JellyPages.com

Thursday, October 23, 2008

~Semoga allah selamatkan kamu~


~Alhamdulilah...hari ni genaplah usia suami mama 35thn...dah tuo rupanyo..hehehe...semoga dengan pertambahan umur ni papa akan jadi lebih mithali dari sebelumnya..hiks...mama nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kerana papa sudi menerima mama menjadi isteri dan menjadi ibu pada anak2 kite...segala kerenah dan sikap mama yg mengengada tu papa sanggup melayan...segala kekurangan mama jugak papa pejam sebelah mata...mama bersyukur sangat papa amat memahami mama...walaopun kite hidup sederhana tapi mama redha kerna kite bahagia...sape x sayang suami oii...kalo x de die,sapelah nanti nak mandikan mama dalam pantang,masakkan mama,mandikan baby...terima kasih papa atas segalanya...mama cintakan papa hingga hujung nyawa...~
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

22 comments:

aNIe said...

SELAMAT HARI LAHIR buat PAPA ...semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki Papa...dan berbahagia disamping isteri dan anak2 tersayang...amiiin

KV said...

selamat hari lahir buat suami eira. Moga pjg umur, murah rezeki dan bahagia sokmo.
Wah, ramai sungguh sambut besday sehari dua ni.;)

Zareda Norman said...

semoga terus berbahagia..

35 tu tak ler tua sangta.. heheh kak zar pun 35 tau..

Mieza said...

hepi besday PAPA...

semoga dilanjutkan usia,di luaskan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik...AMIN

sama la umur ngan hubby along...:D

shafarina said...

selamat hari lahir
moga dikurniakan rezeki olehNya

Tie said...

Ish! Muda lagi la tu...Happy birthday to hubby mama, ye..moga2 panjang umur dan mewah rezekinya..

mrs e said...

hepi besday utk hasben mama..
semoga pjg umur&murah rezeki lg..

mama,

naja dah bukak blog baru
blog lama disabled lg

ini link nye..

http://mrshandri1.blogspot.com/

ade masa mama jalan2 lah kat sana ye

sepet a.k.a zack_u said...

aminnnnnnnnn..
huhu!!

that`s girl :)) said...

epy besday tu suami mama :) amin.

umi ameer said...

slamat hari jadi untuk abang mama... semoga kebahagiaan berkekalan ke akhir hayat...

Mak Su said...

hepi besday buat papa ranggie dan semoga panjang umur dan always in luv dengan mama ranggie, :)

sya said...

Selamat Hari Lahir utk suami Mama.. semuga panjang umur dan bertambah rezeki

risanur said...

slmt hari lahir...moga akan menjadi sorang ayah dan suami yg penuh berdedikasi..

puterikurekure said...

selamat hari jadi PAPA!

muor76 said...

diharap berbahgia hingga ke akhir hayat.. dan menjadik ketua bidadari bagi suami

rasp said...

slamat menyambut hari lahir buat papa mama...smoga berbahgia ke akhir hayat..

mummysyafie said...

selamat hari lahir buat suami mama..muda lagi tu mama.. :)

mama wat suprise tak? take care yer..

Khas Lysha said...

happy birthday to papa.. moga bertambah2 rezeki n dipanjangkan usia.. moga bahagia ke akhir hayat...

cikdinz said...

hepi besday to your abang...

Aleeya said...

selamat hari lahir, semoga kekal bahagia ke akhir hayat..amin

cendawanintim said...

selamat hari lahir buat hubby mama..

harap kome terus bahgier..amin.

CikguZue said...

salam,
semoga termakbul hendaknye...amin.