JellyPages.com

Saturday, May 17, 2008

~KERTAS-KEKASIH YG X DI ANGGAP~




Aku mentari tapi tak menghangatkanmu
Aku pelangi tak memberi warna di hidupmu

Aku sang bulan tak menerangi malammu
Akulah bintang yg hilang ditelan kegelapan

selalu itu yg kau ucapkan padaku

reff:
sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah

aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan

repeat reff

sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba bersabar
ku yakin kau kan berubah

repeat reff

p/s:mama KERINDUAN!!!! lately ni mama emo sikit! maaf ye..kadang2 kite perlukan waktu tuk merehatkan minda...i'm away,dun worry..ia x kan lama..cuma mama mahu kata2 semangat aje!doakan mama mampu hadapinya!ia amat personal dan hanya DIE yg tahu... teman2,thanks for sharing da problem with me! mama sayang awak! mama dah anggap awak seme mcm family mama sendiri..memang awak seme memahami hati mama! DOAKAN SEME NYE SETTLE K! hanya kekuatan mama perlukan sekrg..semua memang takut dgn keadaan itu..sape yg mahu *** dikongsi tp ntah kenapa kali ni mama rasa ia bukan ditakdirkan tuk mama seorang! mama kehilangan sesuatu dan mama perlukan sokongan! my dearest B,i need u rite now!!! b,i miz u much!i need ur hug!i need u!

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

22 comments:

viruspadu said...

era aku sedih la macam ni

The Guluks said...

ceriakan hari anda dengan The Guluks

zino said...

nampak macam masaalah besar ni.. tapi walaubagaimana besar sekali pun.. ada orang lain yg menghadapi masalah yg lebih rumit dari kita..

bersabar dan bertindak dengan tenang.. fikirkan buruk baik nya setiap keputusan yg di buat.. biar apa pun keputusan nya keutamaan perlu kepada anak anak.. biar mereke membesar dengan kasih sayang kedua ibu bapa..

segala yg berlaku ada lah satu ujian Allah kepada mereka yg di sayangi nya.. supaya kita melafas kesyukuran , memohon petunjuk dariapadaNya supaya kita boleh menempuh ujian dengan tabah dan sabar..

kesetiaan ketaatan kepada dia jangan sesekali berkurangan.. tunjukkan dan buktikan kasih sayang selama ini tak pernah luntur walau apa pun yg berlaku..

semuga Allah mempermudahkan laluan..mama sekeluarga.. inshaAllah..

AKO said...

mama,
wat happen dear??
Takpe la mama g berehat dl k..
Cari balik kekuatan yg hilang tu..

Klu need some1 to rely on,
just count on me k...

Tak suker tgk pompuan lain sedih atas keseronokan pompuan lain..

Mama,
u noe dat, rite ;)

Be strong!!!!

cendawanintim said...

mama,

naper nih????

taknak mama sedih tau..saya kenal mama di alam maya nih, mama sorang yang happy jerk..kalu mama sedih, saya turut sedih gak...

be strong girl, i know u can do it...

jaga diri bebaik tau...

-akuni- said...

Harap mama tabah menghadapi apa jua dugaan dari Allah.

tinkerbell said...

Mama..
kenapa ni...
sedih la kalau mama sedih...
if mama nk share im here for u..
dont let other things destroy what u have... fight for it.. dan Allah takkan menghampakan hmabanya.. kerana Allah Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

I love you

ija said...

salam mama..walau apapun mslh yg melanda..be strong..saya amat amat amat memahaminya..tabah demi anak2..doa banyak2..sedih bila tgk muka anak2 mama..pilu dan sebak..

KV said...

eira, napa ni????
saspen weh!
takut kv baca tau!
apa2 pun moga yg terbaik aje utk eira.;)

CIKGU PANJI said...

mama, tenangkan diri dan bertindak dgn waras.saya doakan semoga segalanya kembali baik spt sediakala.

Mawar Biru said...

Salam.
hi mama...
tabahkan hati utk ape yg berlaku ya..Semoga segalanya dipermudahkan Allah..

Cikpid said...

Salam..diharap mama akan tabah atas apa jua dugaan yg mendatang..mama perlu tabah n kuat demi anak2 mama yg tercinta..

Semoga mama tenang dan kami mendoakn yg terbaik utuk mama..

Aleeya said...

mama, dugaan dlm hidup dtg dan pergi, hadapi dengan tabah n redha okay, tiada manusia yang tidak diuji, tapi kdgkala ujian dari Allah itu juga mematangkan kita, apepon semoga semuanya sept sediakala k, aminnn

lindosh said...

nape neh mama? :(

lagu neh saya suka penah tuju kat ex bf.. isk isk

harap2 semua ok mama.. muahs

ita.itu said...

mama jgn sedih2 ye..take ur time babe

Jentayutiara said...

cool & b strong

haja said...

mama ada problem ke?ape pun, dugaan itu ada dimana2...bnyk2 brsaba k. Insya-allah dgn iman yg kuat sume tu psti dpt ditandingi...

iman_qaisara said...

mama...sedihnyeeee...jgn la cmni...jgn la melukai hati sendri mama....huhuhuhuuu sedihnyeeee

mummysyafie said...

mama sedih yer..tapi kiter ni sebagai ibu n isteri..kena ada cuti arrr dalam seminggu tu..i mean mmg betul² rehat..

TauruzMama said...

Mama naper tetiba jer ni..nampak cam masaalah besar..
Be strong ok mama..take a good care of urself..
suma masaalah ada penyelesaiannyer..harap banyak2 bersabar n ber'Doa kepadanya..

rasp said...

Mama, i tak sure apa masalah u but byk bersabar k..kuatkan iman, dekatkan diri padaNya... ini semua dugaanNya pada umat yg disayangiNya.

Jaga diri tu k....Rasp doakan untuk mama sekeluarga...

mama ranggie said...

thnaks pada semua yg sudi tgglkan komen..mama cuma perlukan sokongan moral..memang mulut kata x de masalah semua tu tp hati didlm,tiada siapa yg tahu...terima banyak2 kerna begitu prihatin dgn nasib mama...