JellyPages.com

Saturday, August 30, 2008

~Selamat.....~


di kesempatan ini mama nak ucapkan pada korang semua...
selamat menyambut merdeka...
tuk org gomen sure suker sebab ade bonus tahun ni...
dan selamat menyambut ramadhan al mubarak...
mama juga nak minta maaf andai ada yg mama
terlanjur kata,tersinggung kan hati,
terusik jiwa,terlebih gurau dan terkasar sikap...
sesungguhnya mama hanya insan yg kekurangan..
tak sempurna...
dan semoga hari2 yg mendatang
akan lebih baik dari semalam....

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

14 comments:

zino said...

selamat merdeka.. dan selamat berpuaso.. tak ado mantai ko?

miezi said...

selamat bermerdeka jg :)

pak ngah rep said...

mama.. slamat berposa dan merdekaaa!!!

-akuni- said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak - semoga semua ibadah di bulan ramadhan ini diterima dan diberkati oleh Allah SWT

Khas Lysha said...

selamat menjalani ibadah puasa..

KV said...

slamat berpuasa mama!

kuchalana said...

merdeka..?

Slamat berposa mama..

puterikurekure said...

selamat menyambut ramadhan mama.

ada mabuk2 ke? boleh puasa?

mummysyafie said...

selamat berposer mama..

take care erkk

Mieza said...

salam ramadhan yang....

sama la along pun nak minta maaf terksr bahasa @ menyinggung perasaan eira ya...:D

muahhhhhhhsss3x

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt berpuasa dari akak sekeluarga....

Mak Su said...

salam ramadhan buat mama and family

muor76 said...

selamat berpuase di bulan ramadhan..
bagi perempuan mengandung dibolehkan tidak berpuase di bulan ramadhan sekirenya takut jadik ape-ape pade kandungannya..

~dyla~ said...

dah lama tak singgah blog mama....

neway, nak wish
salam ramdhan buat mama sekeluarga