JellyPages.com

Wednesday, May 14, 2008

~Cerita ceriti mama~

ISNIN-8.00 MLM-SECRET RECIPE P.D.






SELASA-2.00 PTG-MUAR.


P/S:senin aritu bos contractor belanja makan..mama pon di invite so jom ajelah kan!kat secret recipe ok!ha pada yg lom tau lg,PD dah ade SR tau!jgn x tau!x lah mama jeles sgt tgk korang makan2 kek kat situ kan!hehehe!semalam lak mama dpt col dr fara yg die nak balik ke muar so saje mama nak temankan..keje pon dah x de sgt..kan mama dah cakap,bos mama baik2 belaka..minta half day pon die x kisah!sebbaik lelaki,kalo pompuan dah lama mama cium tau!bg kiss sikit kan sebab very sporting!!!syhhhh!!


UPDATE:12.30pm-Jumpa bloggers-UNCLE ZINO

~mama baru balik dr jumpa uncle zino..sape x kenal,bukan bloggers lah tu...hehehe..baik sgt uncle ni..cakap pun lembut je...mama ade gak ym dgn die dulu tp lately uncle ni bz kan so jaranglah kan!baru mama tahu die keja apo..syhhhh!rahsia kerajaan...tp uncle ni memang x double standard tau!thanks uncle ya sudi jumpa mama!segan tau tp mama buat selamba je! uncle ni baru habis kursus kat tiara~
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

26 comments:

haja said...

betol ke PD dh ada SR mama??????????xcaya..xcaya...nk beli kekkkkkkkkkkkkkkkk kt situ nnt.mama...bsday kite dua jgn lupa tau...huhuhu...

HAPPYIRFA said...

salam mama..
pasni bulehlah sy gi pd mintak mama belanja makan kek kat resepi rahsia..he he

Faizah_Haris said...

heheheh..
nak g PD laaa pastuu suh mama banjerr SR gaksss huhuhuhu!!
bes nyer mama g jenjalan...ihskkk ishkkk...ikotttttttttttttttt

Mak Su said...

ada kekosongan jawatan tak?

Jie said...

huhu..mama..mmg arr kontraktor selalu kena belanje...

yg untung konsultan , kan?

hiks!


rezeki, kan mama

Mieza said...

wah dah ada SR ya...mana gambo makanan nya...:D

jln sungguh ya...smpi muar tu..shopping gak ke...

CIKGU PANJI said...

Jalan dan makan.Best..

zino said...

amboi.. taksampai 2 jam dah terbit hehe lain kali boleh makan di SR.. masa tak diet lah kan hehe

mama ranggie said...

ja,
kat lukut je...dkt dgn kfc lukut tu...

irfa,
mak aih..blh aje tp kena tggu mama gaji lor!

faizah,
jom kite!

maksu,
buat masa ni lom ado laei!muahahaa!

mama ranggie said...

kak jie,
betul tu kak!hehehe!nak bodek lor!

along,
dah lama ado dah!

c.panji,
kite bile nak dating lak ni...

uncle,
kalo uncle belanja,blh gak lah!hehehe!

Aleeya said...

he he ingatkan uncle zino tu bloggers la tadik, ooo dah ade SR, harusla klo turun PD lagik ..mama belanja situ ehhh he he..tak malunye haku muhehehehe

maklang said...

patut uncle tak nampak2...gi jumpa mama rupanya...

cendawanintim said...

mama,

saya kalu gi PD, orang pertama carik, mama ler...

CikguZue said...

jalan2 jumpa kawan dan makan...best kan.

Pak Ngah: said...

:: salam... jalan2 cari makanan & jumpa kawan rakan... emmm...

viruspadu said...

apsal tak ajak aku sekali

huhuhuhuh

mama ranggie said...

leeya,
memang lah die bloggers lah yang!klik kat nama die tu...

mak lang,
hehehe!

c.i,
sila2kan!

cikguzue,
memang seronok!selamat dtg ke blog mama!

pakngah,
nak join x/bilo nak trn PD?

MAH,
ko lambat ar!muahaha!

kuchalana said...

mak ai.. makan n berjalan ja dia ni.. kekekekek..

ole..

sya said...

Dalam berkursus Zino sempat gak jumpa blogger ek..

nizza-abira said...

hai mama...
salam perkenalan...
thanks sudi view blog nizza..
mama pun kalo ke putrajaya, meh lah singgah umah...

mama ranggie said...

kuchalana,
nak ikut ke?meh ler sini...

kak sya,
sempat lak gak!

nizza,
ok!nanti add ym mama ye!kite leh chat!

ita.itu said...

wah mama..syok ek kalo org banje..sdp lak tuh..hehe

Zareda said...

mama
tu dia.. gambar uncle zino terbentang.. hehehhe

dah SR ek pd.. besnyer

zino said...

zar..
tu le nampak gambar tu... memenuhi segala ruang hehe..

Mak Su said...

aik? macam den konaaaaa yo muko tu.....hark hark hark

mama ranggie said...

ita,
compom...

kak zar,
saje je x nak sorok muka uncle tu...tp bak kata uncle,kite org berempat tau masa tu!

uncle,
saje nak promote uncle..hehehe...

maksu,
dah tentu lah kan!