JellyPages.com

Friday, October 10, 2008

~Jamuan hari raya my opis~

Salam...hari ni opis main con ade buat jamuan hari raya...
as a consultant,mama di jemput... mana blh consultant dilupakan,betul x...?
kenyang perut sampai petang nih ha... mcm2 ado,puding karamel pun ado.. sodap...
tp gambar x amik pun,bateri dah kong...
korang layan gambar k!






ape motif mama amik gambar mcm ni?hehehe..nak sorok pipi yg tombam tu ha...


bicarajiwa:weekend ni mama bz,ada jemputan open house mak2 sedara mama..kalo larat,mama g lah..kalo idak,dok ajolah kat umah...hehehe..korang plak?x buat open house ke?ade gak yg mama dpt jemputan dr bloggers tp mama x leh janji k! cik hubby tu kojo,mama kena ikut jadual dio...bukan mama x leh drive tp jejauh tu dio risau nanti..mama kan peknen,kalo papehal,susah lor...harap korang paham yo!


12 comments:

zino said...

lepas raya ni tembam la balik kalau tak di kawal hehe

Tie said...

Bestlah boleh rasa openhouse..Kak tie ni sejak balik dari kg asyik dok rumah je..hubby sibuk sampai minggu depan..Ni nak perhabiskan kuih2 yg ada..

Mak Su said...

wah. sangatlah meriah tgk mkn2an tu semua . bila nak start proj rumah tu?

IdaShah said...

syiokk arr makan2...
company weols x buat lg jamuan

UnGu VioLeT said...

Salam Aidilfitri.. Maaf Zahir Dan Batin Dari Mar..

Aleeya said...

syedapnye mkn free..harus terjahhhh

Ayu said...

udah musim open house dah nih hehehe

shafarina said...

makin berseri2 muka bakal ibu anak 4 nih. :)

kuIna Jentayutiara said...

fuyooo.. makan freee...

ehhh skrang musin open house kan... gantng periuk lah kita yer!

Khas Lysha said...

makan makan mmg best!!.. cutelah mama buat muka cover pipi tue.. ;)

ahni said...

Bagus jugak idea Mama ber-posing macam tu...

Gee said...

helo...salam perkenalan..:-)