JellyPages.com

Monday, May 12, 2008

~Weekend yg Beshhh!~

Salam sayang seme!sebelum mama terlambat,mama nak ucapkan sekali lg pada seme kaum IBU..'Selamat hari ibu'...terima kasih pada yg sudi sms mama..byk jugak mama dpt wish!dan yg paling istimewa tentunya dr anak2 mama!pepagi lagi mama dah dpt sms ucapan dr anak2 mama(dorang kat umah moyang dorang aka nenek mama)..terharu sungguh kan!memang lain feel nya kan!x leh mama gambarkan perasaan saat tu!ok...panjang lak mama bebel kan!meh dgr mama punya citer weekend lepas...

Jumaat-8.00 mlm-Billion,PD-soping barang dapur mak!



Sabtu-3.00pm-JJ n Terminal one-jenjalan cuci mata..dgn my cousin-EKIN...
tgh try baju baru..
lepak jap lepaskan penat!kat terminal ade 'Battle of the band'
ni lah bloggers yg mama jumpa tu-TINKER BELL...

Ahad-11.00am-IJED,Bt 4-Ikut hubby ke tempat keje!





P/S: sabtu tu mama kuar dgn adik sepupu mama ke JJ n TERMINAL ONE..plan nak tgk wayang tp citer mcm x besh aje..so kiteorg g jenjalan je lah...ekin nak cari baju n sandle..pastu mama kan dah plan nak jumpa blogger ni kan! so sebelum mama balik rumah tu..sempat lah mama dating kejap dgn die!sori ye yang,mama letih sgt mase tu so x dpt ler kite gossip2 bagai kan!next time kite dating lelama k!memang blh buat calon isteri,sopan betul!lembut je orgnya!ahad plak mama ikut hubby g tmpt keje coz anak2 ade kat umah moyang dorang...mama boring dok sensorang kat umah tu!sebbaik hubby bg ikut!malam tu mama dpt sms lak dr sorang bloggers,die ade kursus kat tiara..plan nak jumpa rabu so tunggu!!!

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.com
zwani.com myspace graphic comments


25 comments:

Azzam Supardi said...

:)

Mieza said...

bestnya dpt jumpa tinker@nawwar....:D

selamat hari ibu gak....

muadzlife said...

huhuu sungguh seronok wiken mama yer...

epi mother day :)

Zareda said...

salam hari ibu buat mama.. hehehhe

bila pulak mama nak turun KL?

Aleeya said...

alamak mama jumpa tinker bell dah ker...uwwwaaaaaaaaa ni nak menjeles neh hu hu

cendawanintim said...

wah, ramainyer mama dah jumpa bloggers...besh..besh..

13may said...

selamat hari ibu :)

HAPPYIRFA said...

SLMT HARI IBU.maaf x dapat jwb sms smlm..x de kedit

haja said...

mama..happy mothers day ok...ingtkan mama n hasben dtg wedding ali tuh..klau x leh jmp kan..hehehe

mama ranggie said...

azzam
thanks...

along,
thanks ya!

muadz,
same to u!

kak zar,
muahahaha..ntah bilonye yang!

leeya,
jgn jeles lor!hehehe!

c.i,
bile kite plak yang!?

13may,
ingat gak awak kat mama ye!thanks!

irfa,
it's ok!

ja,
thanks ya!mama x dpt dtg,hubby kojolah semalam!

Mak Su said...

fofler gaks mama ni ya.... respek ler. :), selamat hari mama!!!! mmuuaahh

Jie said...

u're the only one
nobody can replace
epi mom's day

TauruzMama said...

Eppi Mum's Day mama...

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaa...sakan memborong yerrr, x brape nak penuh lagi troli tu mama...tambahla lagi...hehehe...

mama ranggie said...

maksu,
mano ado...mak su lg glamer ape!

kak jie,
thanks a lot!

tauruz mama,
u 2...muahhh!

rafflesia,
itu pon dah 3 angka yang oii!

nasazfrog... said...

mama.. thanks ur sms semalam yerr... tak sempat nak balas kredit out la mama,,, thanks sgt sebab wish,,, cyg mama.. hepi mother's jugak kat mama yer...

ida.. said...

Happy Mother's day mama... berbahagia selalu bersama anak2 yg comel tu yerkkk

kuchalana said...

Lama xpi terminal.. dulu slalu gak melepak ctu.. huhu

anyway.. slamat hari ibu.. dari sorg ibu.. akan lahir manusia2 hebat diluar sana tu.

Ole..

KV said...

mama ni, mmg best la, asyik jumpa kenkawan jer. Jeles tau!

eedany said...

wah shopping sakan mamaranggie...

selamat hari ibu mamaranggie.

:)

mama ranggie said...

nasa,
ur welcome!

ida,
thanks!

kuchalana,
ya rite!

kv,
tu lah,jomlah kite jumpa!

eedany,
to u too...

ita.itu said...

wah best mama dpt jumpa tinker..syok ek..selamat hr ibu mama

fealize_eleanoer said...

hepi mothers day to mama kite nihh...

:)

PuteriSatu said...

hepy mothers day....

mama ranggie said...

ita..
tinker tu lembut je orgnya!

fealize,
tq yang!muahh!

putri1,
thanks!to u 2...