JellyPages.com

Monday, March 10, 2008

Apa kes???

Hai seme...ape khabar arini?harap seme ok!ape citer di tempat korang?pasti menarik bukan...satu perubahan drastik kan?seperti dilanda tsunami...itu dah suara rakyat so pemimpin yg terpilih jangan plak dok diam aje...laksanakan lah janji2 yg ditabur sblm PRU12...mana2 blog mama pergi kebanyakan kisah PRU so mama nak letak sikitlah gambar2 PRU dikawasan mama ni tp alhamdulilah x de kes2 yg kurang enak didgr...
penyokong fanatik sebuah parti...

poster2 yg digantung...
sehari selepas...poster masih ade!Photobucket
di hari kejadian...

Hari ahad plak mama g bawak anak2 ke Masjid Tanah..cadang nak jenjalan aje tp disebabkan mama dah tergoda dgn beberapa pasang baju,haruslah kan...mama sambar ajelah...tp pict baju mama lupa nak amik...jd lah tuk pakai g keje...bawah ni gambar masa mama on de way balik ke rumah dr Masjid Tanah...poster2 masih x di bukak...dan ramai betul kenduri kawen sepanjang jalan ke sana...kalo uols nak tahu,perjalanan mama ke sana cuma makan masa 30 minit aje..x jauh pon dr rumah...

ALAM
simpang nak ke PD...
Photobucket
di Kuala Sg.Baru...
Photobucket
Photobucket

Photobucket
ni di atas jambatan di Jeti Tg.Agas...
P/S:Ape cerita korang plak pasal PRU?ade sesetengah tempat,ade kes gaduh!kat tempat korang ade x?lepas ni *acu* x leh jual tau,kalo x, ade yg mati bunuh diri sebab *alah...syhhh...ade jugak blog mama nanti kena saman ni.....mama ade bende nak citer tp nantilah...korang layanlah dulu ek!blog tgh megong,gambar x leh upload...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

22 comments:

Mummy Rizq said...

aduss mama... upload lah gambar baju baru...

Mak Su said...

dulu mak su rajin gi linggi, tido kat sana, nyaman je...

happyirfa said...

salam mama..
nanti buleh ambik upah tanggal bendera pulak..he he

Ceera said...

saya no komen, hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

huhhhhh...citer undi lagi, hahahaha....

puterikurekure said...

mama ngundi tak? saya takla mama..lupa nak daftar. skang ni, menyesal kemudian pon tak guna gak. perak dah jadi negeri berkebajikan. hohoho...

arianna adrizal said...

tgk gambar alam tu teringat dulu cecita nk masuk sana.. huhu~

mama ranggie said...

mummy,
lupolah...

maksu,
ye ke?nanti dtg2lah selalu...

irfa,
hehehe...x koser maks aih...

ceera,
syhhhh....

rafflesia,
dah muak kan dgr?

putri,
mama pon x undi lor...kuang3x...

arianna,
dkt je dgn umah mama...

kasutVincci said...

mama, nk tgk baju baru!!!!

ita.itu said...

mmg perubahan gile kan..x caya sy kak

mama ranggie said...

kv,
ala..malu ar...baju org gebu...hehehe...

ita,
betul lah kan...x sangka...

Wiween @ Awin said...

mama pic pekan tu cam pekan pasir panjang jek.hehe

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

MaMa oH MaMa ...
WaNa LtK uRL BLoG MaMa Kt BLoG WaNa eK :D

Azhar Ahmad said...

Cantik gambar yang mama ambil tu... berkenan saya... Tempat saya biasalah... panji biru memerintah.....

~ahni~ said...

Rasanya saya pun tak ada apa nak cerita pasal pru12 sebab semua orang pun dah sibuk bercerita.....

Aleeya said...

mama,
Perak dah jadik hak milik DAP :((, DAP menang besor kat Perak

cendawanintim said...

Mama...

yolah mama..tenet sehari dua nih problemo ler...

Mommy Lily said...

best ke kt masjid tanah tu mama? kedai duty free ke..?

mama ranggie said...

wiween,
tepat sekali...

wana,
silakan...mama dah lama letak url awak kat sini...

azhar,
dun mama-biru..tp parlimen-mata sebelah...

ahni,
betul lah...

aleeya,
asal jgn cina yg memerintah,udahlah...

cendawan intim,
samalah kat sini..streamyx megong...

mommylily,
oklah jugak..tp x lah besar mcm bandar seremban...

mummysyafie said...

kat sini macam kureng sikit perang poster...lagipun semangat PRU12 kurang sbb kiter tak pegi ngundi.. :)

mama ranggie said...

MUMMY,
samalah mama...x g pun undi...

haja said...

mama..terubat gk windu diati tgk gmbo pekan psr pjg tu....hehehe