JellyPages.com

Friday, March 07, 2008

PERCAYA X KORANG???

Ok sayang,besok dah ngundi kan?so mama x masuk opis disebabkan mama nak g ngundi...mama just nak wish korang 'Selamat mengundi'...buatlah pilihan yang terbaik...kite jumpa hari senin nanti dgn cerita2 terbaru yg pasti hangat!!!tgk sape menanglah kan?tp harap janji jgn tggl janji aje...lepas PRU buat do no aje...opppsss!x leh cakap lebih2 nanti x pasal2 blog mama kena sita kan?so sebagai penutup tuk minggu ni,mama publishkan gambar2 yg mama dpt dr email...terpulanglah pada korang nak percaya atau tak!mama pon conpius ni...atau gambar super impose bak kata pelakon tooootttt!!!!










P/s: 'selamat berhujung minggu...hati2 ya kepada yg pulang jauh ke kg...biar lambat asal selamat'..dan pada yg turun mengundi,undilah yg terbaik!!!JANGAN BERGADUH!EWAHH!HEPI WEEKEND...WENDU KORANG SEME...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

29 comments:

nasazfrog... said...

hai mamaku cayang.. erm lame sungguh tak jenguk blog mama nie,,, thanks mama sebab sudi masuk blog sy.. ooo cuti ker..ok jumper isnin nanti, take care.

mummysyafie said...

balik ngundi yer..saya tak leh ngundi lagi..umo dah tuo..tapi nama takde lam rekod..hihihihi

ita.itu said...

ohh..menakutkan gambr itu..selamat mengundi mama

Kak Lady said...

Mama...Selamat Bercuti & Selamat Mengundi...'Undi anda adalah rahsia' heheheh....

Kak lady pun dpt gambar tu dari email...ntah betul ntah tidak kan?

Mak Su said...

mcm tak berapa percaya ler tgk gambar tu

Azhar Ahmad said...

Tak tahulah kesohehannya....

Shahlina Mustafa said...

akum kak.selamat berkenalan..rajin2 masuk lah ke blog saye ye

zino said...

mama ngundi kat mana ni? sampai ambik cuti hehe..

kalau tanya uncle.. memang tak percaya pun benda2 tu..

~ahni~ said...

Eh amende tu? Menakutkan je ek...

Selamat Mengundi...

mama ranggie said...

nasa,
yelah...len kali singgah lah selalu..'

mummy,
mama x nugundi lor...

ita,
mcm x percaya je kan?

kak lady,
semalamt mengundi ya...

maksu,
tulah pasal..mama pon mcm x caya je...


azhar,
bukan leh cayakan...

shahlina,
nanti singgah lah lg...mama dah masuk blog awak tp x de ruang komen pon...

uncle zino,
eira undi kat sini aje tp opis tutup,cuti jelah kan...

kak ahni,
mama pon conpius mende tu..x tau ape..tp bukan leh caya pon kan!

sabiah said...

menggerunkan.ape tu,rama2 jadian?
selamat berhujung minggu mama!

arianna adrizal said...

selamat utk mama jugak! ;D

Zareda said...

mama
selamat mengundi..

sekarang ni kalau tak tengok dengan mata kepala sendiri jangan 100% percaya.. sekarang ni teknologi macam macam

Cikpid said...

uishhhh..sungguh menakutkan gambar itu..apakah binatang nye tu??Selamat mengundi yer..

mama ranggie said...

sabiah,
mama pon conpius tu bende apo...

arianna,
undi apo sok?hehehe...

kak zar,
betul tu,jgn percaya sgt kan...

cik pid,
tah apo lah tu kan?

Aku Bukan Bidadari said...

mama ngundi kat ner?? tiara ngundi kat kajang ..

take care

Aku Bukan Bidadari said...

oh ya..gmbar tu super impose jer. :)

So'od said...

macamana nak caya.. sayap pun drpd daun.. huhu..

Mommy Lily said...

selamat mengundi mama ! Pangkah ape??? ehehe

Sastri said...

seram la plak nengok mende alah tu...

blackpurple @ jowopinter said...

Macam daun...macam jenglot....Isk! Lucunya...

Ceera said...

uit, gambar apa tu mama???

mama ranggie said...

abb,
mama ngundi dkt sini aje...

so'od,
memang x cayakan?

mommy lily,
undi rahsia..kuangkuang...

sas n bp,
conpiuslah bende ape tu?

ceera,
tah apo lah tu kan?

silversarina said...

akhir zaman ni banyak benda pelik hadir...

btw, entry yang sebelum ini.. biarlah apa orang sangka, memang sentiasa ada manusia yang sebegitu yang hanya suka mencari publisiti dan ada PHD.

fizz said...

mama,

dah balik mengundi ke ? hehe :d

mikaounik said...

mama
msjbox tu biler nak bayo tue..

hehehe

mama ranggie said...

silversarina,
dah akhir zaman kan kak?

fizz,
dah balik ha!

mika,
mama lupo lah..nanti mama col jun..

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

GaMBa aPe Tu MaMa :|

mama ranggie said...

wana,
mama pon conpius lor...mcm super impose je kan!