JellyPages.com

Thursday, August 21, 2008

~Semoga ia milikku abadi~

20-08-2008...
sesuatu yg x disangka telah berlaku dalam hidup mama...
sesuatu yg x pernah mama agak,telah berlaku...
memang mama x sangka langsung...
ape dia?
biarlah menjadi rahsia hati mama...
tp mama amat bersyukur kerna ia telah melenyapkan segalanya...
telah menghapuskan segalanya...
akan mama pelihara ia agar ia x kan 'pergi' lagi...
akan mama jaga ia agar ia x hilang lagi...
dan semoga ia abadi milik mama...


bicarajiwa:semalam mama mc lagi...gi sepital for monthly check up...berat mama turun lagi..kalo dikira semula,totally berat mama dah turun 4 kg sepanjang mama mabuk ni...nak buek macam no,selera x do....yg lain semua ok tp baby je x dpt rasa lagi..kecik lagi agaknya...korang doakan mama cepat sembuh dr morning sickness ni ya...dah x larat nak nanggung...kalo muntah tu,sampai krem perut tu dibueknyo...semoga mama akan tabah menghadapinya...

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

24 comments:

Runa said...

not to worry much dear. all will goes well. take good rest

iman_qaisara said...

salam mama... moga mama makin sihat...miss u mama...

iman_qaisara said...
This comment has been removed by the author.
haJa*darLingZ said...

sian mama...jg diri baik2 ye..hope mabuk2 tu cptlah abis...

Ayu said...

semoga semuanya baik-baik untuk era

~dyla~ said...

mama,
berat trun takpe .. janji mama sehat, baby sehat.. tu yg penting, if me suka la berat trun.. hehehehe

risanur said...

moga mama akan sihat cepat...jgn cepat mengeluh coz hasilnye akan berbaloi...moga mama kuat dan tabah ok...

sya said...

Moga cepat sembuh MR

pearlEJ said...

semoga mama cepat sembuh dari morning sickness tuh yer...

nasazfrog... said...

ape la yang menjadi rahsia tuh yer mama... ape pun jage kesihatn tau mama,, aritu check klinik berat den dah,,,,,, yuhuuuu sabo jer lah.. apepun yang penting kandung kite sihat mama... miss u... :)

Khas Lysha said...

mama ni mcm tok ti lah.. biarlah rahsiaaaa....

take care ye mama.. moga mama cepat sembuh dari kemabukan..

sakurasa 2 said...

Biarlah rahsia...yang pasti ia abadi milik mama...

kuInaJentayutiara said...

suspen betui...

apa pun jaga diri yer.

edrina said...

insyaallah tak lama lagiks hilang la mabuk2 tu..sabar yer mama.. be safe kay!

zino said...

apa nya yg tak sangka tu.. apa apa pun semuga sihat sejahtera selalu.. amin..

Ada Ayrissa said...

huhu..b strong k mama?
semua tu dugaan waktu peknen...
x lama lg ok la tu...
:)

kuchalana said...

cayok2...

mama.. lain mcm ja bunyik.. doa byk2 ok.. Allah lebih tahu untuk setiap sesuatu...

Umi Mia said...

moga mama cepat2 sembuh...kesian membayangkan ni ha...

sTrAwBeRrY sHorTcAkE said...

hi, mama!

takecare . . .

eedany said...

Semoga cepat sembuh ya mama...

jaga diri selalu.

Mak Su said...

muntah lambang kekuatan... be strong ya mama.

pB said...

mama

jaga diri tau ...

pak ngah rep said...

mama.. moga2 cepet abes sickness tu.. slamat segalanya.. aminn..

Aleeya said...

take care mama ehh
yaya dulu pon mabuk teruk
semoga selamat ke akhirnya