JellyPages.com

Friday, March 28, 2008

Ade org belanja makan!


UPDATE
Lukisan mama dah sampai...mama tempah lukisan dr
die ni ...gambar adik....cantik x?mama nak beli frame die aje...


UPDATE...

LOKASI :BILIK MEETING HBA SDN BHD.
MASA :LUNCH HOUR,28-03-08
PARTY :MAJLIS PERPISAHAN PROJEK MANAGER HBA(SITE)...



Ir.Kana (projek manager) dan En.Nadzri (director)persiapan majlis
kek amaze coklat tiramisu...
masa potong kek
director beri ucapan perpisahanjemput makan semua..dua org ni lah bos mama-R.E dan A.R.E... masa mengemas...



P/S: Mr.Kana ni seorang p.m yg memang teramat baik...susah nak dpt bos yg macam die...so sekarang director plak yg akan selalu dtg sini pantau keje kat sini..En.Nadzri ni plak memang seorang director yg mesra alam...baik hati sgt...pekerja2 memang sayang kat die...die memang xpilih bulu..jarang staff kena marah..kalo buat salah pon die akan tegur secara lembut...bagus kan?bos mama yg 2 org tu sebijik perangai die...baik yg amat,tu pasal mama malas nak cari keje lain...bos baik tu!mana nak cari...




Tempat : Pizza hut,Port Dickson..
Tarikh : 25-03-08...
Sponsor: Main contractor...




P/s: mama jeles tgk korang buat n3 makan2...mama pon nak buat gak! biar korang plak telan ayaq liuq...muahahaha....kat PD dah ade pizza tau..cuma MC D je lom ado...uwaaa!ceera,len kali jgnlah update pasal MC D...nak g jauh,kat somban!...



PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

21 comments:

puterikurekure said...

nyum! nyum!

sodapnyaaaaaaaa.........

cendawanintim said...

Mama,

dah soploh kali telan air liur nih...

lama dah tak pegi pizza...lama tak pekena sup cendawan...yummy..yummy!

Mommy Lily said...

syedap aihhh..meleleh air liur mami nih...camana ni

Ungku Nor said...

mama, jom turun snwang, kita layan mcd..hehehe

tulip said...

bestnyeee.. saya salah sorang hantu pizza..

Sabiah said...

mama,
suke buat sy rasa lapar....
waaa...nak mkn piza.

TauruzMama said...

cedap,cedap..
gambar putri mama tuh canteq rrr!

TauruzMama said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ita.itu said...

lawa la dia lukis..pandai betul kan

silversarina said...

cantik lukisan tu, serupa dia lukis...alahai, sedapnya makan-makan .....

semoga adik segera sembuh, INsyaAllah.

Azhar Ahmad said...

syedapnya pizza, bila mama nak belanja ni?

-akuni- said...

Sedap nya makan-makan... lapar lah pulak rasanya....

ida.. said...

emmm cute la potrait adik... mama mai la hari kraf kat jln conlay.. jejalan shopping.. :)

viruspadu said...

adeh

ni yg aku lemah ni tauuuuu

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

sila jeles ye semua...:)

kek tu memang sedap tau!

mummysyafie said...

i like tiramisu..nyumm..nak kena carik one slice pas nie..

sya said...

wah sodap gitu

pB said...

salam ...


aiks ...
kaki ayam jer ker kat pejabat tu.
sempoi sempoi ...

PD tak ada Mc D..
Biar betul nie ...

Jie said...

mama>>bestnya part makan2 tu.. hari sabtu lepas kakjie pun keluar g makan2 ..berdua je dgn Intan. Ambel snack kul 3 kat pizza hut..hehehe..best tau berdua2an dgn anak2 sesekali mcm tu

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

mommy syafie,
sile carik ya!

kak sya,
sodap!

pb,
kat opis ni seme karpet so x benarkan pakai kasut...

kak jie,
sesekali kuar dgn anak memang besh!

haja said...

mama...kem salam ngn dyla n asla tau....ckp kt dyla tu..konang2 lah den ni ha sepupu sepapat dia nihh....hehehe