpt2 mcm2 tu bilo weekend,sesak katanya!
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

25 comments:

KV said...

mama, rindu nya terminal one dan stese bas seremban. Masa arwah dok sinun dulu slalu lepak terminal one!

Mieza said...

wah sempat lg shopping bj...bgs tu eira terapi kan....:D

semoga ameera cpt sembuh ya...

mummysyafie said...

shopping mama erkk...lama dah gue tak shopping nih

cendawanintim said...

syioknyer mama soping...nak ikuuuutttt..

Cikpid said...

wah..sonoknye shopping..best2..sy pernah lalu jek kat Terminal one tu..best ke mama kat situ??

puterikurekure said...

wah2..
untung mama dapat suami memahami.
:)

irasilver said...

wah sempat lagik tuh soping!!! lapo ni mama! Nampak ayam Mcd tu cam sgt lah sedapnya!!!

Mak Su said...

lagi? suka supping kat ner?

haja said...

WAHHHHH...lama gile x g terminal.dulu ngabiskan masa bchinta kt situ jek...muahaha...rindulah ngn terminal...hehehe

-akuni- said...

Alahai Mama, kat mana terminal one nih?

maklang said...

bestnya hubby belanja..bila lagi kan..kan...

muor76 said...

sempat lagik nyopping yerk? hehehehe biase ler pompuan

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

kv,
bilo nak dtg sini lg?

along,
hehehe..terapi tuk hilang kan tensenkan!

mummy,
soping sikit2 je...

c.i,
jom lah!no hal!

cik pid,
ok gaklah kat situ tp jj lg best!

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

putrikure,
ish..awak pon ape kurangnya kan!

ira,
mama pon first time makan ayam mcd,sedap lak!

maksu,
biasa PD aje tp semalam dah ke sana kan..ape lg!

haja,
tu kena g balik tu..remind memori lik tu...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

akuni,
terminal one di somban yang oii!

maklang,
betui tu..hehehe!

muor,
pompuan kan!?

Ungku Nor said...

dah agak dah tu mekdi kat terminal hehe.

mekdi senawang bilo laie Yang?

nasazfrog... said...

mama ameera kenapa?,,, layan fast food lagik.. den skang nih pantang tgk makanan musti tokak nih lain macm... yuhuuu :)

tinkerbell said...

wah wah..
mama shopping sakan..
mmg best kalau shopping kalau org belanja..
kalau mcm me.. kalau parents yg belanja huhu best je shopping..
hubby xde lagi..
ekekekeke

sya said...

kak sya kenan itu sandal.. simple dan nampak selesa sekali

ita.itu said...

wah mama shopping sakan nampk..

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

kak ungku,
nanti sure g gak k!

nasaz,
ameera sakit pompuan lah!

tinker,
memang best kalo bukan duit kite kan?hehehe...

kak sya,
mama memang suka simple n selesa...

ita,
mano ado sakan nye!

Aleeya said...

uiksss sandal itu comel okayyy
ade batu2 permata ke tu
bestnye guna duit hubby ekk
he he

ida.. said...

waaa bestnya mama shopping.. lg2 hubby sponsor kan...tak sabau nak bershopping gak ni...

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

dasat la mama, lum gaji lg nih dah soping...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

leeya,
memang best tau guna duit hubby..hehehe...

ida,
x lah besau2 sgt...bende murah je tu...

dila,
duit hubby lor..saving!hehehe..jaat kan mama...