JellyPages.com

Monday, March 24, 2008

SELAMAT HARI LAHIR!

Salam...apo khabar teman2 seme?mama doakan agar semuanya sentiasa dilindungi allah..di minggu ni ramai sungguh yg sambut besday lah...so mama nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR pada kak long ,adikku...dan anak die ni... serta anak buah mama si Aiman..(anak sulung intan-yg baru dpt bb twins) semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezki...

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


23-03-pada kak long, eira nak ucapkan semoga kak long akan sentiasa bahagia dgn cara kaklong tersendiri...biar apo org nak kata,yg penting kak long bahagia...allah mungkin x beri kak long kebahagiaan(pasangan) yg sebenar didunia tp pasti allah akan kurniakan di akhirat nanti..tp mana tahu,selepas ni kan?doa eira sentiasa dgn kak long...

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


23-03-pada adikku... ameera,jangan nakal2 lg ye!walopon dah lepas SPM tp awak tu masih anak mak dan ayah...along doakan agar dpt sambung study dlm bidang yg diminati...nursing...blajalah sampai akak capai cita2 akak tu...

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


25-03-pada an nisa ,auntie eira ucapkan selamat hari lahir yg pertama... semoga nisa akan jadi anak yg solehah dan bijak...balaslah kasih sayang mama dan papamu sebaik mungkin seperti mana mereka menyanyangimu sayang...auntie juga berdoa agar nisa dikurniakan umur yg panjang dan dimurahkan rezki...


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more_

P/s: dan pada aiman jugak!mama x de gambar die lah...tp mama tetap doakan agar anak buah mama tu akan jd insan yg berguna..itu bukan saja harapan mama tp harapan seme ibu bapa yg mahu lihat anak2 mereka berjaya kan?x de sorang pon rasa mama yg mahu lihat anak mereka gagal kan?kite sebagai ibu bapa haruslah sentiasa berdoa dan beri perhatian pada anak2 dan kasih sayang yg secukupnya...insya-allah,anak yg baik akan balas jasa kita...cuma jgn terlampau diberi muka...(seimbangkan dunia dan akhirat)...nanti makan diri kite balik seperti drama IHSAN di tv3 pada malam minggu lepas...sungguh menyayat hati!

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

34 comments:

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

erm,
ramai nya geng besday mgu ni....
kite kat sini takde org celeb besday la..
kek tu nampak cedap ek..

viruspadu said...

terima kasih untie era...

:)

Ungku Nor said...

drama Ihsan tu?
whoaaa..Dato nangis tengok ending dia.
akak lari masuk bilik cecepat.
takut termenangis depan dia..*malu*

ngeri bila ngenangkan nasib jenazah anak derhaka tu kan mama?
naudzubillah..

Jie said...

hepi bufday utk semua yg sambut..best kan..hari istimewa dekat2..


p/s pasal skrin desktop ke?
ada sy buat tutorial kt sini

http://kujie2.blogspot.com/2008/01/skrin-desktop.html

tk pe, kalau tak faham , kakjie bg tau lagi:

Mula² kat keyboard kita tu tekan button Print Screen .Button tu bersebelahan dengan Scroll Lock dekat dgn F12 tu.

lepas tu Open paint/adobe photoshop....clik Ctrl + V,

Dah ade dah screen desktop kita kat situ..editlah

pastu save as...mcm biasa.

Aku Bukan Bidadari said...

mama..bday tiara 26 September..tulis dalam kalendar tau tau tau.. hihihihihi

Zareda said...

ramainya sambut besday.. happy besday ler untuk semuanya..

wan said...

uih ramainye sambut besday.. moga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan segala yang dihajati ek..

cendawanintim said...

Mama,

ghairah benor tengok kek itewwwwwww...hikhik

Kak Lady said...

Mama...ni wish birthday 4 in 1...

Semoga semua yang menyambut hari lahir...dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya...

zino said...

ramai nya sambut birthday serentak..

selamat hari lahir kepada mereka semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan.. amin

KV said...

comel nya lilin nombor 4 tu.
Selamat hari jadi buat org2 tersayang mama ranggie.;)

mama ranggie said...

dyla,
kek tu..sedap tau!

ma'mah,
bile nak buat?

kak ungku,
memang sedey..nangis dibueknyo!

kak jie,
thanks ya!dah blh dah...

abb,
ok..nanti mama catitkan...

kak zar,kak wan,
thanks...

c.intim,
sedap kan kek tu?

13may said...

selamat hari lahir buat mereka mereka semua :)

mama ranggie said...

kak lady,uncle zino,kv,
ahah..4 in 1 ni...thanks ya!

mama ranggie said...

13 may,
ok!thanks ya!awak bile plak?

ita.itu said...

happy bday sume..semoga panjang umur dan murah rezeki ye

tintaHati said...

Hepi besday utk semua2 yg sambut besday tuh.... besday tinta dah lepas....aceehhh....terliur tgk ckelat cake..

Mawar Biru said...

Salam..
hi mama~~
sy pengunjung baru mama.
slamat berkenalan~~

nasazfrog... said...

mama time bezday ni yang paling besh KEK n HADIAH kan kan... hahahah... kek coklat tu mmg den suko mama...

silversarina said...

mac...ramainya sambut birthday...

happy birthday semua !!

muadzlife said...

huuiii sambutan besdei beramai2 nampaknya...ramainya lahir bulan march ek...

blackpurple @ jowopinter said...

Sedapnya kek.

Ucapan Selamat Hari Jadi yang terlewat buat yang berkenaan. :)

NBK466 said...

Wah...serentak B'day ekk..jimat buat majlis sekali..he..he.he.. Hapi B'day lah 3 kali...

fizz said...

salam mama,

lama x menjenguk di sini, wah ramai betul yg menymbt kelahiran bulan ni, kalau ahli keluarga sy ramai yg hujung2 taun :D

mama, citer ihsan tue menyayat hati kan, nangis sy nengok citer tue, rs nak tepon ibu sy terus malam tue, nk minta maaf, tapi die dh tidur, mggu ni sy balik kampung, hehe xsbr nk jmpa ibu tercinta :D

"sishoney" said...

wahhhhhh ramainye yg sambut birthday..
wish happy birthday kat dorang ekkkkkkkkk*windu la kat mama*

fealize_eleanoer said...

hepi besday to everybody !

Mak Su said...

orang-orang rabiulawal ler tu? seronot ek... lagiii seronot tgk kek-kek tu, nyam nyam nyam

mama ranggie said...

ita,tintahati,
thanks ya!besday awak plak bilo?

mawar biru,
selamat datang ke blog mama..jgn lupo add link mama yo!

nasaz,silversarina,
kek itu memang sodap...strawberry coklat lg...

muadz,
ramai gak kan mac ni...kite tgk next month plak k!

bp,
thanks ya...

mama ranggie said...

nbk,
thanks ya..compom ke singapore?

fizz,
memang sedey..mama nangis sampai bengkak2 mata..sungguh menyayat hati...

sis,
mama pon wendu gak...dah makin maju ye sis...teruskan usaha ya!

fealize,maksu,
thanks ya!nanti besdaykalian,update lah k!

-akuni- said...

Ramainya orang besday... Happy Birthday to all!

sabiah said...

lapar bila tgk gambar kek mama tu...
happy birthday utk semua kenalan mama tu..

mama ranggie said...

ahni,
thanks ya...

sabiah,
lapor ke?hehehe:)

Kasawari said...

Selamat hari lahir semuanya.. smeoga panjang usia dan dimurahkan rezki serta dipermudahkan urusan dunia dan akhirat..

adik mama tu yang ke camping kan.. salam untuk dia ya..

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

kasawari,
ok..nanti mama panjangkan salam tu...