JellyPages.com

Monday, August 04, 2008

~Majlis itu....~

Salam korang..ape kabar? mama masih mcm ni..patutnye mama kena warded tp mama x nak..so bidan suh mama sign kalo jadi pape,tanggungjawab sendiri..muahahaha..boring lor kalo dok kat sepital tu..ni kes blood pressure mama tinggi lor,140/95...tp bidan tu cakap kalo rasa lain mcm,segera ke sepital...hari sabtu dan ahad tu mama x jadi g soping,rupanye sepupu hubby kawen..mama lupo lor...kembar mak mertua mama punya anak...so berumahtangga lah mama kat situ...korang layan lah gambar bawah ni ye...


dinikahkan sendiri oleh bapak perempuan...
darah gemuruh,sampai 4 kali lafaz.hehehe...
debaran pengantin perempuan...
si kembar,cuba teka mana mak mertua mama..?
batal air semayang...
ciuman dari suami...
malam berinai...


berarak siangnye pulak...

bicarajiwa:..mama kurang sihat...mabuk tp x lah semabuk masa mama mengandung si hakim...masa hakim,langsung x boleh makan..mesti muntah balik sampai lembik badan mama..agak2 korang lah,mama nak dapat bb ape? sebab masa mengandung dua puteri tu,mama x mabuk langsung,sihat dan still boleh berjogging...tp masa mama mengandungkan hakim,mama mabuk mcm ni...memang rasa badan x sedap je,kepala asik pusing je..kalo ade rezki dapat bb boy,syukur alhamdulilah...korang doakan mama sihat ye! ni pun dah 2,3 kali muntah...sampai bos pun kata,amiklah mc tp mama je x nak,sayang lor cuti..agak2 x larat sgt,mama balik je lah kang...

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

15 comments:

viruspadu said...

berani ko ra, balik

kalau aku, aku duk je spital

bahaya okey

ratna said...

maybe bb lelaki kot...

haJa*darLingZ said...

hehehe...mama kite g wedding ni dekat kul 2 dh tau..org dh nk balik..kong asam je.tp nasib mk mertua nmpk muka ni..klau dak maunye kena jeling..kehkehkeh...masa kt msjid xnmpk pie ke..dia kemen keletah dok bciter ngn kite si fndi smpai 3,4 kali lafaz...sabo jele

cendawanintim said...

lorrrrrrr, naper mama tak stay kat spital ajerr????biar ler buhsan, asalkan mama n baby ok2 ajer...

banyakkan rehat ok..

Zareda said...

tak nampak gambar tu...

atty's said...

salam mama..harap mama tabah menghadapi saat2 ini..

sakurasa 2 said...

mama take care !!

zino said...

high blood ni jangan main main ikut nasihat bidan tu .. kena berehat panjang tu.. kalau kena duduk spital elok le duduk sana sampai stabil..

bidan ke misi ni? hehe

Aleeya said...

mama byk2 rest ekk...
terlalu aktif sgt pon tak bley k
agak2 letih tu ..rest ok
take care

ida.. said...

mama cam ada chances nak dapat baby boy je kan..... mama jaga kesihatan okey.. jgn risau2...

shafa said...

Babi laki kot...better rest dekat hospital...kl ada apa2 senang skit...yang kena sign yang tahut sikit tue..

Abang Long said...

Jagalah kandungan itu ...

Jie said...

jaga diri tu...

ita.itu said...

selamat pengantin baru..wah mertua ada kembar ek..mcm kelaka lak ek bila kembar dah tua..hehe

LayarLara Legendary Of Journey said...

Mama, berani biar bertempat...

High BP ni akan memberi effect pada baby. Last month member kita terpaksa cezar pada usia kandungan 6 bulan sebab sawan, mulut berbuih dan buih yang kuar tu berdarah. Baby dia survive cuma 38 hari sahaja.

Nasihat saya kalau awal2 dah menunjukkan HBP pleaseee concern about yourself and your baby. Sayang baby tak??