JellyPages.com

Monday, April 28, 2008

~Persona Owner Club~

Photobucket
fara on driver!

Photobucket
salah masuk!

Photobucket
parking..

Photobucket
angah n fara..

Photobucket
cute!

Photobucket
sessi bbq nak mula..

Photobucket
dah lapar!

Photobucket
masa ni nak balik..

Photobucket
pandangan dr kanan..

Photobucket
pandangan dr kiri...

Photobucket
sempat posing tu!

Photobucket
kereta pon bergambar!

Photobucket
dah nak balik dah!


~ishh..suspen je kan..ni bukan mama punya program lah!..ni club adik mama yg mengadakan bbq kat pantai purnama semalam(ahad)seramai 30 biji telah menyertai konvoi kali ni..mengikut kata fara,mcm2 makanan telah dibawa seperti ayam,nasi grg,kupang dll(tp gambar bbq x do lah!kes lupo lah nak amik ni!)...ramai yg bawa kuarga..mama x joinlah...gambar ni pon fara punya...saje mama nak publishkan blog mama..so sape nak join club ni sila lah ke personaclub.net..~

P/S:bilalah mama dpt pakai persona...salah satu kete idaman gak nih!x perlah,belum ado rezki lg kot!mana tau kan,x lama lg...doa2kanlah ye!

37 comments:

Mak Su said...

wah, kita tak leh join personaclub ler... huhuhu

Cikpid said...

wah..sy doakan laa mama dpt kete idaman ni x lama lagi..pastu leh join persona club ni gak..

hOtMaMa said...

wahhh..kelab pesona pun ada ek... ala..tak per, ada rezeki nanti dpt la pakai pesona gak mama tu..!

izawani said...

Berkelab segala... Aiseh... beli penimbang yer ? Akak kena beli jugak la... nak turunkan berat badan. Nak capai 55kg ? Itu hari akak timbang dalam 55kg la... itu pun dah mcam nak gomok jer... hahaha

Kasawari said...

ni macam tempat hari eh mama..
tempat kita camping...

wah best eh ada kelab berkereta..

alah mama.. apa yang ada ni.. syukur jer kan..

BEEP BEEP

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

maksu,
maksu pakai kete apo lak?

cik pid,
insya-allah...

htmama,
kalo ado rezki,ape salahnya kam?

izawani,
makanya mama kena lah diet betui2 ni..hehehe...

kasawari,
memang tmpt kite camping aritu...mama bukan x bersyukur tp berharap ado rezki lah...kalo x de,mama x kisah!

TauruzMama said...

Wah!sgt teruja ler nengok gambar persona berderet2 tuh..minat gak ngan persona tu..tapiiii...

Mommy Lily said...

wah best...kita tkde masuk kelab kereta ponn...

mama, sori tk jumpa mama gi pd ari tuu...len kali kita plan awal2 ye...

ita.itu said...

mama..ada rezeki lebih pki BMW lah..hehe

Zareda said...

mama
mudah mudahan dapat pakai persona tu.. kak zar up sikit, pakai perdana ker.. waja ker

viruspadu said...

eh sama lak ngan aku kan hihihihih

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

tauruzmama,
mesti akak dah pakai kete lg canggih kan?hehehe...

mommy lily,
next time,jgn lupo ym mama kalo nak dtg sini k!

ita,
ish..x mampu lah kak!setakat kete malaysia ni,ok lah lg...

kak zar,
hehehe..mama x mampu lah sgt memahal tu...org marhaen je mama ni...

ma'mah,
aku numpang glamo adik aku je lah!aku tah bilo lah!

Jentayutiara said...

salam mama... pesona nie buat saya terpesona...
ala mama nanti ada la rezeki dtng bergolek tu...

haja said...

comellll la fara tuh...sesuai sgt ngn ali

Aleeya said...

hehhe tak lama lagi dpt le tu persona...he he saba ekk..

cendawanintim said...

lor, ada jugak kelab persona erk....

tinkerbell said...

wah wah.. kak vp dgn vivanye..
mam pula persona..
wah wah
rajin sungguh kann..

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

seronok kan kalau dpt join konvoi mcm ni..

iye ke mama nak bli nak beli kete baru.. syokk ar.. ada rezki tu nanti...

Kak Lady said...

Persona siap ada kelab sendiri ye...memula ingatkan mama...tapi terfikir jugak...kenapa org lain...rupanya adik mama...hehehe

Insyaallah satu hari nanti tercapai jugak impian untuk memiliki Persona

RaFFLeSiA MeRaH said...

kita pun x leh gak nak join, pasni nak kena buat viva club pulak, tomei tomei jer semua...hikhikhik...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

ku ina,
insya-allah...

ja,
sesuai ke?:)hehehe...

aleeya,
kalo masin mulut leeya tu...:)

c.i,
adolah sayang...

tinkerbell,
mama tumpang glamo jer ni...

dyla,
bukan nak beli tp berhajat..ntah bilo,x tau lg lor...

kak lady,
hehehe...kalo ado rezki,dpt lah tukar tp kalo x de,diam ajelah kan!

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

rm,
g lah join viva club,viruspadu dah join dah!

Mieza said...

wah fara dg pesona...sama cantik lak ngan keta tu...terpesona u...

ada rezeki nanti eira guna MPV Proton yg baru kuar ni ya...kelassss

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

rajinnyer msuk2 club ni erkk

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

along,
eira dah tgk tp mcm kurang minat lah along..design x cantik..kalo betul lah itu mpv nya!

lovely corner,
mama kalo ade,rajin gak masuk..ni awak pakai kancil aje...x de club lor!

muadzlife said...

ooo ni persona club yer..

bestnyaa

PuteriSatu said...

kena cari club gen2 aar ni..

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

muadz,
iyo!

putri 1,
oo...awak pakai gen2 ya!

fizz said...

salam mama,

waktu mula2 tgk gmbr, cr jugak gmbr mama, tgk2 takde pon, rupe2nya bkn aktiviti mama eks...hehe :D

zino said...

teringat konvoi yg kami selalu buat dolu dolu.. hehe tapi bukan pesona lah..

pearlEJ said...

mcm2 club kereta dah sekarang neh adakan mama..

haaa insyaallah satu hari nanti mesti mama boleh pakai kereta idaman mama... aminnn.. :)

cikgu panji said...

Comel gak persona ni.Mama beli le...hehe

-akuni- said...

Mama pun minat keta persona ke? Saya pun sikit-sikit tu minat gak tapi belum cukup budget nak ada kereta sampai 2-3 bijik nih... heheheh.. minat tengok aje lah...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

fizz,
saje mama nak kasi saspen!

uncle zino,
uncle tt unser kan?

ej,
insya-allah,kalo masin mulut ej tu,pakailah mama nanti...

cikgu panji,
ish..x mampu lg lah cikgu...mahal bebln tu...

akuni,
sama lah mcm mama..mama x mampu lg lah buat masa ni...hehehe...

Jie said...

alahaiiii..... bile la masa nk dpt pandu persona ni..

cantik kan kete tu mama..

TauruzMama said...

Pssstt..mama..correction..kiter xpakai keta lagi canggih tapii lagi kecik..hehe..

mama ranggie said...

tauruzmama,
janji blh jalan kan yang!