JellyPages.com

Tuesday, October 28, 2008

~Open house kecik2 jer~





(sila abaikan muka mama tu ya!)

bicarajiwa:...hari ahad lepas,mama buat sikit makan2 tuk jiran2 dan keluarga..kecik2 aje...nak buat bosar2,bajet x cukup..hehehe....al hamdulilah,ramai gak yg sudi dtg umah mama...oppss...korang,maaf ya mama x sempat lagi nak jengah blog korang..ni pun mama sempat update sikit2...n3 sebelum ni semua auto publish...nanti bila mama dah betul2 lapang,mama akn jengah k!n thanks ya sbb korang masih sudi jengah blog mama...

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

12 comments:

Mak Su said...

tak per, jamuan kecik2, tapi yg datang tentunya berbesar hati

lupakanje said...

ok ler tu mama...mudah-mudahan tambah murah rezeki mama.

cikgu jawe said...

tgk mama sihat pun dh kira okey le ni mama. lega rasa hati. hehe

aNIe said...

Mama...rasanya dah nak penghujung syawal ni...ramai yang buat rumah terbuka...akak jugak yang tak buat aper2...cik abang takde...malas nak buat...

Ungku Nor said...

akak langsung tak larat nak buat open house..hehehe

haJa*darLingZ said...

aduhaiii mama...kurusnye minah tu...jelesssss tau..kem salam eh ngn dia...

cikdinz said...

seronok kan....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

okla tuh mama...kecik2 punnn...besar gakkk...hehhee..jd lerr..mgeratkan hub giteww

rasp said...

meraikan jiran tetangga & famili pun dah ok mama..moga2 murah rezki mama...mama take care tau!

zino said...

tak kisah kecik ke besar asal yg datang suka hati yg menjamu lagi suka hati..

DYLA said...

mama,
rajinnya wat openhouse....mama masak sendri ker tue?

Zareda Norman said...

mama
kecik kecik pun Alhamdullillah. murahlah rezeki mama sebab beri tetamu makan..