JellyPages.com

Friday, August 08, 2008

~X ade ape pun...~

Salam semua bloggers...sowi ye..2,3 hari ni mama senyap..korang pun sure fhm kan..nak masuk blog korang pun mama x mampu...kepala asik pusing aje kan so tido ajelah mama jawabnye! hehehe...kesian mama kan? (ade ke yg kesian kat mama nih!) mama x de benda nak cerita pun sebenarnya,yelah..x ke mana2 pun sejak akhir2 nih...tp mama nak publish pic anak2 mama yg terbaru...korang layan ajelah k! oh ya,pada semua yg bg petua tu,mama akan cuba nanti...mintak2 mabuk mama ni akan cepat pulih ya!





bicarajiwa:pada sesiapa yg sms mama tu,terima kasih bebanyak ye sbb amik berat..betul kata org,sahabat ni memang susah nak cari...tp pada mama,korang semua memang best!!!x kiralah mama hepi ke,mama tgh sedih ke,korang tetap ade kat sini...terima kasih ye bebanyak...x terbalas rasanya budi korang walopun sekadar ber'sms' je..tu pun sudah cukup bg mama...so,mama nak ucapkan hepi weekend pada semua ya! jaga diri selalu ya! ade jodoh,kite jumpa lagi ya!
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

23 comments:

mrs e said...

alolololo..syian ciann betol kat mama nih..

saya doakan mama cepat elok, k!

n selamat 080808.. (selamat ari jumaat)

ihiks :)

suealeen said...

dah ok ke ni mama? kalo tak berapa ok tak kisah pun tak blog hop. kesihatan awak tu lagi penting...

lainnya wajah anak² mama ni...

Tie said...

Salam ziarah...mabuk ye..nak dapat sorang lagi ke..tahniah lah..sabar je...masa ni boleh manja2 sikit..he he..

atty's said...

semoga mama cpt elok dari mabuk,,

rasp said...

mama kena rest bebyk..tak bloghop pun takpe..fhm keadaan camni...
rasp doakan mama cepat2 ok dari mabuk ni!

take care tau...have a great weekend!

viruspadu said...

rehat2 jer ra

ko tak update pun aku paham

ko tido2 jer

ko lebih penting okey

ratna said...

anakk mama yg kecik tu asyik peace jer.. hik hik..comel

semoga mabuk mama cepat reda.. kejap jer tu kot.. take care yer mama..

Mommy Lily said...

takpe mama..rehat aje...
jaga anak2 dan baby to be to baik2 ye...

take care :-)

ita.itu said...

seksi siot anak ko pki skirt..hehe

cendawanintim said...

cekcinyer aqies pakai skirt tu...

takper mama, rehat banyak2...weol paham..

Mawar Biru said...

mama rehat byk2 yer. hope mama sihat.baby juga! :)

~dyla~ said...

dyla phm mama tak de mud nak update. dyla dlu pun cengitu.....

takpe mama rehat je k...

shafa said...

kena byk2 rehat laaaa mama...tapi kena update gak tau..

mummysyafie said...

mama..kiter rindu la ngan mama..sunyi tau mama takde.

mintak2 lah mabuk tu tak lama yer mama..take care

-akuni- said...

Ala... Mama... jangan le susah hati plak, kami memang kesian kan Mama... kami paham masalah 'makyong'... cuma Mama tu jgalah diri ek, hati dan perasaan pun kena jaga gak sbb boleh bg kesan kat baby nanti...

haJa*darLingZ said...

take care mama ye..anything just bgtau je...hope mama cpt sihat la..mgkin masok 5bln keatas dh okeh...

kuchalana said...

sian mama.. sabar bebanyak ok..

keistimewaan seorng perempuan yg tiada pada seorg lelaki.. hu2.. Allah maha hebat..

jadi jaga diri bebaik yer mama.. smoga smua berjalan lancar.. insyallah..

muadzlife said...

rehat le yerr..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

nanti2 ok la tuhh

Mak Su said...

relax mama, buat sementara ni, layan jer le mabuk2 tu, nak wat cemano.. dah mmg gitu neutralnya, :)

*SiRibenMerah said...

mama..
walaupon iyra jauh dan membizi..
iyra x de tenet kt sini.. tp maseh sempat curi2 masuk blog mama..
mama take care..
jaga kesihatan betul2..
walopon iyra jarang update..
iyra tetap igt mama slalu..
jgn noti2 yek..
cian baby tuhhh~
*hugss n kisses*

zino said...

rehat le banyak banyak... bos mesti tak marah punya.. kan hehe

Sastri said...

setuju dengan Uncle Zino... mama rehatlah banyak-banyak... take care ya...