JellyPages.com

Monday, August 18, 2008

~ATAS PERMINTAAN BUAH HATIKU...~

Salam semua...ape kabar korang? mama mcm tu jugak lah...tp dah kurang lah sikit sakit kepala tu..loya2 tu je masih ado...weekend lepas mama bawak anak2 ke zoo negara..dah lama dorang request kat mama nak ke zoo..tp ade je halangan..so sempena cuti sekolah ni,dah x de alasan mama nak buat so bawak lah jugak mereka..plan nak ke zoo melaka aje tp dah mak mama ajak ke key ell,mama ikut aje..hubby x ikut,die keje...so korang layan gambar kat sana k! gambar mama x de sebab mama yg tukang amik gambar...hiks...











bicarajiwa:...riang hati mama bile tgk anak2 gembira...pada sape yg dah jadi ibu,tahulah perasaan mama bila tgk anak2 happy...sukar di luahkan...skrg ni anak2 mama tggl kat umah makcik kat au3...berat rasa hati nak tgglkan mereka tp mereka berkeras gak nak tggl sana,terpaksalah mama redha ajo..ermmm..mcm ne lah mama nak lalui seminggu ni tanpa mereka,sure rindu...sebbaik adik ikut mama balik,kalo idak,demam mama agaknye...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

23 comments:

Mak Su said...

wah, meriah ek bebudak dpt gi jenjalan.. :)

mummysyafie said...

salam mama..sihat ke? hopefully semua ok kan..

cekci nya anak mama yang kecik tu. best kan ada anak pompuna

psst...nanti amik award kat blog saya yer mama

kuchalana said...

rehat byk2 mama..

haJa*darLingZ said...

wow g zoo ke mama...alie pun ngikot...nk bwk madiha g zoo la nnt...huhuhu
*mama sihat x?*

Khas Lysha said...

syoknyer g zoo beramai2,.. mmg kan mama kalo kita dpt menghappykan org yg kita sayang kita lah manusia yg paling happy..

edrina said...

suka nengok adik yg semangat tu :-)
teringat kat anak akak, najihah waktu dia debod dulu.. geram kan..sedap jerk dipeluk2 hiks..

Ye lah hanya mereka yg bergelar ibu jerk tahu camana perasaan tu :-)

Ceera said...

mana gambar mama??

sonok la dorang dapat jalan2 kat zoo..

zino said...

zino last pegi zoo masa alang kecik2 lagi serik rasanya.. hehe dia mengamuk kat dalam tu..

makna nya hafzan belum pernah masuk ke zoo lagi..

Ada Ayrissa said...

bkn budak2 jer berhajat nak ke zoo negara mama, kiter yg mak budak nih pon tingin nak g...ihihihih..
tggu bb beso sket leh la bwk dia...
dulu pegi masa zaman budak2 dulu..lain dah rupa agaknya...

p/s : ibu mana x sygkan anak..ibu mana yg xkan rindukan ank...ye x?

Tie said...

Ooo..best nya gi jln2... tie lama tak gi kl..kena kumpul duit seguni baru boleh.. he he..tmpt shopping kan byk..

-akuni- said...

Wah seksi nya 2 orang yang pakai gaun merah itew...

~dyla~ said...

ayoyo... cekcinya adik tu.....bdn dah la gebu....

mana nak larat pakcik dia dukung... hehhe

irasilver said...

wah best nya mama! Baru i ngat nak pi minggu depan! Berapa eh tiket masuk dia skang mama?

*napa dlm gambar mama takde?

risanur said...

risa pun dah lama tak gi zoo negara...mesti best kan...
hope mama dpt bersabar menanggung rindu dgn anak2...risa gak la tak tau bile nak dpt anak sendiri :(

Ms_MER said...

dlm penin2 pon sempat mama bw anak2 p zoo ekk...tp pic mama tadak ponkk..:P

muor76 said...

syok tengok anak hepi bergelak ketawe.. aritu muor bwk anak gi kontan mandi laut.. punye ler suke.. tapi yg harunyer.. bile tak nak naik.. sampai nangeh nangeh.. puas ler memujuk... huhuhuhh

YanDarwisy said...

Wa...seronoknyer dia berjalan. Zoo Melaka mmg siok, tapi letihlah pulek nak berjalan kan... mama masih gagah lagi tu...

Kak Lady said...

Mama...cuti sekolah dah bermula...tapi anak2 mama takde ye...alahai...mesti sunyi...sebab dah biasa diorang ada kan?

KAKTINY said...

apa lagi yang paling hepi selain tgk org yang kita sayang hepi kan kan kan..

rasp said...

bila anak hepi kita pun hepi gak ek mama! lupa sakit penat kan mama!

biasa lah mama, coti2 ni mulalah merengek nak balik kampung lah, nak dok sana lah dok sinilah..yg merindu kita *ahaks*

mama take care k!

Zareda said...

besnyer mama dapat gi jenjalan..

merahnya baju adik ngan kakak tu

cendawanintim said...

cekcinyer aqies...

rehat banyak2 yer mama...

ratna said...

mama,
ibu mana yg tak nak tgk anak dia happy.. saya ni mmg rasa happy sgt bila tgk anak saya senyum, ketawa..