JellyPages.com

Friday, August 15, 2008

~Misi dalam proses~



menanti dengan penuh debaran...
setiap panggilan telefon di harap dari 'die'...

korang doakan misi mama berjaya ya...
insya-allah,kalo rezki mama..
mama dapat jugak kan!
tp masih di first level...
second level belum di approve...
memang salah satu azam 2008 mama..
kalo pembaca setia,tentu dapat agak!
hehehe....
kite tunggu ya!
tp korang pun doakanlah mama berjaya ya!


bicarajiwa:maaf kan mama sekali lagik...mama masih x mampu nak jenjalan blog korang...tahap kesihatan x menentu...mama masuk opis,punch card pastu terus g bawah..tido..sampailah tghari..lepas lunch barulah tgk sekejap email atau blog..tu pon,kepala sakit...nak x nak,mama sambung baring dlm bilik bos..jgn ingat lain tau,masa bos x de lah mama tido dlm bilik die..kalo ado,haruslah tido je depan pc nih ha...sori ye kengkawan...sebbaik tgh bulan nih kurang keje...kalo idak,kena tahan gak sakit kepala nih kan..
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

14 comments:

NBK466 said...

Ya laa..dah masuk no 4 nie kete pun kena tambah besar ler kot ek?? he..he.he..

mrs e said...

hatiku tertanye2 apekah yang sedang mama nanti2kan itu...hehehe

ape ek..?
xdpt nk agak la..

cendawanintim said...

lorrrrrrrr, siannyer mama..

jaga diri yer..

zino said...

apa pun yg di tunggu semuga berhasill..

kalau tak dok hasil balik asal hehe

~chacha~ said...

ishh kesiannya kat mama..tp sure best kan..
eee rasa x sbr nk kAwen,pastu pregnant..bole rasa mcm tu jgk koy..
huhuh

rasp said...

ala ciannya kat mama! takpe take ur time...fhm sgt keadaan mama tu...mama jaga diri baik2 tau!!!

~dyla~ said...

mama,
insya'allah, moga murah rezki mama

Abang Long said...

Dido'akan yang terbaik buat mama.

-akuni- said...

Ye la, saya pun tertanya-tanya gak apa yang 1st level dan 2nd level tuh...

Tie said...

Biasalah kita pun dah pernah alami perkara sebegitu..Sabar je...

zino said...

ramai ke jumpa "sedara" kat ZOO semalam.. hehe

risanur said...

semoga MR sihat selalu..semoga tabah menghadapi dugaan 'mabuk' ni...
pa yg mama tunggukan ye???

mummysyafie said...

takpe mama..jangan rush sangat. kalau free jenguk lah..tapi kalau idak..weols paham.. :)

ida.. said...

mama g zoo ek.. dah dekat umah ida tu.. awat tak habaq.. heheh