JellyPages.com

Monday, April 07, 2008

Jumpa bloggers!

Salam semua...apo khabar?mama sihat...mama nak g tau,hari sabtu ari tu ade lah sorang blogger ni jpe mama k!die ni lah mama jumpa..mama panggil die along je...ej,sila jeles ya!along ni memang lembut je orangnya...cakap pun pelan aje...conpom mama lah kena cakap banyak kan!

hari jumaat tu die dah col mama cakap nak jpe...mama ok aje kan!plan nak jpe jumaat malam tu gak tp along cakap dah malam baru start majlis die so mama pon kata,sabtu pagi lah kite jpe..lgpon bukan jauh pon..dekat aje...mama ajak adik mama si meera tu teman..seganlah kan nak g sensorang...

senang aje cari,bukan jauh pon banglo along tu dgn umah mama,5 minit sampai dah...langkah kanan mama sbb dorang baru sarapan(seme yg ade kat situ memang peramah yg amat!)...so mama pon joinlah makan...kenyang tu..sedap lak tu rendang daging tu..mama lupa lah nak tanya along sape masak...hehehe...nak tambah,segan tahap gaban tu...tgk ajelah kan!borak2,gelak2...pastu mama pon mintak diri...ade hal lain lak kan!tp memang seronok jpe along yg masih malu2...len kali x yah segan2 k along!P/S: mama nak ucapkan terima kasih bebanyak kat along coz sudi beri buah tangan tuk anak2 mama...sekejap aje anak2 mama habiskan...mama harap lepas ni kite akan jumpa lagi...ok,pada sesape yg turun PD jgn lupa email mama,leh kite dating2 k!ni pon dituju khas tuk kak ungku kite tu...:)

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

32 comments:

faisal said...

slm mama,
hope mama sihat2 hendaknya..:) waaa jumpe blogger lagi eh..mama join tak msjbox punye gathering reramai nnti,hehe..:)

Mieza said...

hehe...ko eira jgnlah puji melambung...malu along...

tapi mmg seronok sgt jumpa ko...thanx for souvenier ari tu ek yang...:D

muahhhhhhss3x...

silversarina said...

Jumpa blogger memang lain macam je dia punya bestnya..maklumlah kenal di alam maya, masa jumpa pertama mula-mula malu-malu, lepas tu macam dah kenal lama..kalau lalu kemaman, kita jumpa pulak ye..

haja said...

aisehhh..nyesal xdpt jmp mama sbtu tu..klau x mst dpt sate free kan mama??hehehe

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

acai,
mama x compom lah dpt g ke x?ade je halnya ni...

along,
thanks to along k!

silver,
tu lah pasal...yg penting ikhlas kan?

ja,
tulah pasal...x pe,nanti kite dating2 ya!

muadzlife said...

huhuu sonoknya makan rendang... :)

Umi Mia said...

kita ni nak lepak PD next month..leh lah jumpa ek...

Kak Lady said...

Mama...posing yang last tu tak menahan...heheheh....

Dekat aje rumah dia ngan rumah mama ye...memang patutlah berjumpa...heheheh

-akuni- said...

Mama ni duduk PD ke? Ingat kan Mama duduk kat Melaka... Eh, duduk kat mana sebenarnya?

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

muadz,
memang sodap tau!teringin plak nak makan rendang kerang lah!

umi mia,
compom tarikh ya!

kak lady,
die dtg cuti tau!bkn rumah die ya!

kak ahni,
mama dok PD lah...tp dkt aje dgn melaka tu...

zino said...

kalau setakat 5 minit je jauh nya hari2 pun boleh jumpa hehe

cendawanintim said...

Mama,

nanti kalu saya dah puas melencong masa opis hour, saya pegi melencong ke PD plak, pastu saya kontek mama plak..!

Sastri said...

waaa... rendang daging... sedap tu... :D

Aleeya said...

sonok la dpt jumpa blogger2 ni kan..
nnt bila turun PD leh kita jumpa gak ekk mama...*wink*wink

KV said...

wah, sakan eira jumpa rakan blog yer. Hoho..lps ni harus kak ungku turun padang gak tu. Kekeke

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

uncle zino,
along bukan dok sini lah..die bercuti aje kat sini...

c.intim,
sure..jgn lupo email mama ya!

sas,
mama teringin plak nak makan nasi minyak lah...:)

aleeya,
no hal...bilo turun,email mama ya!

kv,
kito plak bilo nak jpe?

suealeen said...

salam kenal mama... seronoknya jumpak blogger ni.. tapi kita ni sepesen je dengan along tu.. kat alam maya ni boleh le cakap banyak tapi kalau kat luar lebih malu dari kucing.. yang malu-malu kucing.. hiks

puterikurekure said...

mesra je tgk mama dengan along tu..

:)

ita.itu said...

wah sakan ko ye mama...cute je korg berdua..syok ek jumpa along..dia mmg rajin kesana tau

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

suealeen,
salam..thanks for drop at my blog...mama pon kekadang pemalu gak!hehehe...

putri kure,
hehehe...kalo kite ikhlas,sure kite akan serasi kan?so bilo nak jpe mama nih?honeymoon lah sekali lg kat sini...

ita,
hehehe...sile jeles k!tp mama pon nak sgt jpe ita...bile ek nak trun sini?

TauruzMama said...

bes leww dpt berjumpa-jumpaan khann sgt eppy nengok..

umeboshi said...

lama tak terjenguk sini. uwah, dpt mkn rendang daging ek, mama. kesian kat adik yg bibir nye berdarah tu. moga adik cepat sembuh. bleh mkn dan minum dgn senang hati..

nanonano said...

klu brani turun ar kuantan,
hihi

eyh ape citer mulot adek tu ye?
dah sembuh?

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

tauruzmama,
memang sgt hepi...bilo kito plak nak jumpo ni...?

ume,
tulah pasal...mama pon dah lama x jenguk blog ume...sowi!

nano,
awak pon kalo berani turunlah PD..:)bilo nak jumpo mama ni?

mummysyafie said...

ooo..jumpa bloggers erkk..
best nyer..

yang kiter ni bila lah boleh jumpa blogger yang lain erkk

NONIE AZIZ said...

Teringak maks masa jumpa blogger IV,MHKG,Uda, Ayu, Kopi Suam, Delinn & Din harus memasing masa tu rasa kering bangat air liur asik gelak je...

pearlEJ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa mama!!! ej sgt sgt jeles okeh mama dh dpt jumpa along..

echah_syed said...

wahh jupe geng bloggers ekk :)



~ jom pi umah combi jap..

TV de Plasma said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

MaMa DoK PD Ke eK ???

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

mummy shafie,
nanti kite dating k!

ej,
hehehe...sile jeles k!

maks nonie,
tulah pasal...memang seronok tau!

kak chombi,
kite plak bilo?

tv plasma,
thanks...

wana,
iye lah sayang...

Ungku Nor said...

ini minggu kita punya stori, ape citer?
jadik ka tak jadik?
hehe