JellyPages.com

Wednesday, March 26, 2008

N3 KE-100

Wah...pos mama kali dah masuk yg ke 100...perghhh!x sangka ya,pejam celik dah 100...sejak mama mula berblog ogos 07 diperkenalkan oleh die ni dan sampailah arini...dan mama dah punya ramai teman2 yg baik hati di blogspot ni...seronok sangat!dr x tau ape2 pasal blog,arini mama dah fasih sikit la...tp x lah terer lagi mcm yang lain...masih ade lagi yg mama kena blaja pasal design blog ni...so pada n3 kali ni mama nak bg award plak lah sempena n3 ke-100 mama ni...




award ni mama nak bg kpd bp,uncle zino,maksu,kak luna,kak lady,kak sya,acai,sastri,uncle zabs,umie,azhar ahmad,azzam,abg budin,kassim selamat,azlanlin,pakngah,pak teh,cikdinz,nbk466,kak jie2,kak long syikin,kasawari,maklang,po'chik,13may,usop,cikgu jawa,cikgu panji..



yang ni plak mama nak bg kat ahni,kak e,kak wan,ummi montel,ej,ceera,nanarahman,mama fatini,red diva,od,tulipfebruari,silversarina,fozalin,strawberry,sweet666,itaitu,lily haslina,kak izawani,kak ayu,muadz,kak long zura,fizz,kailan,mineral,ms_mer,mummy rizq,waterlily,mommy lily,mummyshafie,...


dan award tuk yg very friendly ni mama nak tujukan pada viruspadu(of cozlah kan!),wynn,hotmama,umimia,retna,haja,sishoney,kak ungku,hepi irfa,ku ina,kak zar,aleeya01,cik pid,mieza,pb.kv,nasazfrog,rafflesia,cendawan intim,iman qaisara,fealize,faizah haris,dalila,fizz,tintahati,arrianna,aku bukan bidadari,jijah,mika onik,wiween...
dan pada semua yg mama add link kat tepi tu...
korang memang best!




~lagu ni mama tujukan khas buat semua teman2 yg pernah masuk,silent reader atau yg memang selalu tggl jejak kat blog mama...semoga persahabatan kita akan kekal disulami keihklasan dan kejujuran...mama amat sayang akan persahabatan ini...teman sejati memang sukar dicari tp kalo dipupuk dari awal sesebuah persahabatan,pasti akan abadi dan sejati... (sebak mama!)



Photobucket Image Hosting by Picoodle.com..

45 comments:

Ungku Nor said...

haa..seb baik ada nama akak.

akak baru nak meragam bile nengok nama akak tak naik-naik..ahakss

kemat said...

tahniah..dah sampai ke seratus..jgn berenti lak..terus berblog..gomen pun dah sokong sekarang nie

Ceera said...

auww...dapat award lagi la, tq mama...

Umi Mia said...

tahniah....and thanks for the award..I like...

mama ranggie said...

kak ungku,
mana leh lupo kak akak yg unibers ni...:)

kemat,
selalu jengah gak blog awak tp jrg tggl jejak...

ceera.
ur welcome...

umimia,
thanks...u like?

Jentayutiara said...

tahniah.. ulangthn ke 100.... opppsss en3 ke100

mula2 msk sbg silent readr tp bl dpt award melompt2 smpai kembang #@#*#* hihihi...tenkiu tenkiu mama..

muadzlife said...

tahniah n3 ke 100

iman_qaisara said...

salam mama...
tq mama...uhuhuhuhuuu trharu...

Jie said...

Tahniah....!!

Untuk entri yang ke 100 dan terimakasih atas award tu...

Bagi saya blog ini baik dan ia juga buruk. Jika tidak kerajaan yang mengawalnya, kita boleh mengawalnya sendiri. Jika kita tahu menggunakannya, ia mempunyai sejuta kegunaan yang tiada diperolehi kecuali melaluinya.

Terimakasih kerana hadir dalam salah satu bab yang terindah dalam hidup saya.

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

WaH...
DaH SeRaTuS YeR...
BRaVo BRaVo ...

:) sMoGe uKHuWaH Yg TrJaLiN KeKaL ~

viruspadu said...

yeeee dpt award

kalu dpt duit lg best ni hahaha

larikssssssss

ita.itu said...

eh tq mama..sbb bagi sy award..muahh

Beauty Bride said...

nak majuk la mcm nihh,,,

:(

-akuni- said...

Eh eh nama blog saya pun ada..... tenkiu Mama.

Azhar Ahmad said...

Uhhh TQ mama, bagi award. Saya nak letak kat bloglah... bangga ni. Award pertama sejak 6 tahun berblog.

zino said...

terima kasih.... ingatkan dapat tiket kapal terbang ke apa ke.. hehe

cikgu jawe said...

huhu.. terharu le dpt award dr mama. walaupun blog aku buruk je. TQ byk2 kak eira.

tahniah juga n3 ke 100. bukan senang nk cecah 100 tuh.

cendawanintim said...

Tahniah mama...n3 dah ke seratus...hikhik...

Time kasih mama...first time nih dpt award...

Teruskan ber'blog'...harap persahabatan ini jugak kekal selamanya...even di alam maya, tapi rasa cam dekat jerk...muahhhs tuk mama...jaga diri bebaik mama..

Kasawari said...

Tahniah MAMA.. semoga teruskan beblogging ya..

Cikpid said...

Tahniah mama ranggie dah n3 ke 100..name sy ade disitu..huhuhuhuhu..sungguh terharu..tq..muah..muah..muah..

mama ranggie said...

kepada semua yg tggl komen kat sini,
mama cuma harap persahabatan ini akan kekal dan abadi..dgn berblog ni mama dpt kenal berbagai ragam,kisah suka duka,kerenah dan macam2 lg sikap manusia...dan dgn berblog jugak mama dpt memperbaiki diri agar menjadi insan yg lebih baik walopon x seberapa...dan dgn berblog juga mama dpt menambah ramai kenalan di serata malaysia..org cakap kalo sesat kat mana2 blh lah g umah bloggers yg terdekat...insya-allah,mama akan terus berblog selagi terdaya kerana berblog juga satu terapy tuk mama melepaskan tensen atau meluahkan apa saja yg terbuku dihati...pada semua yg berusia dr mama,mama dah anggap mcm abg2 dan kakak2 yg byk memberi mama inspirasi dgn kisah pengalaman suka dan duka...kepada yg sebaya atau lebih kurang umur dgn mama,byk memberi mama jalan ke arah memperbaiki diri mana yg terkurang tu...pendek kata,mama banyak belajar dr semua bloggers...mcm na nak perbetulkan diri..blaja mana yg patut dan dpt manambah ilmu didada...

terima kasih yg teramat sangat kepada semua kengkawan mama disini..kalianlah teman mama..tatkala suka kalian bahagia,tatkala mama duka,kalian tetap disis memberi semangat!mama sayang kamu semua!keep in touch ya!

Naughty Babe said...

mama, nama saya takde termasuk eh.. tsskk..tskk..tsskkk..

;p

sya said...

Terima kasih terima kasih.. (tepuk tepuk).. saya dgn iklhas dan kembang hati menerima anugerah dr mamaranggie

pB said...

salam Mama

terharu nyer pB sebab dpt award

tak pernah dapat tu ....

terima kasih byk byk ....

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

mama memang seorang yg mesra n frenly ngan smua...
dyla ni jenis pemalu sket. hehehehehe.....
rajin2 update k...

mama, mcm ne ngan bisnes?

wan said...

Uih, hangat sungguh blog ni. Dah sampai post ke 100 dah.

Oh, bagusnya Iera, semua bloggers dapat award. Adil dan saksama gitu. Sampai kak wan dapat beautiful blogger. *malu*

Keep on blogging!

TauruzMama said...

Tahniah Mama!dah seratus entry..tp kiter nak majuk jugekkkk..

Mieza said...

tq mama sbb ingat gak kat mieza ni...:D

opis hubby mieza ada pg PD 5/4/08 sabtu dpn...

nanti mieza YM mama ye...mieza nak sgt jumpa mama...:D

Mak Su said...

timakasih mama, dgn award yang besh tu... mmmuuaahhh kat mama. oh, patutler blog mama vogue ek, tgk ler sapa sifu dia.

KV said...

tq mama
owh sungguh terharu

haja said...

mama..payah skit nk masok blog mama lately...cam hang jek..tu yg xleh anto komen...

Zareda said...

dah seratus ek.. syabas.. teruskan bebrlog.. majulah blog untuk negara.. hehehhe

Terima kasih atas anugerah..

arianna adrizal said...

rajinnya mama bg award kat kami ni! ;) tapi takpe.. ai laikk

tahniah dah sampai entri ke100 dah! rajin2 tulis lagi ye. muahhh!!

silversarina said...

wah.. bagi-bagi award lagi sambut entry ke 100.... keep on blogging mama !!

btw, thanks for the award.

pearlEJ said...

wahhhh terharu lakk dpt award dari mama neh... mekasih bnyk2 mama.. :)

Wiween @ Awin said...

waahh...dpt award lg drp mama.tq mama cyg! i really appreciate it! ;)

mama ranggie said...

dia harris,tauruzmama,
awards friendly tu mama bg kat awak berdua...mama kan kata pada seme yg selalu jengah kat sini dan tggl komen...jgn ngajuk k!


kak sya,pb,kak wan,kv,silver,ej,wiween,arrianna,
thanks..ur welcome...

mieza,
ok..nanti ym mama ye-mamaranggie..

maksu,
mestilah kan...tgk lah sifu die...:)

haja,
mama dah banyak repair blog ni bagi ringan sikit...ke pc haja banyak bende x?

viruspadu said...

ra, sori la aku xdan lg nak godek blog ko... nnt yer... jgn mare aku tau... aku akan curik2 masa gak setelkan blog ko ni key

mummysyafie said...

mama..tima kasih yer 4 da award... :D

Mommy Lily said...

terima kasih mama ...semoga persahabatan kita berkekalan yer...bila nk dtg umah?...hiksss

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

mah,
x kisah lah..kan aku dah cakap...bilo ado maso...:)

mommylily ,mummyshafie,
ur welcome...

cikgu panji said...

Patut le rasa nak datang je, rupanya mama bagi award. Tahniah krn n3 ke 100 dan t kasih krn award tersebut.

Ms_MER said...

lama x jengah blog ni, skali dpt award plak..tharunya sayer..tq tq

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

cikgu panji,ms_mer,
ur welcome...thanks ya coz menjadi pelawat di blog mama neh...

mama fatini said...

huhu time kasih akak coz bg awrad tu ke saya terharunye... huhuh